kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
gratuluję, na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny.Tu ja wrocilam.
ufff co to byly za nerwowe tygodnie.
Bylam juz 2 razy w szpitalu.
Wreszcie pozbylam sie bakterii z pochwy i moczu.
Szyjke sprawdze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku wkoncu non stop leze a no i jakby sie dalo to plec rowniez.
Propos boli dokladnie z tego powodu bylam w szpitalu..bolal mnie krzyz, pdbrzusze jak na okres a do tego skurcze..no wiecie co?? Ale dostalam magnez i nospe i diphergan jakos mnie rozluznilo i juz mneij boli...
Ciagle jestem glodna.Przytylam 5 kg ale mam juz duzy brzusio!
Kopniaczki czuje szczegolnie rano i wieczorkiem!!
Sciskam Was wszytskie i dobrej nocki zycze!
Zmieniając temat na przyjemniejszy zróbmy sobie kochane coś z okazji połowy ciąży bliskiej. Imprezę czy cuś. Jak zamierzacie to uczcić?
Zapomnialam zapisuje sie do kubu chcacych zalozyc swoje jeansy z przed ciąży jak najszybciej po porodzie
1 kwietnia :-) Luknęłam na listę kwietniówek - widzę, ze już mnie na niej nie ma.
Coyote ( bo chyba Ty mnie usunęłaś) - ja jednak planuję urodzić w kwietniu ;-)
Ja to dzis miałam senny dzień. Rano myślałam, że oczu nie otworzę, zwlekłam się z łożka ok 12, wykąpałam, ogarnęłam po czym poszłam na drzemkę ok 13.30. Normalnie masakra jakaś z dzisiejszą pogodą. Leje od rana i ani na sekundę nie przestaje padać. Nawet nosa za okno nie wystawiłam, a miałam nadzieję na spacerek heh
Jutro jadę do mamci i porobię badania co tam z moim gronkowcem. Mam nadzieję, że go uśpiłam ta dawką antybiotyków. Oby.
Czesc
Ja sie dzis wybralam na spacerek do szkoly po Kube i tak zmarzlismy, ze chyba najblizszy raz pojdziemy dopiero na wiosne. A jeszcze Ci ludzie "odpowiednio" ubrani do pogody Babeczka w koszulce na ramiaczkach, albo dziewczynki wybiegajace ze szkoly w spodniczkach z golymi nogami. A ja podkoszulek, koszulka z dlugim rekawem, polar i kurtka, rekawiczki obowiazkowo do pchania wozka.