reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
do siego roku!!!
zmykam J. zagonić do łóżka
zmykam J. zagonić do łóżka
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Do siego roku kochane
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Czyżbym była pierwsza w tym Nowym Roku:-)
My spędziliśmy bardzo miło wieczór, sushi było pyszne i jednak fajnie było sobie razem posiedzieć, dzieciaki przed 9 padły, więc mieliśmy romantyczną kolację.
Za to ranek się nie bardzo, bo Igor jakieś kropki ma, mam nadzieje, że to nie ospa Ja nie miałam i w strachu jestem. Niby Młody szczepiony, ale pewności nie ma. Mnie już wszystko swędzi...
My spędziliśmy bardzo miło wieczór, sushi było pyszne i jednak fajnie było sobie razem posiedzieć, dzieciaki przed 9 padły, więc mieliśmy romantyczną kolację.
Za to ranek się nie bardzo, bo Igor jakieś kropki ma, mam nadzieje, że to nie ospa Ja nie miałam i w strachu jestem. Niby Młody szczepiony, ale pewności nie ma. Mnie już wszystko swędzi...
magda1978
Fanka BB :)
My też już ogarnięci po sylwestrowych szaleństwach
Fajowo było, Zosia padła po 21, Ola wytrwała do północy, ale ostatnie pół godziny już ledwie na oczy patrzyła. Były tańce, dobre żarełko, Picolo i duuużo winka.
Długo nie pospaliśmy,bo o 9 dziewczyny pobudkę zarządziły.
Anna szczepiony nie szczepiony przechorować musi, im wcześniej tym lepiej.
Ospę Oli wspominam strasznie ale ona szczepiona nie była i wysypana była okropnie.
Zosię zaszczepimy w styczniu
Fajowo było, Zosia padła po 21, Ola wytrwała do północy, ale ostatnie pół godziny już ledwie na oczy patrzyła. Były tańce, dobre żarełko, Picolo i duuużo winka.
Długo nie pospaliśmy,bo o 9 dziewczyny pobudkę zarządziły.
Anna szczepiony nie szczepiony przechorować musi, im wcześniej tym lepiej.
Ospę Oli wspominam strasznie ale ona szczepiona nie była i wysypana była okropnie.
Zosię zaszczepimy w styczniu
M
Mka10
Gość
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
my też posiedzieliśmy w sumie sami w domku, spotkaliśmy się ze znajomymi po południu, ale S tak po 8 domagał się powrotu do domku i lulania, więc tak jak Annaoj mieliśmy romantyczną kolację:-)
my też posiedzieliśmy w sumie sami w domku, spotkaliśmy się ze znajomymi po południu, ale S tak po 8 domagał się powrotu do domku i lulania, więc tak jak Annaoj mieliśmy romantyczną kolację:-)
Witam noworocznie:-)
U nas też było romantycznie, muzycznie, tanecznie i ...;-)
Lenka dała nam świętować, przespała całą noc bez pobudki i z suchym pampersem się obudziła - niech jej już tak zostanie
Teraz czyta z tatusiem "Wprost" i każdy pan z gazety jest tatą i reklama zegarka bardzo jej się podoba, na zegarek mówi "cik cik";-)
annaoj kce - oby to nie była ospa..
Lecę jakąś dobrą herbatkę sobie zaparzyć:-)
U nas też było romantycznie, muzycznie, tanecznie i ...;-)
Lenka dała nam świętować, przespała całą noc bez pobudki i z suchym pampersem się obudziła - niech jej już tak zostanie
Teraz czyta z tatusiem "Wprost" i każdy pan z gazety jest tatą i reklama zegarka bardzo jej się podoba, na zegarek mówi "cik cik";-)
annaoj kce - oby to nie była ospa..
Lecę jakąś dobrą herbatkę sobie zaparzyć:-)
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
I ja się witam noworocznie....Właśnie wróćiliśmy z Antolkiem ze spacerku pięknie mroźnie i słonecznie aż miło. Tatuś walczy z kacem w łóżku a ja wstawiłąm rosołek i ide szarlotke zaraz robić. Antolek pospał dziś do 8:30 bez pobudki-poszedł spać o 22:40pięnie się bawił z kacprem, tańczył cały czas i się wygłupiał. My posiedzieliśy z gośćmi do 12:30. Potem posprzątałam, wykąpałąm się i o 2 poszłam lulu. I w tym miejscu chcę podziękować temu kto wymyśliłzmywarke- bo dzięki temu moje sprzątanie ograniczyło się do włożenia w nią naczyń i wyjęcia dziś rano. KOCHAM CIĘ ZMYWARKO
Anna- ospa nie ospa przejść musi- oby łagodnie i żeby ciebie nie zachaczyło skoro nie miałaś
Anna- ospa nie ospa przejść musi- oby łagodnie i żeby ciebie nie zachaczyło skoro nie miałaś