reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
oj tam od razu zapychac uszy wata... poswiec sie i sluchaj jakiegos puszka okruszka (brrrrrrr, jak ja niecierpie calej tej kukulskiej, od zawsze i pewnie po wsze czasy...)

Nie jestem zdolna do takiego poświęcenia ;-) też coś mi się robi, jak ją słyszę... Młody lubi jeszcze Kazika Polskę :) o innych dziwactwach nie wspomnę, bo mnie stąd zaraz wysadzicie :baffled:

A Arachie tez lubi?

Pusc mlodemu to, jak takim tekstem w przedszkolu zarzuci, to dopiero babki sie zdziwia

[video=youtube;GOCVWPnkXOs]http://www.youtube.com/watch?v=GOCVWPnkXOs[/video]

Słońce wyszło, hura.
Dzieciaki pojechały:-(, w takich chwilach zadaje sobie pytanie "co będzie za kilka lat?" Teraz to tylko kilka dni, a kiedyś pojadą na kolonie, obóz czy coś:baffled: Chyba muszę "dorosnąć"
Maonka gratulacje!
Aniez puszki-okruszki nie bardzo ukształtują jego gusta muzyczne...
znikam, jakiegoś filma sobie zapodać.

puszki-okruszki nie bardzo ukształtują jego gusta muzyczne...
a ja czasem nie wiem co tak naprawde ksztaltuje gusta, w tym muzyczne. Moi starzy sa i zawsze byli wielbicielami piosenki przasnej, znaczy biesiadnej i dona Vasyla czy jak mu tam. Moj brat do znudzenia puszczal nagrania C.C.Catch, Sandry i wszystkiego w ten desen, ja zas gust mam zgola odmienny :tak:

Hahahaha... Zielona... mialam onegdaj prosty plan, Garbarkiem dziecie karmic, albo muzyka klasyczna, ale on nie lubi... zobaczymy, co bedzie dalej...

U mnie poniekad przyklad poszedl z gory, bo tatus byl zapalonym fanem Rolling Stonesow a mamusia Beatelsow... tych ostatnich za bardzo nie lubie, ale pierwsi stanowili podwaliny mojego gustu muzycznego ;)

Kuba kiedys "podsluchal" Swietlickiego i potem chcial jeszcze;) ale przeciez ja mu tekstow w stylu " Ja jestem w nastroju nieprzysiadalnym" z cala kolekcja polskich slow powszechnie uznawanych za wulgarne, nie bede puszczac... na razie ;)

Monia dzieki Tobie moj maz dowiedzial sie dzisiaj, ze nie mam w czym chodzic, bo oproznilam szafe i przygotowalam ciuchy do opuszczenia domu :) nie wiem czemu, ale stary wygladal jakos tak... nieszczesliwie ;)

Ostatnia edycja:
Ja tam widziałam jak się Zielona z Kostką w Małej wyrku mieszczą :-D:-D

Aniez - dobrze że Szymek po angielsku nie spiewa , bo jakiś Floydów by z domy wyniósł .
Kzik chyba za szybko śpiewa żeby go zapamiętać :-D:-D I całe szczęście .
Za to wyłapuje bebłędnie , to co gadają w CB:angry::angry:

przez te wyglupy pogody, zlapalam chyba jakiegos wirusa... gardlo mnie boli, ze nawet przelykac nie moge. Do tego cycki tez mnie bola, bo @ sie zbliza... Na poczet poprawy zdrowia wrabalam 2 vit. c, 2 aspiryny, popilam wapnem i zasysam cholinex. na poczet poprawy samopoczucia wrabalam pudelko delicji... chyba znow zmieni mi sie nieco objetosc...

reklama
Uff.. nadrobiłam Was:-)

Alicje artystki z tymi wiśniami i czereśniami.
Jagódka niech zdrowo rośnie i będzie radością dla rodziców!
aniez - i jak ze spacerkiem? My zaryzykowaliśmy i super było, Lenka się wybawiła a Macio pospał. Uśmiałam się z nieszczęścia Twojego starego:-D Nie będzie za Monią przepadał:-D

Jeśli chodzi o śpiewanie to moja córka porządnicka jest i śpiewa najczęściej "Zuzię" i "Boogie Woogie". Do tego super tańczy:tak:

Zastanawiam się jaka noc przede mną, bo młody zasnął na spacerze i spał i spał.. o 21:00 go na kąpiel wybudziłam, po czym zjadł z jednego cyca i dalej w kimę poszedł. Lence również wieczorne spacery służą i rozwiązują jej późne chodzenie spać, bo jak pospaceruje na pieszo 2h to po powrocie kąpiel, butla kaszy i dziecko śpi do rana:happy:

Do góry