reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczyny,
jestem u rodziców i mam problem z netem, mam nadzieję, że uda mi się coś naskrobać.

Marta trzymaj się dzielnie, jesteśmy z tobą!
Ella kciuki zaciśnięte.
Elvie chyba nie spodziewałaś się, że obejdzie się bez opóźnień? spodziewaj się jeszcze kilku miesięcy. Tak to jest jak budowa w toku. to nie schnie, to jeszcze coś nie pójdzie zgodnie z planem. Trzymam kciuki, żeby jednak opóźnienia były minimalne!
Brawa dla wiśniowych potworków! u nas wygląda to tak, że M. wkłada całą do buzi i całą wypluwa. Z czereśniami było podobnie, na nic zdają się tłumaczenia, że trzeba owoc przegryźć.

Dziewczyny mam pytanko, czy mierzyłyście sobie tętno w ciąży? ja od wczoraj mam tętno podwyższone i nie wie co mam robić. Ciśnienie jest ok, to wyskoczyło to tętno. Jeszcze mam pecha, bo mój lekarz jest na urlopie.

reklama
Gosia- ja miałam dobre tętno, może pogoda na Ciebie tak zadziałała, bo ciśnienie jest parszywe... najważniejsze, że ciśnienie masz OK. Ale jakby tetno nadal było podwyższone, to "dorwij" swojego gina :-)

Dzisiaj znowu fronty na niebie "latają"...

Aniam- jakby mój angielski znał to zapewne najczęściej leciałby klasyczną Metalliką :laugh2: na razie tylko sobie z bratem po chacie pogują :laugh2:

O o muzyce jakiej dzieciaki "sluchają" :-D
mojemu J. to raczej słoń na ucho na razie nadepnął ale to może i dobrze ;-) bo by metalikę, Pink Floydów, Nightwisha, Evanescene itp. śpiewał :-D a angielskiego troche juz zna i czasem coś tam podśpiewuje fałszywie...tyle że matka nie wie co :-D;-):zawstydzona/y:

Ehhh dzień jakiś parszywy bo A. wrócił z pracy jakiś nie tentego. Jak chciałam go przytulić, i generalnie wydobyć delikatnie z niego czy coś się stało to fuknął na mnie jak kot na psa :-( i nie odzywa się do mnie...tyle co musi... nie powiem dotknęło mnie to do żywego bo nigdy tak nie robił....

Wróciłam do domu, bo zaczęłam się bać tego mojego tętna i spadło, trzyma się normy. Zauważyłam, że chwyta mnie rano, później się już normuje.
Muszę dorwać tego mojego gina. Aniez może masz rację, że to pogoda sprawia, ze się tak czuję.

Aga, a mówią, że to kobiety przed okresem wariują, widać nie tylko:szok:

cześć dziewczyny padam na buźkę po urlopie na biurku sterty a w domu nie lepiej nie ogarniam tego mam nadzieję że w przyszłym tygodniu trochę się unormuje.:wściekła/y:

Aniam spóźnione ale szczere STO LAT !!!!!!

elvi teksty Lenki powalają mnie na kolana masz wygadaną córę nie mogę się doczekać kiedy mój zacznie w końcu mówić w zrozumiałym języku:-pCo do prasowanka ostatnio mam z tym spokój bo mój mąż mnie w tym wyręcza

Gosia historia o golasku biegającym po hurtowni boska - dobrze że mój jeszcze nie umie się sam rozbierać:-D

Zielona sytuacji z małżem nie zazdroszczę ale o co chodzi z tą świńską nogą?:szok: super łóżeczko

aniez sama bym chciała zobaczyć cię w rozmiarze XXL pamiętam twoje zdjęcia a na nich super laskę:-) czemu ja tak nie potrafię pozbyć się zbędnego balastu mimo prób nie wiem od marca ledwo 8 kg udało mi się pokonać:wściekła/y:.

mamusiu
współczuję zdrówka dla małej

marta trzymaj się jesteś dzielną kobietką

Ostatnia edycja:
Baska, 8 kg od marca to piekny wynik. Toz to ponad 2 miesiecznie...
A o swinskiej nodze opowiadac nalezy przy drinku, coby wszyscy byli w stanie siegnac odpowiedniego poziomu absurdu ;-)

Witam i my

U nas powoli stabilizuje sie kupilismy wkoncu auto i to jeszcze nowsze i lepsze niz nam sie udalo, przed nami najgorsze rejestracja w wydziae komunikacji termin na czwartek i jak juz to przejdziemy bedzie super bo nie skomentuje naszych pan w wydziale, ktore sa lepsze od przysieglego.

Wracam powoli, nienadrobie wszystkiego ale zmykam czytac...
Zielona mam nadzieje sie wybrac do Ciebie w przyszlym tygodniu :-)

O to może Iza o świńskiej nodze usłyszy .

Kiedy do cholery będzie ciepło co . ? Pytam się no kiedy ?

Agnieszka - powiedz A żeby sobie focha w buty wsadził będzie wyższy . :no:

Gosieńka i KIttek bawcie się dobrze .

Aniez - SZymek zna jeszcze koko euro spoko ? skąd nie wiem :no:

reklama
Agnieszka nie lam sie... foch A.przejdzie :)

Basia jakie NIE MOGE SCHUDNAC??? Kobieto 8 kg od marca to piekny wynik! 3mam kciuki za jeszcze lepszy i obys szybko osiagnela cel :)

Elvie oby dobrze zrobili... ja tam wole dobrze ale z obsuwa, niz fuszerke na czas :)

Aniam jak to skad zna? Z katowni :p

Polazlam po stroj kupilam bielizne... ktos cos z tego rozumie... bo moj slubny nic a nic.

Do góry