reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie, dzięki za rady...o majonezie to nie wiedziałam...a ponoć długopis ze ściany skórką od chleba się ściąga....nie próbowałam...

dziś myślałam, że padnę...M od kilku dni marudził, że bardzo chciałby płytę Adele...żonka się postarała i dziś M miał płytę z dedykacją od żonki: 'dla mojego kochanego D') na komodzie...przyszedł, zapuścił i słucha...po jakiejś godzinie mówię w końcu do niego: 'a jakieś dziękuje, czy buziak za płytę? "......a on na to: ' przecież klepnąłem cię w tyłek' .....................no myślałam, że padnę :sorry2:

reklama
Witam, troche luzu w końcu :-D
Wizyta u lekarza owocna... kolejny syrop bo to jednak wirusowe bo się temperatura pojawiła i pojawiły się szmery na oskrzelach. Na czwartek kolejna kontrola i lekarz ma mi przygotować porpozycje nebulizatorów dla nas potem to porównam z tym twoim Aniam i zobaczymy co on mi tam nawypisuje ;-)

ide J. zaaplikowac syrop...

ja mam taki .
INHALATOR PHILIPS RESPIRONICS MEDEL FAMILY wys 24h (1987713161) - Aukcje internetowe Allegro
co tu ma lekarz do polecania ? kazdy działa tak samo . niektóre mają różne moce ( chodzi o czas w jakim schodzi z niego płyn ) są też takie do pracy ciągłej ale to już sprzęt specjalistyczny dla dzieci które używają tego np kilka godzin dziennie .

Ależ tu pustki..

Moja pchła od 20 minut śpi, a ja leżę do góry brzuchem i audiobooka "JA" Tadeusza Niwińskiego słucham - polecam, bo genialna pozycja!!:tak:

Lenka arcydzieło na przedpokoju walnęła moją czarną kredką do powiek i dziś mi jedna Konsultantka podpowiedziała, że malowidła z kredek zejdą jak się je popsika lakierem do włosów:szok: Sprawdziłam, działa:tak: Tylko ja tarłam tak, że aż się do kolejnej warstwy farby dostałam:-D Będzie M. musiał to zamalować;-)
I jeszcze jedno: naklejki na meblach zejdą pięknie, jak się je posmaruje majonezem:tak:

przed chwilką chyba program na TV4 ogladała , jak mieszkanie sprzątali bo to wszystko w nim było :-D

monia - mój też ostatnio na you tube słuchał w związku z utratą głosu przez tą wokalistkę się nią zainteresował, ciekawa płyta. Klepnięcie w tyłek rozłożyło mnie na łopatki:-D

aniam - ona mi wcześniej to napisała, ale teraz na gg też wspomniała, że powtórka tego programu dziś leci:-)

hej

B niedawno pojecal i jak znam zycie i jego robote to wroci w wigilie rano...jak zwykle wszystko na mojej glowie...zrobilam sobie liste zakupow, jutro pojde po prezent dla B i dla tesciowej, moze dla siostry tez uda mi sie cos kupic, dla chrzesniaka prezent zamoiwony, dla chrzesnicy B mam upatrzone wszystko i w przyszly wtorek kupie. zostana mi tylko moi rodzice i siostra B...nie mam na nich kompletnie koncepcji...

tak mi sie przypomnialo Dorotka-nie martw sie z ta kasa nie jestes sama, B dostaje wyplate w Wigilie, w moim MOPSie dostaje do 30 i zawsze to byl 26-28 kazdego miesiaca...w zeszlym roku dostalam przelew chyba dwa dni przed wigilia....

dzis przyszla zyrafa Olki, posadzilismy ja na chwile zeby zobaczyc czy nie bedzie sie bala i Olka oszalala na jej punkcie:) sama sie bujala i bardzo jej sie to podobalo, a siedzenie i wgole sama zabawka wyglada 100razy lepiej niz na zdjeciu, siedzisko i oparcie jest super, wiec rodzice szczesliwi ze prezent sie sprawdzil:)

Olka ma za soba kompletnie nieprzespana nocke, zreszta ja tez, znou akcja z brzuszkiem, ale musimy to przeczekac:( uciekam spac bo rano Olsztyn...

Monia, rozwalil mnie Twoj malzonek. Z tego co piszesz, to Wy chyba fajne ludki jestescie :-D:-D

Moje dziecko ma jutro swiateczna imprezke w zlobku. Dekoracje, jedzenie i odswietne stroje mile widziane. Ciekawe jak bedzie sie bawic moja mala pchla, bo dzis cale popoludnie trenowala tanczenie :-D

marta - szalejesz z tymi prezentami. Ja się za głowę złapałam jak przeczytałam, ile Ty tego musisz nakupować:szok: Dobrze, że chrześniaków ani ja ani M. nie mamy - pomyślałam:-D Fajnie, że żyrafa się Oli spodobała - czekamy na foty:tak:

Katik - życz Polci udanej zabawy, Lenka też dziś przetańczyła popołudnie:-)

Hejka

Kurcze dziewczyny ale miałam dzisiaj przygodę w domu:no: Helenka bawiła się wieczorkiem na podłodze , trochę ciemnawo było więc chciałam włączyć dodatkowe światło i w tym momencie żarówka halogenowa pękła w drobny mak, korek wystrzelił, Helenka w płacz bo kawałki szkła spadły na nią dzięki bogu tylko na włoski bo jakby wpadły w oczy :szok: Na moją głowę też spadły i zapach był taki jakby coś się paliło:no: Pierwszy raz coś takiego nam się przytrafiło :wściekła/y:

Katik mam nadzieję że Pola będzie miała udaną imprezkę:tak:Jak się czujesz, choróbsko odpuszcza?
Potwierdzam że Monia i jej szanowny małżonek to naprawdę ciekawe ludki, widziałam na żywo :-D:-p

Marta mam nadzieję że te kłopoty z brzuszkiem Olki szybko miną .U nas pieniądze z MOPSU zawsze są 20 na koncie.

Monia padłam i kwiczę, fajnego masz małża bez dwóch zdań :-D

Agnieszka zdrówka kochana

Elvie Lenka to chyba malarką będzie ;-)Dziękuję za porady zawsze mogą się przydać :-)

gosiek trzymaj się kochana, zobaczysz może jeszcze jedna taka ciężka nocka i Ami odpuści i nie bój się z głodu nie umrze, ona po prostu cię próbuje czy się nie ugniesz.Dasz radę kochana:tak:

ewka mam nadzieję że uda wam się gdzieś uciec choć na jeden dzień :tak: i naładujecie akumulatory:tak:

Spokojnej nocy

gosienka - to się Wam przygoda przytrafiła. Dobrze, że nic się nikomu nie stało.

1/3 audiobooka przesłuchałam, zmykam się myć i do wyrka.
Fajne są audiobooki bo można sprzątać, pracować i słuchać:-)

reklama
witam się i ja
gosienka, - dobrze że nic się nie stało

ja mam doła, bo nie mam kiedy prezentów kupic - wczoraj małż zkrytykował moje pomysły na prezenty dla Julki

Do góry