reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hehehe. ciiiiiiiiiiiiii, bo jeszcze rozbudzisz ciekawosc innych i sie narobi ;-)

Zielona zabraniam Ci cokolwiek mówić , pisać ( niepotrzebne skreślić ) bo ta historia nadaje się do opowiedzenia przy butelce wina wypitej z Tobą , ew przy nalewce Twojej mamy :-p:-p( niepotrzebne skreślić :-p)
Zresztą nie wiedzą jakie było moje pytanie :-p:-p

Gosieńka - pędzim :-)

Aniam, ja nic nie mowie. bzyyyyyyyyyyyyyyyyyyy wlaczam zagluszanie ;-)

Gosienko, czytam taka ksiazke, ktora moge czytac tylko sama, no ewentualnie w obecnosci ktoregos eksa, tyle ze nie wiem jaka jej czesc udaloby sie przeczytac hihihi

Cześć Dziewczynki!
U mnie jak zwykle dzieci chore, zaczeło sie od Kuby w piątkowy wieczór bólem ucha, zrobiłam dziwny zabieg i o dziwo przeszło ale teraz gardło go boli i zaczyna kaszleć, dziewczyny w nocy nawiedził katar i kaszel:wściekła/y:
W czwartek byłam z Olcią u alergologa wykorzystałam moment że zdrowa i bez leków, z testów wyszło że nie jest na nic uczulona jedynie musimy uważac trochę na kakao, dostała nowy syrop i maść, mam nadzieję że skóra się trochę poprawi:tak:
U mnie powolutku do przodu jestem na etapie nauki że dzień zaczyna sie od śniadania a nie od kawy:tak:
Uciekam do mojej szarańczy leki aplikować i inhalacje porobić.
Pozdrawiam wszystkie Babeczki!
Miłej dnia!:-)

Witam niedzielnie:)

sonia - zdrówka dla dzieciaczków!

A ja po wczorajszym szkoleniu postanowiłam nagrać kurs. Zaczęłam pisać scenariusz już wczoraj, mam 2 kartki:) Kurs branżowy na którym zarobię fortunę:-D A przynajmniej mocno w to wierzę;-) Jak już zarobię to się z Wami podzielę:tak:

Poza tym do szału mnie mój inwalida doprowadza, do tego Mać nieznośny, zęby mu dają czadu. Lenolinka za to grzeczna dziś, uff..

Ale się rozpisałyście , nie wiem czy przeczytam do jutra .

Małż ruszył na szkolenia , już jest w poznaniu :tak: ja mam za to nowe auto pod domem z kluczykami - jego kolegi :-p:-p he he żarty żartami jeździć nie zamierzam .
jeszcze jutro mu muszę knajpę na warszawskie załatwić , bo jest za tydzień .

Dzieciaki już kimają , cisza w domu taka że szok .

Hej dziwczyny.
Miałam szpital w weekend, Alicja od czwartku chora, od piatku B i jeszcze Igora w niedziele rano gardło bolało. Dzisiaj niby wszyscy lepiej, ale chyba z Alicją pójdę jutro do lekarza, bo ona zawsze ma wysoką gorączke. Ja przez weekend na samotne spacery z psem się wyrywałam, co by z zarazków uciec, odpukać chyba mnie nie dopadło.
Lubię parówki i moje dzieciaki tyż , ale śmiech mnie ogarnia na te parówki dla dzieci . Nigdy nie kupiłam i nie kupię i jakoś dobrze etykietki odczytałam że to szajs w ładnej paczce . Kupowałam nie raz piratki z lidla tu dobrze ocenione , a już od bardzo dawna kupuję te
https://www.google.pl/search?q=par%C3%B3wki+z+szynki+soko%C5%82%C3%B3w&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=TeCvUOaVHMbUtAbY-4GQAw&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1280&bih=705
nabywam oczywiście w Biedzie .
ja też tylko te kupuję, u mnie Igor to parówkożerca, 2x na tydzień być musi.

wracam do pracy, ale postaram się popołudniu zajrzeć.

Hej
Wtam z Kacperkowgo pokoju....bawi sie w najlepsze a ja na neciel atam.
Wczoraj byłam w kościele, dzis ne mogłam sie oprzeć słoncu i poszłam zanieść śniadanko dla mężusia, ucieszył sie bo mu cieplutkie zapiekanki zaniosłam :) i czuje sie dobrze, nie powiem chodze jak mucha w smole ale fajnie było sie przejść na świezym powietrzu.
Dzis nawet ominęłam jedną dawkę fenetyrolu, bo jak to moja sąsiadka powiedziała ze ja po tym leku to jak naćpana(serce po nich wali jak szalone,mam drgawki rąk,, uderzenia gorąca, szum w uszach i oczy zamdlone) a tak po za tym to spoko :-D

Zdówka wszystkim chorującym!!!
Co do parówek to tez kupuje te z szynki lub berlinki, bo tylko te sa dla mnie zjadliwe.
Miłeo dnia.
Mamusia- kiedy do na wpadniecie?Póki śniegu nie ma:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
u nas parówki raz na dwa tygodnie trafiają na talerz. My lubimy berlinki i jedynki. Może nie są najzdrowsze, ale nam smakują. Lenka woli kabanosy extra tarczyńskiego. Na parówki to musi mieć swój dzień.

Życzę miłego dnia i spadam na dół, bo nam szafę na wymiar do przedpokoju goście składają. Niby wszystkie wymiary podali, a firma realizująca coś namieszała i teraz co chwilę K..wa słyszę, więc idę im uwagę zwrócić, żeby mi przy dzieciach mięsem nie rzucali:-D

Zdrówka dla chorowitków!

Do góry