reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

kittek - tak, tzn. od wczoraj płukałam dwa razy, bo wczoraj mnie właśnie po płukance zaczęło znowu boleć. Mimo to dzisiaj rano znów popłukałam i przed chwilą znowu i na noc będę płukać, bo niby 3 razy dziennie można.

Moja maruda ma takie smutne zaszklone oczy, katar ją męczy.. Wyspała się po południu 1h i teraz szaleje, ale najchętniej to na rękach u mnie chciałaby być.

Mama mnie zaskoczyła na przywitanie, bo pyta jak mój ząb? A ja wielkie oczy, bo nie dzwoniłam do Rio i nikomu o zębie nic nie mówiłam. Pytam skąd wie, a ona z Gosienką rozmawiała:-D A już zaczęłam podejrzewać, że mnie tu ktoś podczytuje;-)

reklama
Witam sie i ja

dolaczam do zyczen dla wszystkich chlopcow, tych malych i tych duzych:)

ja znow bez humoru bo faceci zawsze potrafia go popsuc eh...
Olka na szczescie humor ma,pogoda piekna, cieplutko (25stopni u nas bylo) wiec prawie caly dzien na dworzu spedzilysmy..

uciekam kapac Olke i mam nadzieje ze usnie bez problemu bo dzis znowu nic nie spala w ciagu dnia

zajrze pozniej

Jutro dzwonię porządnie opieprzyć tą dentystkę:wściekła/y: Pipa jedna pooglądała mi zęby i zwaliła wszystko na ropień przy szóstce, a ten niby od kawałka orzecha się zrobił, który między zęba a dziąsło wlazł. Dwa dni się męczę i męczę aż mnie nosi, więc stwierdziłam, że sama sobie kontrolę powtórzę i zaczęłam po zębach stukać i boli mnie siódemka przy której nic się kompletnie nie dzieje. Za nią ósemka rośnie, ale ta nie boli. A jak stukam o siódemkę to mam taki inny, dziwny, jakby pusty odgłos, więc chyba się coś od środka dzieje, bo z zewnątrz nic niepokojącego nie zauważyłam, a obejrzałam dobrze i z każdej strony.
Miałyście kiedyś tak, by Was kompletnie zdrowy ząb bolał??

Dziewczyny jestem, przyznam sie, ze przelecialam tylko tak na szybko. Od rana zabiegana jestem, bo najpierw zlobek z Polusia, a dzis pierwszy dzien zostala calkiem samiutka, i - odpukac- nawet zatesknic nie zdazyla, a potem zakupy, sprzatanie no i teraz czekamy na gosci.
Ł pojechal na lotnisko, i niedlugo beda spowrotem.

Wszystkim chlopakom malym i duzym- wszystkiego najcudowniejszego w Dniu Ich Swieta. Niech marzenia sie spelniaja.
Buzka!!!!!!!!!!

Do spisania dziewczyny, pewnie po wizycie Justy z rodzinka :-)

PS
Elvie, zab moze wygladac na zdrowy, a moze w srodku sie jakas infekcja rozwijac. Musisz odwiedzic ponownie dentyste, i niech dokladnie pooglada, bo szkoda Twojego zdrowia !
Pozatym- matko spojrzalam na Twoj suwak, a tam juz pedzi 10 tydzien!!! Toz to juz 1/4 za Toba! Niesamowite, bo jak odliczalam swoja ciaze, zdawalo sie ze czas ciagnie sie wieki :-)

Katik - albo jutro albo w poniedziałek ponowna wizyta u dentysty będzie konieczna, a tak nie cierpię tam chodzić, że mi słabo na samą myśl:-(
A jeśli chodzi o ciążę to mi tylko ten suwak przypomina, że w niej jestem, bo czuję się zupełnie normalnie. Z Lenką to wyczytywałam, szalałam, smarowidła w brzuch wcierałam regularnie a teraz tak jakoś spokojniej wszystko przyjmuję. Może jak brzuszek urośnie to zacznie do mnie bardziej docierać;-)

Mała siedzi grzecznie z babcią i oglądają Shreka 3, zaraz z M. mykamy ją kąpać i kolację szykować.
Mieliśmy na wykład jechać, ale nam się na pół godziny przed odechciało.
Lenistwo nas ogarnia:zawstydzona/y:

Elvie, problem z zebami w ciazy jest ten, ze nie wszystko mozna zrobic 'od reki'... na dobra sprawe powinni zrobic przeswietlenie, no ale wiadomo, tego sie w ciazy raczej nie robi... idz Ty jutro do dentysty, bo moze byc gorzej i gorzej... 2 dni z bolem zeba, to dla mnie gorzej niz 8 h porodu ;-)

Katik- udanego spotkania! Super, ze Pola juz sie ze zlobkiem oswoila :-D bardzo dobre wiesci!!!

Witam wieczorkiem

Dziękuję za życzenia w imieniu młodszych chłopaków i tego starszego:-)

Elvie a czy ty już mamie powiedziałaś o ciąży? bo poprzednim razem zaczęła mówić że kiedyś to czesto wspominaliście o drugim dziecku a teraz to cisza;-) Ja się tylko uśmiechnęłam i powiedziałam że widocznie jeszcze nie pora:tak:
Zdrówka dla Lenki i mam nadzieję że ząb przestanie w końcu boleć , moje zęby też wyglądają na zdrowe a od środka zaczynają się psuć więc już dwa leczenia kanałowe zaliczyłam własnie po ciąży:no:, spokojnej nocy.

Katik udanego spotkania i wyściskaj dziewczyny od nas :tak:

Kittekmiłego grillowania :tak:

kot-kot zdrówka dla ciebie :tak:

MamoPaulinki zdrówka dla Paulinki i dla małża

Marta przytulaski i spokojnej nocy dla Oleńki

Agnieszka brawo dla Mareczka i pstryknij jakąś fotkę jak zaprzyjaźnia się z nocnikiem:tak:

Chłopcy mają męski wieczór ale niestety bez tatusia który walczy ze sprzętem który ciągle się psuje:no: nie ma to jak złośliwość rzeczy martwych;-)

Miłego wieczorku

gosienka - nie powiedziałam, bo ona pepla straszna i zaraz całe Rio by wiedziało. Póki nic nie widać to milczymy;-) Jak Ci sama powie tzn. że już wie i Ty wtedy mega zdziwioną udawaj:-D

Pchełka już śpi, a ja lecę kolację szykować i za ogórki z chili i miodem się biorę, tzn, dzisiaj tylko pokroję i solą zasypię, reszta jutro. Mój M,. je uwielbia i ostatnio zrobione już zjadł, więc od nowa robimy.

Elvie no przyznam się że twoja mama to potrafi zagadać:-D i pewnie jak tylko się dowie to jak mnie spotka na mieście to mi powie:tak: oczywiście udam że nic nie wiedziałam;-)

reklama
Elvie do dentysty marsz i zdrówka dla Lenki :-)
Kot-kot dla Ciebie również zdrówka, trzymaj się :-)
Katik udanego spotkania ;-)

Moja bida humorek ma ale ciągle woda jej leci z noska z drugiej strony lepiej, ze wylatuje niż ma siedzieć w zatokach :no: Już prawie przysypia...
jakaś zmęczona jestem, poczytam jeszcze dalej i chyba spać pójdę.

Do góry