reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka
Madagaska taki sobie, ale bylismy na 3D i byłam pod wrażeniem. Poprezdnio byliśmy na 3D chyba z rok temu i efekt zdecydowanie lepszejszy. Igorowi się podobało, to najważniejsze.
Brawo dla Poli!
Elvie fajny ten gabinecik będziesz miała. Co do developera współczuję, tak to niestety bywa. Powodzenia w walce o plac zabaw. A to u Was nie małżeńst z dziećmi, co by im też na placu zabw zależało?
Ella musisz się troszkę wyluzować. Dzdziuś będzie nerwowy, jak ty się będziesz tak wszytskim denerwować. Raczej nie powinna to być żadna infekacja, tym bardziej, że rano byłaś u gina, to by zauważyła. Przeczytaj ulotkę z duphastonu, może tam coś będzie.
uciekam

reklama
doberek ;-)

Anna mówisz taki sobie ten madagaskar?? My chcemy dzieciaki zabrać ale na 2D ze względu na M.

Ella wrzuć na luz... wiem łatwo się mówi ale większość problemów bierze sie z głowy :tak:

nic mi się nie chce :-p byle do wieczora :-D

Witam,
Maciuś po wczorajszym rozpaczliwym płaczu pospał do 7:10 bez pobudki:szok: W dodatku obudziła go Lena, więc może spałby dłużej, gdyby nie nasz kotek. Lena udaje kotka namiętnie, już na czworaka nie chodzi, ale z okrzykiem "miaaaaaaaauuuuuuuuu" wpada do nas do pokoju:-D

Ella - wszystko będzie dobrze. Zadzwoń do ginki aby Cię uspokoiła i nie martw się na zapas. Byłaś na wizycie, jesteś pod kontrolą, dbasz i uważasz na siebie, wszystkie Kwietniówki kciuki mocno zaciskają, MUSI być dobrze, innej opcji nie ma!

mamusia - super, że udało Ci się projekt placu zabaw przeforsować. Będzie się miała Natka gdzie bawić, a przy okazji masa innych dzieci będzie Ci wdzięczna:-)

Zmykam, bo mimo upału musimy w drogę wyruszać. Najpierw do ori a później do obi.

Mam pytanie: jaką macie odległość między dolnymi a górnymi szafkami w kuchni? Ile cm? Nam babka doradzała 50cm, tak wisiały na pokazówkach i wydawało mi się ok. Ciocia u siebie sprawdziła i ma 60cm. My raczej wysocy jesteśmy, więc chyba 60cm będzie lepiej.

Aaaa.. Wyobraźcie sobie, że w związku z porodem i budową trochę zwolniłam z oriflame, a mimo to zostałam wyróżniona i dostałam zaproszenie na zebranie specjalnego zespołu przez polskiego przedstawiciela regionu EMEA. EMEA to region Europy, Bliskiego Wschodu i Afryki. Pierwsze spotkanie mamy we Wrocławiu 22.09.:happy: Będziemy pracować nad ulepszeniem obsługi panelu dla Konsultantów i Dyrektorów.

Aga to może lepiej Epoka lodowcaowa, chociaż z drugiej strony Igorowi się bardzo podobało. Ja po prostu uważam, że poprzednie 2 czesci były śmieszniejsze. Podziwiam, że M wytrzyma w kinie, moja Alicja góra 10 minut na tv skupia uwagę. Niby to dobrze, chociaż czasem przydałoby się...
Elvie nie pomogę, bo ja w ogóle nie mam górnych półek, nie chciałam. Elvie gratki! Ja w Twojej drugiej ciąży nie zauważyłam, żebyś zwolniła;-)

Anka no właśnie nie wiem czy wytrzyma :-D chociąz jak im puściłam zwistun to siedzieli jak przyklejeni i to leciało chyba z 6 razy z rzedu :-D
a na epoke też się chętnie wybiore z dziećmi :-)

Elvie też nie pomogę bo mam podobnie jak ania tylko dolne...ale przy remoncie będe chciła wiszące w skosie zamontować. Nie mam pojecia na jakiej wysokości... wydaje mi się ze nie tyle ważne jest odległość między blatem a spodem wiszacej półki co fakt jak wysoko sięgniesz bez konieczności wchodzenia na krzesło czy cokolwiek innego żeby z góry coś zdjąć :-) ;-)

Elvie, ja bym zrobila 60cm odleglosc.

Maonka i Agnieszka - niestety nie dolacze do Was. Opuchlizna juz mi prawie zupelnie zeszla (choc jedna ze stop wyglada troche "inaczej"), niemniej jednak jak wiecej pochodze, to zaczyna bolec. Nie ma sie co dziwic, po tym, co przeszly moje nogi... No a w dodatku z Kostka sie nie chodzi, tylko biega za nia... Z kasa tez kicha na domiar wszystkiego. Bawcie sie dobrze!

Katik, gratki dla Polki. Zuch dziewczyna!

Dzięki dziewczyny.

Zadzowoniłam do ginki i powiedziała że serek to zawsze grzyb i duphaston czegoś takiego nie powoduje (ulotkę zawsze czytam) i kazała przyjechać. Właśnie wróciłam. Dała mi glubulki na 3 dni i ma zniknąć, więc w sumie dobrze, że nie olałam sprawy, bo mogłoby się cholerstwo rozmnożyć:confused2:

Dzięki, Dziewczyny! Zdecydowaliśmy się na 60cm.

Ella - super, że ginkę nawiedziłaś i działacie. Oby grzyb znikł jak najszybciej!

My wróciliśmy. Lena lula, Maciek dawał czadu, ale przed chwilą tez padł. Nauczył się mały gnojek, że wibracje w bujaczku są fajne, ale lepiej jak mama mocniej nogą go buja i namiętnie to wykorzystuje, więc ja siedzę, pracuję i już mnie noga boli od tego bujania.

Zapisałam się na szkolenie on-line, które jest dzisiaj od 19:00 do 21:00. Mam nadzieję, że dzieciaki będą grzeczne i M. jakoś z nimi sam na same te 2h wytrzyma, bo będę musiała być zamknięta w jednym pokoju i mieć włączoną kamerę i mikrofon. Najwyżej sobie inni uczestnicy koncertu moich dzieci posłuchają;-)

Cieplo, cieplutko... ahhhh jak przyjemnie...

Czekam az sie obiadek zrobi, a poki co z wyciagnietymi nogami na ogrodku wystawiam stare gnaty do slonka.

reklama
Elvie, ja bym zrobila 60cm odleglosc.

Maonka i Agnieszka - niestety nie dolacze do Was. Opuchlizna juz mi prawie zupelnie zeszla (choc jedna ze stop wyglada troche "inaczej"), niemniej jednak jak wiecej pochodze, to zaczyna bolec. Nie ma sie co dziwic, po tym, co przeszly moje nogi... No a w dodatku z Kostka sie nie chodzi, tylko biega za nia... Z kasa tez kicha na domiar wszystkiego. Bawcie sie dobrze!

Katik, gratki dla Polki. Zuch dziewczyna!

To mnie teraz zmartwiłaś. A tak się już nastawiłam na wyjazd.

Katik gratulacje dla naszej złotej olimpijki ;-)

Do góry