reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kici, nie wiem jaki jest film, mowie tylko, ze Tatum mi sie nie podoba. Ale ja juz tak mam, ze facet musi mi sie w calosci podobac. JAkos tak jak koles ma KRETYN na gebie napisane, to chocby mial cialo Appolo, to mi sie nie podoba i nie chce mi sie nan patrzec. Z kolei jesli koles ma oznaki myslenia na twarzy, to nawet ciala nie musi miec powalajaco pieknego zby mnie zainteresowal :tak: ;-)
Co ciekawe, mimo ze nie lubie bialych, a blondynow to juz w ogole nie cierpie, to na Matthew McConaughey'a patrze z przyjemnoscia :tak:

reklama
dobrrrrry :-)

Kittek wszystkiego najlepsiejszego ;-)

ehhh jednak dwójka dzieciaków w domu to jest masakra ;-) jak nie jeden mnie ciągnie to drugi i ciągle coś ode mnie chcą... nawet na spokojnie usiąść na doopie nie moge...

spokojnego dnia....

Zielona ja też z natury nie lubię jasnych blondynów a McConaughey to jeden z nielicznych odstępstw od tej reguły:-p

Kici bardzo chętnie się spotkam z tobą zapraszam do mnie lub jak ci wygodniej na mieście ( z dziećmi lub bez):-D

Kittek STO LAT !!! Wszystkiego naj... naj....lepszego

Nie wiem co się stało ale zauważyłam że liczenie postów się u mnie zacięło:baffled: odkąd wróciłam cały czas podaje tę samą liczę "317"

Ostatnia edycja:
zielona - hahaha... no na ten film idzie się tylko popatrzeć na ciała... a nie na inteligentnych facetów z którymi można normalnie żyć i prowadzić konwersację... film pozwala na chwilę oderwać się od egzystencjalnych problemów i skupić się jak samce jedynie na powierzchowności... :-D

aniam - nie wybierasz się moze do zielonej? nawet jak odbiorę prawko to B mnie nie puści... :errr:

Kici a może się jeszcze wybiorę jak mnie Zielona będzie pod swoim dachem chciała :-D:-D

Kittek naj naj naj . Szczęścia ,zdrowia , pomarańczy , niech Ci mężuś nago tańczy :tak::-)

Kici a może się jeszcze wybiorę jak mnie Zielona będzie pod swoim dachem chciała

no, co za glupie pytanie... zrobimy skok na Biedrone hehehe. Stary zdecydowal, ze jednak jedzie do senatorium, wiec od 23ego sierpnia tylko matka w domu :tak: A i jeszcze jedno lozko sie znajdzie - pewnie niezbyt wygodne, ale co tam ;-)

To na weekend 25/26 smialo mozecie przybywac - jesli mi cos niespodziewanego, a kuszacego nie wyskoczy. Chcialabym zeby to byl juz moj ostatni weekend w PLu, ale cos nie wierze w to. :no:

Zielona Ty tak nie kus, bo jeszcze meza do auta zagonie i tez sie "zwalimy" :p

Ddobry wieczor... po dzisiejszym spotkaniu musimy z mezem odreagowac i sie winem raczymy :))) szczegolnie szanowny malzonek musi sie zresetowac ;)

reklama
Do góry