zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka, J pewnie dzielny chlopak No, a tak poza tym, to mnie kazde gojenie sie czegokolwiek swedzi jak diabl ;-) i mam 3 rany i 10 szwow na tym. To tez nie bez znaczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej jestem w okropnym humorze wczoraj byłam u gin. i na usg widać tylko pusty pęcherzyk:-( zleciła mi bete więc zaraz jadę zrobić i się okaże czy to b.wczesna ciąża czy w pęcherzyku nie zamieszkała fasolka:-( Ogólnie czuję się beznadziejnie cały czas mam mdłości nie dam rady nic jeść oprócz kwaśnych zup. Koszmar jakiś od lodówki mnie odrzuca ehhh
maonka ja rożka użyłam raz może dwa okazał się mi zbędny
aniam szybkiego doprowadzenie lokalu do ładu, żebyś w weekend mogła odpocząć z drinkiem w ręku.
Aniam- ja mimo wszystko wolę nowe ciuchy a z promocji wychodzę z torbą ubrań, nie z 1 bluzką za 100 ale dla mnie marka nie ma priorytetowego znaczenia... poza butami i torebkami, bo tu niektórzy prod.mogą mnie ustrzelić