AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Gosiek musisz trochę upuścić mleka z piersi bo zatorów dostaniesz! Szałwia swoją drogą ale jak tylko czujesz że pierś zaczyna boleć to upuszczaj mleka. Inna możliwość to taka że już ci się zastój zrobił. Jeśli tak to weź liść zimnej białej kapusty (taki z lodówki) potłucz lekko młotkiem do mięsa i taki liść przyłóż na pierś w bolącym miejscu. na liść żeby nie zniszczyć ubrania nałóż z wierzchu woreczek. Przy delikantym upuszczaniu mleka do uzyskania uczucia ulgi nie pobudzasz laktacji a możesz ustrzec się wielu poroblemów
I nie przejmuj się tym że Ami cię teraz olewa... wg niej robisz jej krzywdę ale dobrze wiemy że tak nie jest. w końcu jej przejdzie ...tylko trzeba niestety na to czasu bo ona już duża dziewczynka jest...
No i zgłodnieje sama sięgnie po konkret a nie po cyc...weź ją na przetrzymanie...to istna bitwa na siłę charakteru. Jeśli ją wygrasz wiele się zmieni na plus
coś mnie bierze... głowa mnie boli, z nosa leci, gardło zaczyna boleć i ogólnie rozdrażniona jestem :-( fuck!!
I nie przejmuj się tym że Ami cię teraz olewa... wg niej robisz jej krzywdę ale dobrze wiemy że tak nie jest. w końcu jej przejdzie ...tylko trzeba niestety na to czasu bo ona już duża dziewczynka jest...
No i zgłodnieje sama sięgnie po konkret a nie po cyc...weź ją na przetrzymanie...to istna bitwa na siłę charakteru. Jeśli ją wygrasz wiele się zmieni na plus
coś mnie bierze... głowa mnie boli, z nosa leci, gardło zaczyna boleć i ogólnie rozdrażniona jestem :-( fuck!!
Ostatnia edycja: