reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witamy i my

Nie kade na uczelnie Tosia wymiotuje i ma biegunke i mowi ze bardzo boli ja brzuszek dalam enterol i acidolak, pozniej zadzwonimy do naszej Pani doktor i ot taki dzien sie zapowiada.

Za Helenka teskni obeszla rano dom poszla na lozko gdzie spala Hela z Gosia i placz bo ich nie ma.

Kilego dnia kwietniowki

reklama
Iza, mam nadzieje, ze Toska juz lepiej. Podawaj plyny zeby sie nie odwodnila - najlepiej elektrolity, choc wiem ze z tym moze byc bardzo ciezko...

A wczoraj odnalazl mnie pewien mezczyzna. Moja wielka milosc, przed ktora iles tam lat temu uciekalam, az sie za mna kurzylo. No musial sie facet nastarac zeby zdobyc do mnie namiar.

Hej
Dzisiaj już więcej energii niż wczoraj. Słońce wyszło i ciepło nawet na dworze, to aż się więcej chce.
Dlaczego dzieci mają tak, że w tyg muszę małą budzić o 7 i nie chce wstać, a dziś myślałam, że pośpimy dłużej to bez problemu wstała o 7 :confused2:. Byłyśmy już w sklepie, kupiłam obiecany mazak do tablicy, właściwie Alicja sama ładnie poprosiła o niego ekspedientkę. Teraz ma kryzys, śpiąca jest przez co marudna. Po południu idziemy na urodziny do sąsiadki.

Isabela może to reakcja organizmu na brak Helenki? Zdrówka dla Tośki
Gosieńko objazdówkę miałaś niezłą. Dobrze, że szczęśliwie dotarłaś do domu, bo wczorajsze warunki na drodze były niekorzystne. Brzusio pogłaskam od cioci. Poproszę o zdjęcia, na PW prześlę Ci mój adres email i poproszę o Twój, to też Ci wyślę co mam.

Gosia- no to gratulacje i kciuki, żeby dalej tak dobrze mu szło z pieluszką, a w zasadzie jej brakiem. W początkowej fazie Bartek też w nocy czasem nas wołał, teraz najwcześniej budzi się o 7:00, albo jest budzony i wtedy nie chce iść do toalety ;-)

Iza- zdróka dla Tośki.

Gosieńko
- mówisz, że jaja zjemy u Elvie :p na surowo :-) hehehe... mam dziś nastrój "żartobliwy", chociaż powinnam siedzieć w kuchni z paniką w oczach, bo goście za godzinę, a pizza na razie w planie, a nie w piekarniku, ale co tam :-) się zrobi :) mężem się będę posiłkowała jakby co.
A tak na poważnie, najlepiej ustalmy, kto i co przyniesie :-) i będzie git.

Najważniejsze, że ciasto jest i ciastka dla dzieciaków stygną :-)

Witam Panie....długo się nie odzywałam- mogę się jedynie wytłumaczyć permanentnym brakiem czasu- ale to marne wytłumaczenie- bo nie ja pierwsza i nie ostatnia tutaj cierpie na brak kilku godzin w dobie.Jakoś nie było mi po drodze żeby napisać natomiast często podczytywałam - zazwyczaj w autobusie w drodze do lub z pracy, więc mniej więcej jestem na bieżąco. Wybaczcie, że nie odniosę się do waszych postów, ale dnia by mi nie starczyło i zwojów mózgowych żeby to wszystko przetworzyć.
Pozdrawiam Was cieplutko .Całuje Kamila

Witam:)

Pojechał zdrowy M. na trening a wrócił kulawy, kostkę w lewej nodze skręcił, nie powiem który to już raz, bo sama straciłam rachubę. Teraz mam trójkę dzieci.

W Rio panował jakiś dziwny wirus, nic dzieciom poza mokrym kaszlem nie było, ale część chorowitków kończyła w szpitalu z zapaleniem płuc. Teraz coś takiego córkę mojej Karoli spotkało, więc nasze spotkanie odwołane. Druga laska z naszego trio też zachorowała i tym sposobem mam do zjedzenia blachę szarlotki i blachę sernika. Duże te blachy nie są, ale o diecie mogę zapomnieć:-D

Laski - nic nie musicie przywozić, o wszystko zadbam:tak: a w razie czego sklep mamy blisko:-D

Moja pindzia rano znów szampon dopadła, znów sobie na łeb zaaplikowała i miałyśmy kąpiel z myciem włosów = ryk na całą wieś:-D

Teraz nadrabia i co chwilę słyszę "Mamusiu kocham Cię, Tatusiu kocham Cię. Macia też kocham i Lenę też":-D:-D:-D

zielona - i jak rozwój sytuacji z tym zakochańcem? Czekam na tą Twoją książkę jak na żadną inną;-)

gosia - dziękuję, miło mi:)

gosienko - ależ Ty kilometrów zrobiłaś i ile spotkań - zazdroszczę! Zaraz lecę parafialne czytać.

..skoro laski nie przyjadą, chata wysprzątana na błysk, obiadek zjedzony to sobie szkolenie on-line wykupiłam, a co! Trzeba w siebie inwestować, a że gościa uwielbiam to z przyjemnością spędzę z nim dzisiejszy wieczór:) Mentalway Michał Wawrzyniak pan się zwie;-)

Elvie

Pojechał zdrowy M. na trening a wrócił kulawy, kostkę w lewej nodze skręcił, nie powiem który to już raz, bo sama straciłam rachubę. Teraz mam trójkę dzieci.
no to witam M w klubie. To juz tak niestety bedzie sie robic. Niech dobrze wyleczy staw zanim zacznie znow trenowac, bo w przeciwnym razie mu sie natychmiast odnowi...

Lena przeslodka jest z tym kochaniem :-)

mam do zjedzenia blachę szarlotki i blachę sernika. Duże te blachy nie są, ale o diecie mogę zapomnieć
laugh.gif
dasz rade :tak:

zielona - i jak rozwój sytuacji z tym zakochańcem? Czekam na tą Twoją książkę jak na żadną inną
wink2.gif
ha ha, pol nocy przegadalismy. bylo milo ;-) O ksiazka... moze o eksach powinnam napisac? hehehe no to by sie moglo narobic, hahahaha

Kamisia zagladaj czesciej :tak:

Zielona - e tam exy . Ja juz swoje pytanie zadałam . Moja ciekawość została zaspokojona ;-);-)

Elvie szkoda że tak daleko też bym na spotkanko wpadła .

Kamisia tylko winni się tłumaczą . zagladaj częściej :-)

Gosieńka - Ty te jaja kurierem wysyłasz :-D:-D

Sobota leniwa . w pracy czytanie książki w domu nic nie robienie . Kurde nie chcę mi się wyłazić jak jest tak buro . dzieciakom też nie za bardzo . w tym akurat się zgadzamy :-D:-D

reklama
Witam wieczorkiem

Zaprałam się dzisiaj na śmierć czyt. pralka 5 razy chodziła :-D będzie miała stary zajęcie przy prasowaniu ;-)
Małżon dzisiaj na polowanie znowu wybył i padłam ze śmiechu jak wrócił i powiedział że 24 chłopów i tylko jednego lisa ustrzelili ;-):-D coś czuję że kiełbasy z dzika długo nie będzie :-)

gosia super wieści :tak: no i brawo dla Matiego:tak:

Isabela jak tam Tośka lepiej? zdrówka dla niej.

Zielona teraz jak cię Aniamowa wydała to gadaj całą prawdę ale już :tak::-p

Maonka mam nadzieję że Alicja nie postanowi znowu na ścianie wypróbować jak można pisakiem bazgrolić ;-)Mam twój adres więc jutro ci fotki prześlę :tak:

Aniez będziesz chciała babucho jeszcze moich jajek spróbować :-pUdanej imprezki , mam nadzieję że pizzę zdążyłaś zrobić :tak:

Kamisia witamy witamy, częściej podpisuj listę obecności :tak:no i jak tam Antonio w przedszkolu?

Elvie zdrówka dla M , co do objazdówki to w przyszłym roku północny wschód zamierzam zwiedzić :tak:

Aniam jak już do ciebie w końcu dojadę to i ty jajeczka dostaniesz, niestety pocztą nie zaryzykuję no chyba że się bardzo upierasz to kurierem spróbuję :-D

Wiem że jestem upierdliwa ale nadal zapraszam na Ogłoszenia parafialne :tak: każdy głos jest ważny :-)

Papatki

Do góry