reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Zielona no na pewno ma to swoje znaczenie, a J. to raczej "delikatny" jest... jego wszytko swędzi :-D nawet bluzki go drapią ;-) ale przez cały czas miał na ranie plasterek z namalowana buźką i było ok....
tyyyy a może tobie też nakleimy plastry na te pozostałości i buźkę uśmiechniętą namalujemy to ci od razu pomoże... kuramin działa na szlag :-p :-D

u mnie juz słonko ładnie świeci, malutko chmurek takich cieniutkich białych tylko trochę chłodno...

Zielona- mając taka ładną pacjentke to pewnie na dmuchaniu i drapaniu by nie chciał kończyć:)
Tymczasem melduje się z pracy. Mam chwilke więc nadrobiłam i skrobnąć coś mogę póki władza nie widzi że się obijam.
Mamusiu- 3mam kciuki za fasolke
Elvie- remont idzie jak burza. Gratki dla Lenki za odsmoczkowanie i zdrówka dla Macia
Filonka- zazdroszczę tego bulgotania....ach...cudne uczucie
Aga-
[*] dla babci
Marta- jak rehabilitacja Oleńki, mam nadzieje że jest coraz lepiej
Aniam- fakjne zakupy, ja nie znosze chodzić po lumpach bo nie umiem szukać, a że z reguły zawsze jestem w biegu i nie mam czasu nie moge się skupić na tym co chce upolować, ale ostatnio otworzyli u nas defekt - firmowe ciuchy nowe ale z defektem i tym oto sposobem zakupiłam już białą koszule ze stradivariusa za 20 zł, sweterek z housa za 20 zł, spodnie berschka za 25 zł takie ładne miodowe rurki a jak dzisiaj jeszcze bedzie to biore błękitną koszule reserved z takimi łatami na łokciach :) Tak to ja sie moge ubierać, a defekt taki minimalny że albo nie widać, albo można go samemu usunac/ naprawić

A u nas...u nas coraz lepiej - jeśli chodzi o adaptacje w przedszkolu. Co prawda każdego dnia jest płacz i lament z rana ale w ciągu dnia już coraz lepiej. Antek zaczyna jeść- i to sam, w końcu nie musi go nikt karmić jak to jest/było do tej pory.Mało bo mało ale wykazuje chęci, zaczyna się bawić. Codziennie upomina się o zajęcia z dogoterapi, ale te sa tylko raz w tygodniu. Wczoraj z uwagi na ulewe bawili się na placu zabaw zamkniętym i podobno nie chciał wyjśc z tego basenu z kulkami jak ciotka po niego poszła. Niestety dalej chodzi niewyspany bo w przedszkolu sen mu nie styka i tym oto sposobem po przedszkolu marimarudzi , ale o 20 już go nie ma- dziecko zasypia mi w mig.
Dzisiaj został w domu bo w nocy dopadł go mega katar i leekki stan podgoraczkowy- 37,1 więc póki co zostawiłam go w domu z tatusiem i podlecze domowymi sposobami. Mam nadzieję że mu się nie pogorszy i nie będziemy musieli maszerować do ośrodka. Podaje mu clemastin i sambuciol + witamina c a na wieczór zrobie mu inhalacje z soli

hejka
dzisiaj tylko na chwilkę zaglądam, bo mam dużo roboty. Popołudniu jadę na urodziny z Igorem, zdecydowała, że wezmę tez Alicję, co by się B mógł odrobić. Igora zawoże po urodzinach do teściowej, rano go do przedszkola zaprowadzi, a Młodą do mojej mamy, więc mamy noc bez dzieciaków.
Znalazłam szczeniaki, więc prawdopodobnie w sobotę staniemy się szcęśliwymi posiadaczami gończaka (jak to mówi mój syn)
Aniez chcemy sunie, bo drobniejsz będzie i chyba lepsza przy dzieciach ta myślę. No i może za kilka latw przypływie szaleństwa postaramy się o szczeniaki;-) Hodowla psów to było moje marzenie od dziecka.
Co do rożków, ja używałam tylko na okoliczność chrztu.
Mamusia czekam na dobre wieści. Mam nadzieje, że to bardzo wczesna ciąża i tyle (też tak miałam z Igorem)
Kamisia zdrówka dla Antosia.
dla Matiego też

i już nie pamiętam, uciekam

Witam,
mam straszny zamęt, mama wyjechała, M. całe dnie na budowie siedzi, a ja jeszcze pracę przecież normalnie mam, więc nie ogarniam, co mnie doprowadza do szału, bo ja poukładana lubię być.

Na budowie jaja, facet z energetyki zamontował wczoraj licznik i zaplombował go - szkoda tylko, że zamiast u nas to w sąsiedniej szeregówce, która nawet jeszcze sprzedana nie jest:wściekła/y: Jutro będziemy wszystko odkręcać:cool:

mamusia - trzymam kciuki by to była bardzo wczesna ciąża &&&

Zielona - powodzenia na wizycie u doktorka:-D

Lecę, bo dzieci wzywają.

hej jestem w okropnym humorze wczoraj byłam u gin. i na usg widać tylko pusty pęcherzyk:-( zleciła mi bete więc zaraz jadę zrobić i się okaże czy to b.wczesna ciąża czy w pęcherzyku nie zamieszkała fasolka:-( Ogólnie czuję się beznadziejnie cały czas mam mdłości nie dam rady nic jeść oprócz kwaśnych zup. Koszmar jakiś od lodówki mnie odrzuca ehhh

maonka ja rożka użyłam raz może dwa okazał się mi zbędny
aniam szybkiego doprowadzenie lokalu do ładu, żebyś w weekend mogła odpocząć z drinkiem w ręku.

Mamusia trzymam kciuki .

Aniam- ja mimo wszystko wolę nowe ciuchy a z promocji wychodzę z torbą ubrań, nie z 1 bluzką za 100 :-p ale dla mnie marka nie ma priorytetowego znaczenia... poza butami i torebkami, bo tu niektórzy prod.mogą mnie ustrzelić :sorry2:

Aniez - ja też mam większość nowych , po dzieciowe latałam do lumpków . No i własnie czasem przypadkiem jakieś cacko trafiałam dla siebie :tak: ostatnio to polazłam dla zabicie czasu , bo mi się wolne pół godzinki trafiło:-D:-D Ja też sporo na promocjach , ale jest też parę takich marek które kuszą mimo gigantycznych cen .
Hilfigera rzeczy , Lacosty i pepe jeans :-D:-D ale w to się w outletach zapatruje .
Teraz stoją kozaki własnie w tym pierwszym , ale poczekam do przeceny :-Dmoże upoluję /

Zmęczona jestem jak cholera tym wypakowywaniem , zła do tego bo mi kolega pracowy dziś ciśnienie podniósł .
Niech wkurza dalej , to na urlopie mnie zobaczy :-D:-D
A J ostatnio bąkał że by do włoch pojechał :-D

Anna - fajnie że będziecie mieć pieska . Ja na razie poprzestanę na chomiku :-D:-D

Aniam- zazdroszczę umiejętności i zapału w upolowywaniu promocji, ja mam ciągle kłopot z wynajdywaniem przecen, kupowaniem na zapas, jak potrzebuję to idę kupić, a jak nie potrzebuję, to nie kupię, choćby było za bezcen...

co do zwierząt domowych, to mamy za małe mieszkanie na wspólokatora i on by się męczył i my... mąż mnie namawia na królika, ale szkoda mi tego żyjątka, bo wiem, że spędzał by w klatce samotnie większość żywota, może pomyśle o chomiku...

reklama
Aniam
dzięki za info, miewałam w dzieciństwie chomiki, ale pierwszy raz słyszę o takiej odmianie :)
Mamusia
ja w ciązy "Tymkowej" też miałam taką historię z pęcherzykiem ja się czułam w ciąży i mówiłam do dziecka, a Pani doktor widziała pusty pęcherzyk. Natychmiast zmieniłam ją na mojego prywatnego gina z czasów Hani i wkrótce Tymuś pojawił się na monitorze USG i była to miłość od pierwszego wejrzenia. Także głowa do góry. Masz mdłości także jest coś na rzeczy, a że lekarz tego nie widzi, to jego problem, nie Twój. Jestem z Tobą.

Do góry