reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja po raz pierwszy dostałam dziś takiego kopniaka, którego czuć było na dłoni przyłożonej do brzuszka, a nie tylko w brzuszku w środku, i ogólnie dzidzi moja żywiołowa,
w przyszłym tygodniu idę na połówkowe USG i mam nadzieję, że poznam płeć :)
Katik piękny brzunio :-)

reklama
ja po raz pierwszy dostałam dziś takiego kopniaka, którego czuć było na dłoni przyłożonej do brzuszka, a nie tylko w brzuszku w środku, i ogólnie dzidzi moja żywiołowa,
w przyszłym tygodniu idę na połówkowe USG i mam nadzieję, że poznam płeć :)
Katik piękny brzunio :-)

Gratuluje, mi się już udalo z parę takich kopniaczkow uswiadczyc, niestey mąż się jeszcze nie załapał;-)

noooo i wstałam nawet,zjadłam,napaliłam w piecu (bo w domu 16 stopni,brrr-jak tu się nie przeziębić?)...
aga,poza opuchniętymi powiekami -nic mi nie jest:-):-):-)
zasiadam dom pisania pracy,może choć jedna strona mgr się pojawi;-);-);-)

Cześć kobiety te wyspane i te mniej wyspane.
Po wczorajszej nocnej randce z komputerem dziś postanowiłam ,ze zobaczymy sie dopiero popołudniu ale jak on tak leży to nie mogłam się oprzeć włączeniu ;-):-D
Jestem lekko przytłumiona bo zasnęłam około 3 na kanapie a do sypialni trafiłam o 6 jak Szanowny szykował się do pracy a juz o 7.20 budzi i szykowanie młodego do szkoły( moj samodzielny 11-latek :-D) potem kawa z koleżanką a teraz czas na prozę życia za jakiś obiad trzeba sie zabrać a mnie sie nie chce z kanapy ruszyć. W Pl dziś święto wiec wy pewnie na obchodach i rodzinnych obiadkach tak wiec życzę wszystkiego dobrego z okazji święta Niepodległości.

Waniliowa dla ciebie specjalne Dzień Dobry:-)

elvie3 uwazaj bo jak zamierzasz tak awansować to jeszcze zostaniesz szefem szefów i co wtedy .....a tu ciąża trwa tylko 9 miesięcy ;-);-)

Kwiatuszek gratulacje ....pewnie przyszły tata szleje ze szczęścia ,ze może poczuć szkraba:-)

ps.muszę ustawić sobie polska klawiaturę bo dłużej zajmuje mi poprawianie liter niż pisanie :wściekła/y:

dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które mają już dzieciaczki i szczepiły je na meningokoki i pneumokoki. Kiedy robi się te szczepienia i jakie nazwy mają te szczepionki? czy są drogie? i czy mają rtęć?
Hania ma niecałe 2 latka, ciekawe czy nie za późno

Czesc dziewczyny.Tu ja wrocilam.
ufff co to byly za nerwowe tygodnie.
Bylam juz 2 razy w szpitalu.
Wreszcie pozbylam sie bakterii z pochwy i moczu.
Szyjke sprawdze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku wkoncu non stop leze a no i jakby sie dalo to plec rowniez.
Propos boli dokladnie z tego powodu bylam w szpitalu..bolal mnie krzyz, pdbrzusze jak na okres a do tego skurcze..no wiecie co?? Ale dostalam magnez i nospe i diphergan jakos mnie rozluznilo i juz mneij boli...
Ciagle jestem glodna.Przytylam 5 kg ale mam juz duzy brzusio!
Kopniaczki czuje szczegolnie rano i wieczorkiem!!
Sciskam Was wszytskie i dobrej nocki zycze!

Nooo!!! Witaj ponownie!!! :-):-):-) Już się martwiłam o Ciebie! :-D Nawet dziewczyn pytałam czy nie wiedzą coś co z Tobą? Na szczęście wróciłaś i miejmy nadzieję że wszystko będzie w porządku! W każdym razie pozdrawiam serdecznie Ilonko!!! :laugh2:

reklama
No to ja może oficjalnie rozpocznę świętowanie połówkowe;-)
Dziś mój suwaczek pokazał 20tc :-)
Nie świętuję specjalnie, ale bardzo się cieszę, że teraz to już z górki będzie.

Wczoraj zaszalałam - zrobiłam zakupy ciuchów ciążowych w C&A i H&M, wydałam mnóstwo kasy i mam nadzieję, że już żadnych ciuchów dla siebie do końca ciąży kupować nie będę musiała ;-)

Ilona - miło Cię znów widzieć :-)

Ostatnia edycja:
Do góry