Ella1
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Katik- sympatyczne bardzo to co piszesz o kierowcach z autobusu- miłe a i dziecko ma radochę
Maonka- super że z dziecięciem dobrze wszystko.
Elvie- fajowo że mała w przedszkolu woła siku
No właśnie też się zastanawiałam Zielona gdzieś Ty była? Cóż Cie tak przybiło, że zamiast się żalić to na drzewo maupka uciekła? Uszy do góry- będzie ok;-)
Aniez- skoro tyle fajnych planów na dziś to nie pozostaje nic innego jak Ci miłego dziona życzyć
Isabela- super ze urodziny udane
AgnieszkaSz- to całe szczęście że nie ma szkód po nocy. U nas tez wiało że masakra.
mamusia- jeszcze raz najlepszego urodzinowego
Annaoj i Wronka- gratulacje z okazji rocznic Waszych i duzo miłości :-)
A u mnnie fajnie, bo spotkała mie miła niespodzianka o poranku- zadzowniłam do ginki jak kazała i jej mówię, że wszystko ok, że nie wime czy w czw nie maiłam jakiegoś małego plamienia i że miałą zdecydować czy mam zacząć zażywać luteine lub duphaston. A ona mi że zanim zdecyduje to chce mi zrobić USG i żebym wpadła do niej jutro na 9 (oczywiście chodze na nfz)
WIęc radośc wielka, bo jak z nią gadałam ostatnio to mówiła., że się umówimy z końcem sierpnia po jej urlopie dopiero. A tak to jutro daj Boże zobacze że jest tam pęcherzyk i mam nadzieję w dobrym miejscu i jako, że jest już 6 tydzień to może da się zobaczyć czy w środku jest zarodek. Na usłyszenie serduszka za wcześnie bo dopiero teoretycznie od 2 dni zaczyna bić (i tak niesamowite, ze "coś" co ma 2mm ma już drgające "serce"!) ale i tak super bo mam nadzieję dowiedziec się, że na tym etapie wszystko jest ok. Nie moge się doczekać!
Julcia śpi więc mam chwile żeby odpocząć bo ostatnio nie mam sił na nic i do tego niskie ciśnienie koszmarnie.
Pozdrowienia dla Wszystkich
Katik- sympatyczne bardzo to co piszesz o kierowcach z autobusu- miłe a i dziecko ma radochę
Maonka- super że z dziecięciem dobrze wszystko.
Elvie- fajowo że mała w przedszkolu woła siku
No właśnie też się zastanawiałam Zielona gdzieś Ty była? Cóż Cie tak przybiło, że zamiast się żalić to na drzewo maupka uciekła? Uszy do góry- będzie ok;-)
Aniez- skoro tyle fajnych planów na dziś to nie pozostaje nic innego jak Ci miłego dziona życzyć
Isabela- super ze urodziny udane
AgnieszkaSz- to całe szczęście że nie ma szkód po nocy. U nas tez wiało że masakra.
mamusia- jeszcze raz najlepszego urodzinowego
Annaoj i Wronka- gratulacje z okazji rocznic Waszych i duzo miłości :-)
A u mnnie fajnie, bo spotkała mie miła niespodzianka o poranku- zadzowniłam do ginki jak kazała i jej mówię, że wszystko ok, że nie wime czy w czw nie maiłam jakiegoś małego plamienia i że miałą zdecydować czy mam zacząć zażywać luteine lub duphaston. A ona mi że zanim zdecyduje to chce mi zrobić USG i żebym wpadła do niej jutro na 9 (oczywiście chodze na nfz)
Julcia śpi więc mam chwile żeby odpocząć bo ostatnio nie mam sił na nic i do tego niskie ciśnienie koszmarnie.
Pozdrowienia dla Wszystkich