reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez on tylko rozumie mniej środków na koncie :-D:-D Bo jak takiemu wytłumaczysz że ta bielizna jest Ci po prostu niezbędna mimo tego ze masz już 20 innych kompletów :-D:-D

reklama
Wlasnie skonczylismy ogladac film. Chyba Ale kino serwuje swietny Dunski serial krryminalny. Cztery odcinki pod rzad, trzecia sroda z kolei a tam takie zwroty akcji, ze juz dziesiatego morderce obstawiamy i wiecznie nasi podejrzani sa eliminowani. Teraz jak na szpilkach czekam na kolejna srode, choc z obejrzeniem moze byc ciezko- za 2 dni tesciowa sie melduje.... po 3 latach niebytu.
No nic, nadgodziny mam juz 'zakontraktowane' wiec zbyt wiele w parade sobie wchodzic nie bedziemy...

Dobranoc.

witam się o poranku z pracy kawka zrobiona , dziecie odstawione z rana do szwagierki i sterta papierów na biurku:-)

Aniez, Zielona dzięki za podniesienie na duchu ale mając do zrzucenia tyle co ja czyli 15kg nie jest łatwo zostało mi jeszcze 7kg do zrzuty nminimum strasznie się zapuściłam. A na dodatek doszłam do pewnej wagi i koniec dalej nie chce iść ale ostatnio doczytałam wstecz że Aniam poleca Therm line zakupiłam tabsy i mam zamiar spróbować z nimi ruszyć wagę

No i zapomniałam napisać że u mnie akcja nocnik zakończyła się kompletnym fiaskiem. Nocnik służy mu tylko do zabawy
To że ma mokre majtusi to mu nie przeszkadza biegał dwa tygodnie bez pieluchy i nic z tego.:no:

gosia23s - ja zawsze mierzyłam regularnie ciśnienie, bo jak byłam nastolatką to miałam duże skoki i spadki. w ciąży mierzyłam codziennie, ale właściwe ciśneinei to podstawa, dla porównania powiem Ci że moje stałe tętno to 80-90 a jak się zdenerwuję to skacze mi do 120... często mam tak, że mam ciśnienie 50/100 a tętno 88-92 moja babcia zawsze wtedy łapie się za głowe i mówi, że ona to przy takim pulsie ma migotanie przedsionków i jedzie do szpitala... jak jej powiedziałam, że czasem mam 120 to zrobiła karpia... :errr: ale taki mój urok. na tętno może nawet kawa wpłynąć, albo po prostu miałaś wysiłek większy, albo więcej mówiłaś przed mierzeniem co też wpływa na wzrost. Najważniejsze, aby tętno nie było regularnie za wysokie.

martusia - 3maj się i tulam

zielona to kiedy zapraszasz na wino? chętnie posłucham o świńskiej nodze :-p

aniez - to chyba normalne, że idziemy do skelpu np po spodnie a wracamy z sukienką :-) u mnie to standard. nigdy nie mogę kupić tego co chciałam.

Basia - a wiesz że moja przyjaciółka też mieszka w ząbkach... swoją drogą to mieszkamy tak blisko siebie i nigdy się nie widziałyśmy... hmm... trzeba kiedyś coś wymyślić.

wszystkim sfrustrowanym i spragnionym samczych wdzięków polecam MAGIC MIKE'A :-) Tatum... mmmm... oooj... mogłabym go mieć i na tapecie w pracy :-p a najlepiej to na żywo :-D

zielona - hahaha... no na ten film idzie się tylko popatrzeć na ciała... a nie na inteligentnych facetów z którymi można normalnie żyć i prowadzić konwersację... film pozwala na chwilę oderwać się od egzystencjalnych problemów i skupić się jak samce jedynie na powierzchowności... :-D

aniam - nie wybierasz się moze do zielonej? nawet jak odbiorę prawko to B mnie nie puści... :errr:

kittek Sto LAT
43949

reklama
hejka
już myślałam, że dzisiaj w końcu będzie pogoda i po pięknym słonecznym poranku jest jak zawsze.
Jeszcze tylko dzisiaj i jutro po pracy do dzieciaków:-). Świetnie się bawią i matce zapomniały. Ja za to nadrabiam towrzysko i nawiedzam znajomych.
Agnieszka foch przejdzie szybko i może A przeprosi. Mój chłop też miewa takie dni, że na wszystkich w domu warczy, ja odwarkuję i sobie schodzimy z drogi.
Basia 2 kg miesięcznie to zdrowe chudnięcie jest, oby tak dalej do wymarzonego celu.
Widzę, że nalot u Zielonej planujecie, ja się chętnie dołaczę.
Katik przyjedzie, pojedzie szybko zleci i znowu spokój na kilka lat;-)
znikam pracować.

Do góry