reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacego Nowego Roku, samych radosci i oby ten nadchadzacy byl jeszcze lepszy od poprzedniego :-)

Happy New Year !!!! :-)

Czyżbym była pierwsza w tym Nowym Roku:-)

My spędziliśmy bardzo miło wieczór, sushi było pyszne i jednak fajnie było sobie razem posiedzieć, dzieciaki przed 9 padły, więc mieliśmy romantyczną kolację.
Za to ranek się nie bardzo, bo Igor jakieś kropki ma, mam nadzieje, że to nie ospa:no: Ja nie miałam i w strachu jestem. Niby Młody szczepiony, ale pewności nie ma. Mnie już wszystko swędzi...:eek:

My też już ogarnięci po sylwestrowych szaleństwach
Fajowo było, Zosia padła po 21, Ola wytrwała do północy, ale ostatnie pół godziny już ledwie na oczy patrzyła. Były tańce, dobre żarełko, Picolo i duuużo winka.
Długo nie pospaliśmy,bo o 9 dziewczyny pobudkę zarządziły.

Anna szczepiony nie szczepiony przechorować musi, im wcześniej tym lepiej.
Ospę Oli wspominam strasznie ale ona szczepiona nie była i wysypana była okropnie.
Zosię zaszczepimy w styczniu

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

my też posiedzieliśmy w sumie sami w domku, spotkaliśmy się ze znajomymi po południu, ale S tak po 8 domagał się powrotu do domku i lulania, więc tak jak Annaoj mieliśmy romantyczną kolację:-)

Witam noworocznie:-)

U nas też było romantycznie, muzycznie, tanecznie i ...;-)

Lenka dała nam świętować, przespała całą noc bez pobudki i z suchym pampersem się obudziła - niech jej już tak zostanie:happy2:
Teraz czyta z tatusiem "Wprost" i każdy pan z gazety jest tatą:-D i reklama zegarka bardzo jej się podoba, na zegarek mówi "cik cik";-)

annaoj kce - oby to nie była ospa..

Lecę jakąś dobrą herbatkę sobie zaparzyć:-)

reklama
I ja się witam noworocznie....Właśnie wróćiliśmy z Antolkiem ze spacerku pięknie mroźnie i słonecznie aż miło. Tatuś walczy z kacem w łóżku a ja wstawiłąm rosołek i ide szarlotke zaraz robić. Antolek pospał dziś do 8:30 bez pobudki-poszedł spać o 22:40:szok::szok:pięnie się bawił z kacprem, tańczył cały czas i się wygłupiał. My posiedzieliśy z gośćmi do 12:30. Potem posprzątałam, wykąpałąm się i o 2 poszłam lulu. I w tym miejscu chcę podziękować temu kto wymyśliłzmywarke- bo dzięki temu moje sprzątanie ograniczyło się do włożenia w nią naczyń i wyjęcia dziś rano. KOCHAM CIĘ ZMYWARKO:):-D

Anna- ospa nie ospa przejść musi- oby łagodnie i żeby ciebie nie zachaczyło skoro nie miałaś

Do góry