reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

berek :-)
Dzisiaj humor już lepszy.

Wczoraj zdzwoniłyśmy się z Gosieńką więc czekam na nią i na Helenkę. Mają być koło południa :-)

Zielona widzisz tego nie wiedziałam i recepte zrealizowałam na tyle ile było w aptece...

miłego dzionka :-)

reklama
Witam,
Mać śpi, Lena chwilowo na zwolnionych obrotach, więc się mamuśka za sprzątanie i pracę bierze. Jutro mam dwie zaprzyjaźnione pary w gościach, muszę jakieś menu wykombinować. Dla Karoli to problemu nie ma, bo ona na rygorystycznej diecie, więc tylko wodę będzie piła:-D O resztę gości muszę lepiej zadbać;-)

Miłego dnia, Dziewczyny!

Aniam- z tym nocnym odpieluszkowaniem, to nigdy nie wiadomo, kiedy nastąpi ten właściwy moment. Kuba pożegnał pieliszkę, jak miał 2 lata i 11 miesięcy i sam oświadczył, że nie będzie w pieluszce spać, bo jest już duży :-)
Bartek powiedział to samo, tyle że wcześniej. Ja na to jak na lato. Ale moim zdaniem, B. zdecydowanie lepiej radzi sobie z emocjami :-)

Maonka- ja jestem z początku znaku :-)

Filonka- no to u Was jest nieco sensacyjnie ;-)

Agnieszka- mam nadzieję, że babka rozpisała Ci receptę, a resztę zamówiła.

Elvie- tylko Ty nie wpadnij na pomysł robienia przyjęcia 1 grudnia!!! Kawa i starczy! I nie wiem, jak sobie wyobrażasz zatrzymanie w kojcu Kuby :-) Barteq też się nie da :-) hehehehe... pozytyw jest taki, że zazwyczaj leją się nawzajem i kłócą się pomiędzy sobą, więc może inne jednostki nie ucierpią.

Dla lubiących parówki Parówki z MOM dla... niemowląt - Finanse - WP.PL

Wczoraj mnie mąż oświecił, że w kinie będą grali Reniferka Niko :-) więc jest zmiana planów i chłopaki dostaną na Mikołaja bilety do kina. Mam do pierwszej części sentyment, bo to był pierwszy film Kubusia w kinie... eh... on był taki maleńki wtedy, a teraz... wielka wieża mi urosła.
Dzisiaj poczłapali do ZOO. Dobrze, że jest w miarę ciepło i nie pada.

Aniez nie da sie leku zamówić bo go już w hurtowniach i na magazynach nie ma :no: zaprzestali produkcję. Nie wiedzieć czemu zresztą bo lek był dość popularny przy takich problemach jak moje... sie doktorek zdziwi... Zresztą pani w aptece mówiła że jeszcze jakies 2 tygodnie temu mieli ten lek... ale niestety już nie mają i w hurtowniach go nie ma...
Dobrze że jego zażywania mam jezcze ok 3 tygodni to doktorek coś wymyśli ;-)

Hej
Zielona bo Ala okiełznała Kostkę ;-)
Isabela jak Tośka przeżyła rozstanie z Helenką?
Gosieńka daj znać jak już dotrzesz do domu, pewnie chłopaki bardzo się stęsknili za Wami. Bezpiecznego powrotu do domu.

Dzisiaj dzień śpiocha, rano zawiozłam szybko Alę do przedszkola, po czym wróciłam do ciepłego łóżka. I tak pospaliśmy z mężem do 10:30. Teraz A przyszła z przedszkola wymęczona i właśnie zasnęła. I aż mam ochotę do niej dołączyć. Ale boję się, że w nocy bym nie spała. Taki dzień pochmurny, to chyba przez to.

Ostatnia edycja:
Zielona bo Ala okiełznała Kostkę
wink2.gif
powiedzmy, że stawiła jej czoła... ;-)
Ja tez strasznie spiaca chodze, ale to nic nowego :blink: Mam wrazenie, ze ujuz wieczor, a to dopiero po drugiej... chcialabym zeby czas mi nieco szybciej biegl. W kazdym razie pomiedzy poszczegolnymi wydarzeniami.

Gosieńka próbuje dotrzeć do mnie... po drodze napotkała na stłuczkę. Więc ma opóźnienie. No nic zobaczymy o której dotrze :-)
J. już się doczekac nie może ;-) specjalnie przywiozłam go wcześniej z przedszkola :-) A po drodze też mijałam mały karambol... 4 auta :no: ta pogoda dzisiaj źle na ludzi wpływa...

Witamy i my

Tosiek spi bo dzisiaj byl dzien placzu i budzi sie więc tylko na chwilkę.

Agniszka no to Gosienka ma przygody, a jeszcze tyle km dzisiaj przed nią, jej plecy a bardziej noga będą cierpiały.

Wlasnie weszlam na fb i Bartus Witkowski
[*] dolaczyl do aniolkow, a jeszcze dzisiaj rano sprawdzalam co u niego.

reklama
Witam, ja sama ze stworami, bo M. na kosza pojechał.

basia - gratuluję odsmoczkowania! Moja już odsmoczkowana była i nawet jej nie przeszkadzało, że Mać czasem ze smoka korzysta. Zostawiliśmy ją dwa razy z moją mamą i znów o smoka prosi, kolejna walka przed nami:no:

aniez - przyjęcia nie planuję, ale jakby dzieciaki zgłodniały to im tosty i gofry M. zrobi. Ciacha, owoców i lodów nakupię, bo przy pustym stole siedzieć nie lubię. Kawę robi M. i robi najlepszą na świecie, w dodatku z wzorkami na piance. Dla dzieciaków woda i soki. W kojcu to Hanię z Maćkiem zabezpieczymy przed wielkoludami;-) Z resztą sobie jakoś poradzimy, bo w końcu kto jak nie my:-D

Do góry