reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wczoraj dowiedziałm sie ważnej rzeczy Gorączka powyżej 39 u matki jest szkodliwa dla dziecka w brzuszku!!! To nowe, potwierdzone badania z konferencji położnico neonatologicznej w Poznaniu. Dlatego jeśli któraś z Was taką temp. bedzie miała, a nie życzę, to koniecznie weźcie paracetamol. Nie ma co się wtedy zdawać na domowe sposoby.

reklama
Dzien dobry tym co nie spia, i tym co odsypiaja wczorajsza nierzespana nocke.
Ale wam zazdroszcze tego dnia wolnego od pracy dzis :wściekła/y:;-);-)
Ja zaraz szoruje z psem, a potem do pracy... Do wieczorka!!!!!!!!!!!!!

Zmieniając temat na przyjemniejszy;) zróbmy sobie kochane coś z okazji połowy ciąży bliskiej:). Imprezę czy cuś;). Jak zamierzacie to uczcić?

Nijak :-D będę odliczała żeby kolejnych 20 równie szybko przeleciały .. Nie lubie być wielorybem ja chce już swoje dziecie i normalny rozmiar spodni . To mi wystarczy wiec dla mnie 20 tyg to nie święto:-D wiem ja to głupia jestem:tak:;-)

Cześc dziewczyny:-)
Widzę że odsypiacie wczorajsze nocne rozmowy;-) współczuję wam tej bezsenności ja mogę spać ciągle:tak:
Dzisiaj jednak wczesna pobudka bo dzieciaki w domu no i już nie mogą się doczekać wyjścia do miasta biało - czerwone chorągiewki już czekają.

witam porannie
ja dzis z kawka, straaasznie sie nie wyspalam, dopiero kolo 4 pan Jerz przestal fochy pokazywac i pospalismy chwile...

Ilonka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze u Was oki, niestety trzeba te ciaze jakos przetrwac, najwazniejsze ze z dzidzia dobrze, trzymaj sie!!

gosienka
niestety u nas pogoda nie sprzyja wyjsciom, a ja tak uwielbiam... tylko tata poszedl, ja z dzidziem w domku zostaje bo na taki deszcz to bez sensu, mam nadzieje ze u Was ladnie:)

Justa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!! dbaj o siebie, odpoczywaj, leki lykaj i musi byc doobrze!!

co do pieskow i pchelek- ja mialam obroze i starczala ale taka porzadna Bayera a nie jakis badziew, bo te zwykle supermarketowe to lipa straszna

Zmieniając temat na przyjemniejszy;) zróbmy sobie kochane coś z okazji połowy ciąży bliskiej:). Imprezę czy cuś;). Jak zamierzacie to uczcić?

a jak kochana taka imprezke widzisz?? ja jestem za:) ale pomyslu nie mam... pewnie jak babcia zostanie z mlodym to po usg 23 pojdziemy gdzies z moim kochaniem poszalec:)

Nijak :-D będę odliczała żeby kolejnych 20 równie szybko przeleciały .. Nie lubie być wielorybem ja chce już swoje dziecie i normalny rozmiar spodni . To mi wystarczy wiec dla mnie 20 tyg to nie święto:-D wiem ja to głupia jestem:tak:;-)

No to jesteśmy już 2 głupie :tak:;-):-D:-D
Ja też nie lubię być wielorybem, to jest fajne na chwilę. JA chcę już kwiecień. A po połowinkach pewnie pójdziemy z Małżonem coś zjeść dobrego.:tak:

Dzień dobry:-)
Wy tu świętować chcecie a ja "ciężko" pracuję na kolejny awans:tak:
Dzidzia w drodze, więc kasa pilnie potrzebna;-) Każda ilość się przyda:-D
Nie zapeszając.. dzisiaj mogę już zobaczyć na koncie magiczne i wymarzone 6600:happy:
Wtedy tradycyjnie otwieramy picollo:-D I będziemy się upijać:-D
To od razu połowinki uczcimy, chociaż mi do połowinek jeszcze 3-4tyg. brakuje;-)
Mój warszawski dyrektor ostatnio stwierdził, że gdyby wiedział, że w ciąży tak się do roboty wezmę i co katalog skok do góry to by już dawno M. o potomka prosił:-D

Ola też jest bardzo nastawiona na Wojtusia, aż boję się jej reakcji jak się ewentualnie dowie, że będzie Zosia. Od początku chce braciszka i koniec

moja Weronika też chce braciszka...heheh widocznie dziewczynki tak mają. Ja mam nadzieję,że jutro sie dowiem kto siedzi w brzuszku i bedę mogła córci przekazac. Na szczeście jakby okazalo się ,że będzie dziewczynka to corcia jakoś żle nie przeżyje bo cały czas jej mówię,że może byc siostrzyczka:tak:

To ja nstępna głupia jestem. Też bym chciała już swoja dzidzie i ulubione jeansy:tak:. Jednak u mnie to może trauma po poprzednich +35kg:-(. połowinek świetowac jako tako nie zamierzam, ale wypowiem sobie życzenie .... coby przez nastepne 20tyg. za dużo nie przytyc.

A poropo`s... wczoraj byłam w firmie z którą kiedys wspolpracowałam i z racji tego mam tam sporo znajomych, nie widzeli mnie od czerwca chyba. Niektórzy nie wtajemniczeni, wogóle nie zauważyli,że jestem w ciąży, a Ci co wiedzieli mówili,że wygladm jakbym sie troszkę najadla i ,że ciąża mi sluży:-D....hhhmmm chociaż jedna...bo poprzednia nie bardzo:-p

reklama
Hej dziewczynki, no i ja też jestem ta głupia co by już chciała kwiecień i dzidziusia w ramionkach:tak:. Mi brzuszka widać wyraźnie i kręgosłup coś mnie boli, co zrobić takie uroki. Fajnie że to już półmetek:-) no i mam nadzieje że w tej drugiej połówce maja waga nie oszaleje bo i tak do chudziutkich to ja nie należę:zawstydzona/y:. Moja mała to tylko chodzi, po brzuszku mnie głaska, czasami nawet brzuś
pocałuje i wszystkim pokazuje że mama ma tu dzidzi:-D. Ubaw po pachy:-D:tak:.

Do góry