Aniam- faktycznie jesteś oszczędna. We Wro nie ma ani pół normalnego lumpka, albo nie ma w mojej okolicy ;-)
żałuj , bo niektóre Warszawskie to jak dobre butiki wyglądają i naprawdę fajne rzeczy można kupić .
Różnica tylko taka że za stówkę masz siatkę nowych ubrań a nie jedną bluzkę z promocji
w dobrych lumpach często też rzeczy z metkami się trafiają .
Elvie, Gosia czy Wy używacie (używałyście) rożków, przy Alicji miałam tylko jeden, przypomnijcie mi czy to przydatne.
Nie miałam nie używałam , dla mnie produkt średnio potrzebny
Jak dla mnie przydatne. Mam kilka i wszystkie w użyciu, bo się uleje, dziś ściągnęłam pampka i akurat Hanka się posiusiała i jeszcze coś zrobiła Moim zdaniem rożek potrzebny jest na początek bo usztywnia dziecko i tak jak teraz daje ciepełko.
Zawsze mnie zastanawia ta potrzeba usztywniania dziecka Po co właściwie , głowa to rozumiem się trzyma bo samo utrzymać nie umie ? Ale reszta na dobrą sprawę . w brzuchu w chińskie S dziecko nie raz zwinięte i krzywda mu się nie dzieje . wyjmą z brzucha to zaraz na deskę kładą ( mam tu na myśli rożki usztywniane kokosem czy innym szajsem )
Dla mnie za to fajowe sĄ te otulaczki .
MOTHERHOOD OTULACZEK BAWEŁNIANY OTULACZ ROŻEK kuri (2616665524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.