reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja sie tylko witam, jestem wykonczona dzisiem dniem... nocka tez byla do bani, Ole znowu bolal brzuszek, tak jak ostatnio kiedy ten lek podawalam, najgorsze ze lekarz kazal to przeczekać, po ok 3tygodniach powinno byc juz dobrze. Latwo mowic kiedy ja musze patrzec jak Ola sie meczy i jak ja boli...

Ide juz spac bo ledwo widze a rano znowu Olsztyn..

Obiecuje Zdjecia wkleic jutro

reklama
Dzieki za sznurek :-D bedziemy z Konstancja wieczorkiem ogladac :tak: A z butelka to chyba faktycznie bede musiala zaczekac az przyjade do PL, bo jak sie uchlam, to przeciez Kostka mnie do wyrka nie da rady zatargac, a po flaszce tequili moglabym sie nie doczolgac ;-)

Zdrowka dla chorowitkow.

a po co do łóźka, śpij gdzie padniesz:-)

Kici zdrówka!

Gosieńko przynajmniej prezent się przyda, a nie będzie stał na półce i się kurzył:-)

SNIEG! widziałam dziś śnieg! prawdziwy żywy:-) pojchaliśmy sobie do rabki, a tam biało, buty chłopakom wziełam tylko jesienne więc nawet sie nie pobawili, a J strasznie chciał bałwanka robić... ubaw miałam sama z siebie, zaskoczył mnie snieg w grudniu:-)

Ewka u mnie też dziś padało ale na szczęście tylko przez jakieś 20min .
POtem wszystko stopniało jakoś mi nie tęskno za tym białym syfem

Gosienka- dzieki.... jeszcze sie smieje... ale chcial dobrze, to fakt :-) :-) :-) no i Rafaello nieco ja 'oslodzilo'... poza tym cieplej Wam bedzie, to i nocki przyjemniejsze :-p

Zielona- jaki pospolity kac... moze bedzie niepospolity :-D
Kici- ja jestem anginowa weteranka :-( w tym sezonie to juz druga, pierwsza byla 2 miechy temu :eek:

gosienka - prezent mnie rozwalił, praktycznego małża masz:-)

aniam - my taką zwykłą farbą malowaliśmy, co wcale zapachu praktycznie nie miała. Wietrzyło się, bo dwa okna otwarte mieliśmy i nawet jak z zewnątrz wejdziesz to nic nie czuć. Poza tym ja tylko zakamarki malowałam te trudno dostępne dla wałka, 20minut mi to zajęło;-)

aniez, kici - zdrowiejcie baby!

Zielona - to przyleć do PL jak już i ja się będę mogła napić;-)

Lenkowy pokój pomalowany, wszystkie badziewiaki (ramki, półka, wieszak itp.) zamontowane - jutro jeszcze naklejki przykleimy to foty wrzucę. Lenkę najbardziej ucieszyła lampka kwiatek z ikei - co chwilę biegała do pokoju i pokazywała na nią. Kruszynka moja:happy: W ciągu dnia młoda pospała tylko 30minut, więc po kąpieli padła jak mucha i lula, a my finał Top Model oglądamy, bo mamie zależało;-)

aniam - dziękuję:-D

Faworytka mojej mamy wygrała. Mama zadowolona poszła spać a my wreszcie możemy oglądać to, co chcemy:-D

Nastraszyłam M. że jutro jedziemy na USG a on jeszcze ostatecznego imienia dla syna nie wymyślił i jak się syn wkurzy to mu siusiak odpadnie. Gdybyście widziały jego minę..:szok::-D

gosieńka - ubaw po pachyz z twojego prezentu, a raczej z inwencji męża

Ja dzisiaj urządzam polowanie na misia tvn - zastanawiam się między Klarą a Rudolfem :)

reklama
Witam:-)

My dzisiaj polujemy na Rudolfa:-)

Tymczasem wychodzimy z domu i jedziemy Zdzisława podglądać:happy2:

Miłego dnia, mimo deszczu za oknem..

Do góry