reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
katik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)

katik czytalam na niemieckim kalendarzu ze wlasnie tak kolo 19-20 tygodnia moga sie bole brzucha nasilic , ze tak wlasnie w pachwinach moze bardziej ciagnac i bolec, pewnie w ta faze wpadlas wlasnie, malutka sie rozpycha na calego:-)
Jejku mam nadzieje, ze to moze z tego powodu... Juz czarne wizje przed oczami mialam, ze to juz tak do konca mi zostanie :szok: A tak przynajmniej moge liczyc na faze przejsciowa ;-);-)

I sie narobilo. Ukochany kilka tysiecy kilometrow stad podpisuje kontrakt i zajada sie pysznym Mole poblano, a ja odkrylam, ze moj kanguro-pies ma pchly. MIMO OBROZY!!!! Jego pchly tez mysla, ze sa spokrewnione z kangurami, bo postanowily sobie przeskoczyc na mnie. Ubilam jedna na ramieniu, ale obawiam sie, ze inne mogly sie gdzies zadomowic. Z psem nic nie moge zrobic, bo za silny jest i za ciezki dla mnie bym go mogla wykapac. Musimy czekac na Ukochanego. Ja siedze i sie drapie ciagle, ale to chyba jakas reakcja nerwowa. TRAGEDIA.

jejku mam nadzieje, ze to moze z tego powodu... Juz czarne wizje przed oczami mialam, ze to juz tak do konca mi zostanie :szok: A tak przynajmniej moge liczyc na faze przejsciowa ;-);-)
katik ja dzisiaj byłam u lekarza i powiedziała że może tak boleć do 21tygodnia bo wszystko się rozciąga więc skarbeczku nie martw się bo wszystko na pewno jest dobrze:-).

I sie narobilo. Ukochany kilka tysiecy kilometrow stad podpisuje kontrakt i zajada sie pysznym Mole poblano, a ja odkrylam, ze moj kanguro-pies ma pchly. MIMO OBROZY!!!! Jego pchly tez mysla, ze sa spokrewnione z kangurami, bo postanowily sobie przeskoczyc na mnie. Ubilam jedna na ramieniu, ale obawiam sie, ze inne mogly sie gdzies zadomowic. Z psem nic nie moge zrobic, bo za silny jest i za ciezki dla mnie bym go mogla wykapac. Musimy czekac na Ukochanego. Ja siedze i sie drapie ciagle, ale to chyba jakas reakcja nerwowa. TRAGEDIA.

Raczej na pewno reakcja nerwowa bo z tego co wiem psie pchły nie bardzo traktują nas jak żywicieli :tak::-D a że sobie poskakają :-D:-D:-D:-D przyjedzie \twój ukochany będziecie kąpać kanguro-psa

;) Kocham Meksyk, ale jest kilka rzeczy, ktore doprowadzaja mnie do rozpaczy. Pchly sa zdecydowanie jedna z tych rzeczy. Tutaj jest pelno bezpanskich psow, a co za tym idzie robactwa wszelakiego. W dodatku te male potwory ulegly ewolucji i zra wszystko i wszystkich po rowno. Gatunek dla niech nie ma znaczenia. Kupilam jakis spray, ktory powinin byc dla nich smiercionosny. Wypsikalam cale mieszkanie. Zobaczymy na co sie to zda.

Katik ja też cierpię tek jak Ty na takie różne bóle, kłócia gniecenia i jakby ciągnięcia zwłaszcza po bokach w dolnej części brzucha... czytam o tym też i piszą że właśnie w 5 miesiącu to sie notorycznie zdarza, więc staram się nie martwić, ale doskonale Cię rozumiem, bo jednak ból to ból- i tak się niepokoje jak tylko boli... ehhh...oby to było przejściowe bo oszaleć można jak tak do kwietnia :szok:
W każdym razie musimy być dzielne i wierzyć w nas i nasze maluszki :-)

Czesc dziewczyny.Tu ja wrocilam.
ufff co to byly za nerwowe tygodnie.
Bylam juz 2 razy w szpitalu.
Wreszcie pozbylam sie bakterii z pochwy i moczu.
Szyjke sprawdze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku wkoncu non stop leze a no i jakby sie dalo to plec rowniez.
Propos boli dokladnie z tego powodu bylam w szpitalu..bolal mnie krzyz, pdbrzusze jak na okres a do tego skurcze..no wiecie co?? Ale dostalam magnez i nospe i diphergan jakos mnie rozluznilo i juz mneij boli...
Ciagle jestem glodna.Przytylam 5 kg ale mam juz duzy brzusio!
Kopniaczki czuje szczegolnie rano i wieczorkiem!!
Sciskam Was wszytskie i dobrej nocki zycze!

reklama
Do góry