reklama
katik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)
Katik
...jestem mamą...
Jejku mam nadzieje, ze to moze z tego powodu... Juz czarne wizje przed oczami mialam, ze to juz tak do konca mi zostanie A tak przynajmniej moge liczyc na faze przejsciowa ;-);-)katik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
I sie narobilo. Ukochany kilka tysiecy kilometrow stad podpisuje kontrakt i zajada sie pysznym Mole poblano, a ja odkrylam, ze moj kanguro-pies ma pchly. MIMO OBROZY!!!! Jego pchly tez mysla, ze sa spokrewnione z kangurami, bo postanowily sobie przeskoczyc na mnie. Ubilam jedna na ramieniu, ale obawiam sie, ze inne mogly sie gdzies zadomowic. Z psem nic nie moge zrobic, bo za silny jest i za ciezki dla mnie bym go mogla wykapac. Musimy czekac na Ukochanego. Ja siedze i sie drapie ciagle, ale to chyba jakas reakcja nerwowa. TRAGEDIA.
katik ja dzisiaj byłam u lekarza i powiedziała że może tak boleć do 21tygodnia bo wszystko się rozciąga więc skarbeczku nie martw się bo wszystko na pewno jest dobrze:-).jejku mam nadzieje, ze to moze z tego powodu... Juz czarne wizje przed oczami mialam, ze to juz tak do konca mi zostanie A tak przynajmniej moge liczyc na faze przejsciowa ;-);-)
aga002
Fanka BB :)
I sie narobilo. Ukochany kilka tysiecy kilometrow stad podpisuje kontrakt i zajada sie pysznym Mole poblano, a ja odkrylam, ze moj kanguro-pies ma pchly. MIMO OBROZY!!!! Jego pchly tez mysla, ze sa spokrewnione z kangurami, bo postanowily sobie przeskoczyc na mnie. Ubilam jedna na ramieniu, ale obawiam sie, ze inne mogly sie gdzies zadomowic. Z psem nic nie moge zrobic, bo za silny jest i za ciezki dla mnie bym go mogla wykapac. Musimy czekac na Ukochanego. Ja siedze i sie drapie ciagle, ale to chyba jakas reakcja nerwowa. TRAGEDIA.
Raczej na pewno reakcja nerwowa bo z tego co wiem psie pchły nie bardzo traktują nas jak żywicieli a że sobie poskakają przyjedzie \twój ukochany będziecie kąpać kanguro-psa
zielona maupa
Kocham Meksyk, ale jest kilka rzeczy, ktore doprowadzaja mnie do rozpaczy. Pchly sa zdecydowanie jedna z tych rzeczy. Tutaj jest pelno bezpanskich psow, a co za tym idzie robactwa wszelakiego. W dodatku te male potwory ulegly ewolucji i zra wszystko i wszystkich po rowno. Gatunek dla niech nie ma znaczenia. Kupilam jakis spray, ktory powinin byc dla nich smiercionosny. Wypsikalam cale mieszkanie. Zobaczymy na co sie to zda.
Ella1
katik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)
Katik ja też cierpię tek jak Ty na takie różne bóle, kłócia gniecenia i jakby ciągnięcia zwłaszcza po bokach w dolnej części brzucha... czytam o tym też i piszą że właśnie w 5 miesiącu to sie notorycznie zdarza, więc staram się nie martwić, ale doskonale Cię rozumiem, bo jednak ból to ból- i tak się niepokoje jak tylko boli... ehhh...oby to było przejściowe bo oszaleć można jak tak do kwietnia
W każdym razie musimy być dzielne i wierzyć w nas i nasze maluszki :-)
Ilona1985
Czesc dziewczyny.Tu ja wrocilam.
ufff co to byly za nerwowe tygodnie.
Bylam juz 2 razy w szpitalu.
Wreszcie pozbylam sie bakterii z pochwy i moczu.
Szyjke sprawdze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku wkoncu non stop leze a no i jakby sie dalo to plec rowniez.
Propos boli dokladnie z tego powodu bylam w szpitalu..bolal mnie krzyz, pdbrzusze jak na okres a do tego skurcze..no wiecie co?? Ale dostalam magnez i nospe i diphergan jakos mnie rozluznilo i juz mneij boli...
Ciagle jestem glodna.Przytylam 5 kg ale mam juz duzy brzusio!
Kopniaczki czuje szczegolnie rano i wieczorkiem!!
Sciskam Was wszytskie i dobrej nocki zycze!
ufff co to byly za nerwowe tygodnie.
Bylam juz 2 razy w szpitalu.
Wreszcie pozbylam sie bakterii z pochwy i moczu.
Szyjke sprawdze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku wkoncu non stop leze a no i jakby sie dalo to plec rowniez.
Propos boli dokladnie z tego powodu bylam w szpitalu..bolal mnie krzyz, pdbrzusze jak na okres a do tego skurcze..no wiecie co?? Ale dostalam magnez i nospe i diphergan jakos mnie rozluznilo i juz mneij boli...
Ciagle jestem glodna.Przytylam 5 kg ale mam juz duzy brzusio!
Kopniaczki czuje szczegolnie rano i wieczorkiem!!
Sciskam Was wszytskie i dobrej nocki zycze!
reklama
zielona maupa
No to swietnie, ze wszystko w porzadku. Trzymaj sie cieplo