reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

[*] dla żeglarza, szkoda chłopa, ale żył tak pięknie, jak chciał

Zyl jak chcial i odszedl na morzu... W dniu 52 urodzin wyplyneli w rejs. Trzy dni pozniej T. odszedl. Nie zawineli do portu. Ewa mowi, ze uparty byl do samego konca.
Dostalam maila od Beaty - jego zony.
T. pracowal nad nowym projektem. Kupil inny jacht, zaczal wyszukiwac czesci do jego naprawy, zostala im ostatnia rata do oplacenia (10 000 dolarow), mial to byc jacht dla trudnej mlodziezy.
Beata napisala, ze T. o niczym innym nie chcial rozmawiac, nawet ich ostatnia rozmowa byla o Lunie... Teraz B. szuka pasjonata, ktory zaplaci to 10 tys, wyremontuje lajbe, nazwie ja Luna (jak T. chcial), a ona spisze umowe kupna na tego czlowieka. Zatem piekny jacht do remontu za jedyne 10 ts doll. Doszla jednak do wniosku, ze bedzie zakladac fundacje, ktora bedzie wlascicielem Luny i bedzie tez organizowac te wymarzone przez T. rejsy dla dzieciakow.
Piekne to.

reklama
Witam, melduję się jako kolejna cierpiąca na totalny brak czasu:-(.
Chyba oszaleję z moją dzieciarnią, od rana kłótnie, wrzaski i bójki, zarekfirowałam juz kartę i szlaban mają na bajki.
Muszę ogarnąc papiery, jakiś obiad wyczarować a popołudniu wybywam do gina.
Mam nadzieję że wpadnę wieczorkiem
Miłego dnia!

Co tu takie pustki z rana?
Dawno nie byłam pierwsza. A gdzie Nata?
[*] dla żeglarza, szkoda chłopa, ale żył tak pięknie, jak chciał

Kici ale się porobiło u Ciebie. Dobrze, że Kubuś jeszcze mały to pewnie jeszcze nie rozumie o co chodzi. Gratuluję, że zdałaś prawko i będziesz kierowcą szos :-)
Filonka czuję, że to może chłopak w środku, mam ochotę na takie smaki intensywne, jakiś chrzan, wątróbka, ostre. I takie po prostu przeczucie. Ale mogę się mylić oczywiście i będzie druga dziewuszka

nigdy nie wierzyłam w swoją intuicję, ale płeć dzieci "czułam" od samego początku, więc może będzie i u ciebie chłop.

hej,
u nas leniwy poniedziałek. Bawimy się od 6 rano...:szok: rozłożyłam dziecku namiot i usłyszałam, że mam nie wchodzić, bo jestem za gruba! mogę jedynie włożyć głowę.
kici nie zazdroszczę roboty, oby szybko dzień zleciał.
uciekam na podwórko, miłego dnia dla wszystkich

Dobry...
Moje dziecko też nie ma dla mnie litości...bo jak nie jedno to drugie coś chce.
Zaliczyłam już bibliotekę i przytachałam książki dla starszaka :-) no i oczywiście się uglebiłam bo mamusia może tylko je czytać dziecku... kurde muszę go nauczyć czytać to będe miała spokój :-D plan piękny i niecny ale z jego zaparciem to trudny na razie do realizacji :sorry2:

Poza tym przyznaję że podczytuje od czasu do czasu i to na raty :-( a jak w końcu mam odpisać to nie pamiętam co komu i o czym za co serdecznie was przepraszam.

Generalnie zdrówka dla wszystkich

witam poniedziałkowo, oczywiście zniechęcona:baffled:
Weekend miałam imprezowy, w sobotę urodziny u wujka, wczoraj bratanek B. I tak mi zleciało. W niedziele rano udało mi się b na basen wyciągnąć, dzieciaki przeszczęśliwe, Alicja potem 2h z dziadkiem spała. We wtorek dzieciaki wybywają z dzadkiem i z babciami. Muszę oczywiście znowu sobie jakoś zagospodarowac dni co by nie tęsknić. Jak są to chętnie bym ich w kosmos wysłała czasem, a jak ich nie ma to marudzę:confused:
Agnieszka siły Ci życzę, najgorsze pierwsze 2 tygodnie.
Gosia przepraszam, ale usmiałam się z hasła Matiego.
Aniez teraz Ty mi smaka na taką pizze narobiłaś.
Zielona my czekamy i czekamy.
[*] dla T.
Kittek, Gosieńka bawcie się dobrze.
Aniam spóźnione, ale szczere WSZYSTKIEGO NAJ, NAJLEPSZEGO!!

znikam pracować, do później

Witajcie dziewczyny.
Julis rozwaliła mi laptopa w zeszłym tyg- wyłamała zawiasy :/ z kom cięzko ogarnąć co i jak, ale może się uda jakos pozbierac kompa. Bede jak tylko się da. U nas po staremu czyli ok.
Pozdrawiam Was serdecznie i myślę o Was ciepło.

rozłożyłam dziecku namiot i usłyszałam, że mam nie wchodzić, bo jestem za gruba! mogę jedynie włożyć głowę.
Buahaha padłam:-D:-D

Cześć Dziewczyny,
u nas od rana pracowicie. Lenka w klubie, Maciula lula, a ja piorę, gotuję, pocztę ogarniam i słucham Grabowskiego, bo akurat w tv leci. Jak skończę to jedziemy do Mirkowa oglądać płytki położone u mojej cioci, bo planujemy u nas tą samą ekipę zatrudnić.
Miłego poniedziałku!

dziewczyny, ma ktorac poczte na gmail i/lub wie jak ustawic potwierdzenie otrzymanej/przeczytanej wiadomosci?

siedze i szukam i znalezc nie moge, a pamietam ze kiedys gmail pytal sie, czy chce ustawic taka opcje

Zielona- nie mam więc nie pomoge
dzień dobry Paniom- zrobiłam sobie dzień dziecka od dzisiaj do piątku siedze w domu- szkoda że pogoda się spierdzieliła:angry: wieje i jest zimno.Antek śpi a ja pierwszy raz od nie wiem kiedy leże do góry brzuchem,ogląam chirurgów i nie zamierzam nic robić. Antolek wstanie,zjemy i pójdziemy na plac zabaw troche bo ocipieć idzie w domu:-D
zielona-
[*] dla żeglarza...
poczytałam kilka stron wstecz,ale przepraszam- nie odniose się do każdej wypowiedzi bo mózg mi dzisiaj się skurczył z tego lenistwa.Miłego dnia

reklama
zielona nie pomogę, nawet nie wiedziałam, że można taką funkcję ustawić. Pochwal się jak znajdziesz.
Anna zazdroszczę ci tych bezdzietnych dni. W ten sposób tworzy się więź miedzy dziadkami a wnukami. Moi rodzice w sobotę pojechali na wczasy w głuszę, ale nawet nie pomyśleli, żeby mi M. zabrać, chociażby na weekend. Widać różni są dziadkowie:wściekła/y:

Dzieć śpi, jak wstanie idziemy na plac zabaw.

Do góry