reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam nasz wóz ma tam jakąś opcję że w poślizg nie wpada nie raz małż się wkurzał że chciałby w zakręt bokiem wejść i nie da rady ;-) To zaszalałaś z zakupami świątecznymi :tak: No rajtki super, też muszę sobie takie nabyć bo moja noga ciągle zimna jak lód :no:

Każdy system ma swój magiczny wyłącznik :-p:-p jak mnie kiedyś J uczył jeździć to własnie bez systemów się uczyłam . Na wioskę jak dobrze pójdzie robię prawko na motor . Od dawna o tym marzyłam :tak:
No i są auta terenowe i terenowe . My mamy terenowe miejskie :-D:-D

reklama
Moja dzieciarnia nie ma litości...przestawili czas i M. praktycznie od godziny nie śpi ale grzecznie leżał w łóżku, J. też wstał ale udało mi się go przekonać że jest jeszcze wcześnie i zasnął :-D Dzięki temu poleżałam jeszcze 20 minut :-p

Śniegu już prawie niet. J. nieszczęśliwy.

Aniam dobra jesteś że już masz prezenty na święta... Ja dalej nie mam pomysłu na prezent dla M. Bo niby mogłabym pójść po linii najmniejszego oporu i kupić mu jakieś autko (bo kocha je miłościa bezgraniczną) ale kurcze znowu?? J. to wiem że dostanie duży atlas grzybów i coś do tego... chyba jakieś części do torów bo ostatnio mi mówil że mu sie jeden złamał ;-)

Kurcze jakoś mam oczyposklejane i nic nie widze :-p

Dzieńdoberek

Kawkę piję, bułeczkę z Helenką zajadamy ( tatuś rano do piekarni skoczył ) normalnie plusuje małż od poniedziałku;-) Byłoby super gdyby nie koszmarna noc za mną, noga napierniczała ( siekierkę mam pod łóżkiem, kiedyś jej użyję :wściekła/y:) plus postanowiłam wieczorem film polski oglądnąć, efekt końcowy był taki że ryczałam jak bóbr :-(

Agnieszka znam ten ból z szukaniem prezentów, wydaje mi się że dla maluchów większy wybór, bo co np.kupić takiemu wielkoludowi jak Emil ;-)

Aniam no nasza terenówka zdecydowanie wiejska ;-):-D

Nata jak tam JUlka?

Miłego dnia, zmykam zwierzaki nakarmić a tak mi się nie chce nóg wyciągać z ciepłych bamboszy i wkładać w zimne kalosze ;-):-D
Papatki

Gosieńko to kupo sobie ocieplane kalosze :-) teściowa ostanio takie nabyła chyba w aldiku :-p ale rewelacyjne sa :tak:
Co do prezentów to jakoś mi łatwiej kupić dla J. bo jego już konkretne rzeczy interesują a M. to tylko autka...a jakoś mi się nie widzi kolejnego autka kupować...

Kurcze musze na zakupy jechać a teściowa dzisiaj sie akurat na cmentarz wybiera i nie wiadomo o której wróci...do tego musze J. do lekarza jeszcze umówić bo dalej kaszle... nie mówie już o butach zimowych bo to najwyżej w piątek z A. skoczymy ... ale lekarz i zakupy to obowiązkowo bo już nie mam nawet z czego gotować :-p

Witam z kawusią
Aga a może coś takiego z Wadera:
KOLEJKA KID CAR 4,5m Wader 51710 - WYSYŁKA W 24h (2737406373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WADER Kid Cars 3D SZPITAL Tor Samochodowy Ulica (2740266537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WADER Tor MIASTECZKO KID CARS Ulica 8m +HOT WHEELS (2728220676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zabawki WADER Kid Cars 3D - Trasa 3,7m/5 poziomów (2727450652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Te 2 ostatnie aukcje fajne
Gosienko i o to chodzi, mężuś plusuje, dobrze tydzień rozpoczęty :-):-):-)

Widzę, że już sikorki przyleciały, trzeba będzie zakupić słoninkę. Mężuś ma zamiar robić z Alą karmnik dla ptaszków, a mówił jak to niedawno ze swoim ojcem robił karmnik. Kiedy te wszystkie lata zleciały?

Ktoś rozwalił bałwana wczoraj wieczorem. Ala pobiegła od razu po przebudzeniu do okna, a tam tylko jedna kula, bez gałązek, guzików, marchewki, dziecko ma tyle frajdy, a ktoś ma to w dupie. Mówiła do niego, że jesteś ładny bałwanku. Powiedziałam, że po przedszkolu naprawimy tamtego. Bo niestety u mnie śnieg jeszcze jest!

Dzisiaj wizyta u ginekologa, ostatnio mam takie niedobre sny, związane z ciążą, że aż będę spokojniejsza jak zobaczę maleństwo na monitorze.

Miłego dnia, zmykam zwierzaki nakarmić a tak mi się nie chce nóg wyciągać z ciepłych bamboszy i wkładać w zimne kalosze
wink2.gif
laugh.gif

Gosienko, to kup za duze kalosze i wkladaj w nie nogi w bamboszach ;-)

Maonka, pamietam, ze jakos tak kolo 30tc tez mialam dziwne sny dotyczace ciazy. Tak sobie mysle, ze to taka projekcja. Boimy sie przedwczesnego porodu, ewentualnie straty dzieciatka w koncowce ciazy i nam sie to w snech odzwierciedla. Mysl pozytywnie :tak: I udanej wizyty.

Mloda mnie z lozka o 5:15 wyciagnela. Kurde, jak mi sa potrzebne wakacje...

witam się szybciutko
podczytałam, ale tak 5przez10. Mam straszne urwanie głowy.
Zajęcia wczoraj świetne, tyle się dowiedziałam i oczywiście wiele rzeczy uświadomiłam. Te studia to był strzał w 10.
Dzieciaki też widzę, że jakoś żyją, Alicja prześwidaczona, że mam pracuję:baffled:

Elvie 100 lat! Spóźnione, ale szczere. Seks jest lepszy, potwierdzam:-p
Zdróweczka dla Julki.

znikam, może uda mi się później zajrzeć:confused:

Cześć
Unas w piatek tylko 10 min padał snieg , a w sobotę od rana do nocy. Akurat w sb wybraliśmy sie do mego brata,masakra jakaś na letnich oponach jechałam całe 35 km max 50/h , zmeczyłam sie tym okropnie, a mały w brzuchu jeszcze mi szalał. Dzis śnieg lezy ale na drogach czarno.

Musze podjechać małemu kombinezon i czapke z szlikiem kupić.Ale to chyba nie dzis bo ruszać mi sie nie chce, cięzko mi z tym brzuchem + nieokiełznany Kacper. Ja juz nie mam na niego siły mów a nie mów do niego on ma nas gdzieś....czy ja za duzo od niego wymagam nie wiem ale odrobina posłuszeństwa by mu sie przydała a z dnia na dzień jest co raz gorzej.

Zdrówka dla chorowitków.
Ja tez miałam sobie zakupic płasczyk na zime , nawet se upatrzyłam w Mohito fajowy,ale teraz juz sama nie wiem bo nawet nie mam pojecia jaki rozmiar , nie chce kupywac wiekszego niz zawsze, jak kupie normalny to wypcham go brzuchem i na nastepny sezon juz bedzie okropny. Narazie mam przejściową kurtke skórzana, a potem korzuszek.I bądz mądra i coś zadecyduj..,.

Maonka- powodzenia na wizycie. Mnie juz za tydz czeka picie glukozy fujjjj.kacpram zemdlałam a potem wszystko poooszłoooo!Aż sie boję...

Witam z poludnia urlopujac sie :-) Szczecin jest chyba jedynym miastem w Polsce gdzie sniegu jeszcze nie widziano, ale u nas zawsze na bakier :-)
Z tego co pamietam, to Elvie, wszystkiego najlepszego. Mnie to w lutym czeka, ale imprezowac bede jedynie z piccolo w reku :-D
Zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczkow i milego dnia wszystkim mamusiom.

reklama
Witam,
ależ naprodukowałyście! Przeczytałam na szybko, bo czasu nie mam.
Z gosienki bamboszów i kaloszy się uśmiałam - a konkretnie z pomysłu Zielonej:-D

Nam się poniedziałek zaczął.. hmm.. do bani. Lenka stłukła ławę szklaną, szkło się rozsypało po całym salonie. Na szczęście nic się nikomu nie stało. Faceci od płytek wykończenia skończyli, ale znów nasyfili nieziemsko. Facet od szafy na przedpokoju był, listę marzeń zapisał, wymiary wziął i jutro lub w środę bierze się do roboty:) Facet od blatu w kuchni przyjechał, ponownie wziął wymiar i dopiero jutro będzie, bo mu dziury w blacie nie wytną na dziś. Od drzwi wejściowych też będą jutro, bo im auto nawaliło. Ehh.. z tymi fachowcami, osiwieć można:no:

Mi się przez weekend 21 osób zapisało, spadam pakiety powitalne pakować, żeby przed 15.00 to jeszcze nadać. Mać na szczęście wreszcie śpi, ząbkowanie go dobija a on dobija mnie. Lenka poza tym, że wszędzie jej pełno i rozrabia na całego to kochana jest:-) Śniegu u nas nie ma, więc tylko Wasze bałwankowe foty z Lenką podziwiamy:)

Całusy dla Was!

Do góry