reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

kittek - tak, tzn. od wczoraj płukałam dwa razy, bo wczoraj mnie właśnie po płukance zaczęło znowu boleć. Mimo to dzisiaj rano znów popłukałam i przed chwilą znowu i na noc będę płukać, bo niby 3 razy dziennie można.

Moja maruda ma takie smutne zaszklone oczy, katar ją męczy.. Wyspała się po południu 1h i teraz szaleje, ale najchętniej to na rękach u mnie chciałaby być.

Mama mnie zaskoczyła na przywitanie, bo pyta jak mój ząb? A ja wielkie oczy, bo nie dzwoniłam do Rio i nikomu o zębie nic nie mówiłam. Pytam skąd wie, a ona z Gosienką rozmawiała:-D A już zaczęłam podejrzewać, że mnie tu ktoś podczytuje;-)

reklama
Witam sie i ja

dolaczam do zyczen dla wszystkich chlopcow, tych malych i tych duzych:)

ja znow bez humoru bo faceci zawsze potrafia go popsuc eh...
Olka na szczescie humor ma,pogoda piekna, cieplutko (25stopni u nas bylo) wiec prawie caly dzien na dworzu spedzilysmy..

uciekam kapac Olke i mam nadzieje ze usnie bez problemu bo dzis znowu nic nie spala w ciagu dnia

zajrze pozniej

Jutro dzwonię porządnie opieprzyć tą dentystkę:wściekła/y: Pipa jedna pooglądała mi zęby i zwaliła wszystko na ropień przy szóstce, a ten niby od kawałka orzecha się zrobił, który między zęba a dziąsło wlazł. Dwa dni się męczę i męczę aż mnie nosi, więc stwierdziłam, że sama sobie kontrolę powtórzę i zaczęłam po zębach stukać i boli mnie siódemka przy której nic się kompletnie nie dzieje. Za nią ósemka rośnie, ale ta nie boli. A jak stukam o siódemkę to mam taki inny, dziwny, jakby pusty odgłos, więc chyba się coś od środka dzieje, bo z zewnątrz nic niepokojącego nie zauważyłam, a obejrzałam dobrze i z każdej strony.
Miałyście kiedyś tak, by Was kompletnie zdrowy ząb bolał??

Dziewczyny jestem, przyznam sie, ze przelecialam tylko tak na szybko. Od rana zabiegana jestem, bo najpierw zlobek z Polusia, a dzis pierwszy dzien zostala calkiem samiutka, i - odpukac- nawet zatesknic nie zdazyla, a potem zakupy, sprzatanie no i teraz czekamy na gosci.
Ł pojechal na lotnisko, i niedlugo beda spowrotem.

Wszystkim chlopakom malym i duzym- wszystkiego najcudowniejszego w Dniu Ich Swieta. Niech marzenia sie spelniaja.
Buzka!!!!!!!!!!

Do spisania dziewczyny, pewnie po wizycie Justy z rodzinka :-)

PS
Elvie, zab moze wygladac na zdrowy, a moze w srodku sie jakas infekcja rozwijac. Musisz odwiedzic ponownie dentyste, i niech dokladnie pooglada, bo szkoda Twojego zdrowia !
Pozatym- matko spojrzalam na Twoj suwak, a tam juz pedzi 10 tydzien!!! Toz to juz 1/4 za Toba! Niesamowite, bo jak odliczalam swoja ciaze, zdawalo sie ze czas ciagnie sie wieki :-)

Katik - albo jutro albo w poniedziałek ponowna wizyta u dentysty będzie konieczna, a tak nie cierpię tam chodzić, że mi słabo na samą myśl:-(
A jeśli chodzi o ciążę to mi tylko ten suwak przypomina, że w niej jestem, bo czuję się zupełnie normalnie. Z Lenką to wyczytywałam, szalałam, smarowidła w brzuch wcierałam regularnie a teraz tak jakoś spokojniej wszystko przyjmuję. Może jak brzuszek urośnie to zacznie do mnie bardziej docierać;-)

Mała siedzi grzecznie z babcią i oglądają Shreka 3, zaraz z M. mykamy ją kąpać i kolację szykować.
Mieliśmy na wykład jechać, ale nam się na pół godziny przed odechciało.
Lenistwo nas ogarnia:zawstydzona/y:

Elvie, problem z zebami w ciazy jest ten, ze nie wszystko mozna zrobic 'od reki'... na dobra sprawe powinni zrobic przeswietlenie, no ale wiadomo, tego sie w ciazy raczej nie robi... idz Ty jutro do dentysty, bo moze byc gorzej i gorzej... 2 dni z bolem zeba, to dla mnie gorzej niz 8 h porodu ;-)

Katik- udanego spotkania! Super, ze Pola juz sie ze zlobkiem oswoila :-D bardzo dobre wiesci!!!

Witam wieczorkiem

Dziękuję za życzenia w imieniu młodszych chłopaków i tego starszego:-)

Elvie a czy ty już mamie powiedziałaś o ciąży? bo poprzednim razem zaczęła mówić że kiedyś to czesto wspominaliście o drugim dziecku a teraz to cisza;-) Ja się tylko uśmiechnęłam i powiedziałam że widocznie jeszcze nie pora:tak:
Zdrówka dla Lenki i mam nadzieję że ząb przestanie w końcu boleć , moje zęby też wyglądają na zdrowe a od środka zaczynają się psuć więc już dwa leczenia kanałowe zaliczyłam własnie po ciąży:no:, spokojnej nocy.

Katik udanego spotkania i wyściskaj dziewczyny od nas :tak:

Kittekmiłego grillowania :tak:

kot-kot zdrówka dla ciebie :tak:

MamoPaulinki zdrówka dla Paulinki i dla małża

Marta przytulaski i spokojnej nocy dla Oleńki

Agnieszka brawo dla Mareczka i pstryknij jakąś fotkę jak zaprzyjaźnia się z nocnikiem:tak:

Chłopcy mają męski wieczór ale niestety bez tatusia który walczy ze sprzętem który ciągle się psuje:no: nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych;-)

Miłego wieczorku

gosienka - nie powiedziałam, bo ona pepla straszna i zaraz całe Rio by wiedziało. Póki nic nie widać to milczymy;-) Jak Ci sama powie tzn. że już wie i Ty wtedy mega zdziwioną udawaj:-D

Pchełka już śpi, a ja lecę kolację szykować i za ogórki z chili i miodem się biorę, tzn, dzisiaj tylko pokroję i solą zasypię, reszta jutro. Mój M,. je uwielbia i ostatnio zrobione już zjadł, więc od nowa robimy.

Elvie no przyznam się że twoja mama to potrafi zagadać:-D i pewnie jak tylko się dowie to jak mnie spotka na mieście to mi powie:tak: oczywiście udam że nic nie wiedziałam;-)

reklama
Elvie do dentysty marsz i zdrówka dla Lenki :-)
Kot-kot dla Ciebie również zdrówka, trzymaj się :-)
Katik udanego spotkania ;-)

Moja bida humorek ma ale ciągle woda jej leci z noska z drugiej strony lepiej, ze wylatuje niż ma siedzieć w zatokach :no: Już prawie przysypia...
jakaś zmęczona jestem, poczytam jeszcze dalej i chyba spać pójdę.

Do góry