reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie z tego co pamiętam jak mi mówiła dentystka to z zębami jest różnie bo czasami jest tak,że wcale nie boli ten, który jest chory,a np ten który już był leczony, a szczególnie jeśli był leczony kanałowo. Ja tak miałam,że bolał inny ząb, a inny był do leczenia,ale to dopiero pokazało zdjęcie.
Dlatego tak ważne jest wtedy zdjęcie. Jeśli nie miałaś jednak tego bolącego zęba wcześniej leczonego to może rzeczywiście się lekarka pomyliła i rzeczywiście spróbuj na jutro się umówić. Pamiętaj jak coś to kobiecie w ciązy nie odmówią, hehe ;)

reklama
Najadłam się i od razu mi lepiej:tak: Dzisiaj się już bez apapu obejdzie, bo już nie boli ale tak ćmi, więc w sumie zjadłam dwie tabletki (wczoraj i przedwczoraj po 1szt.). Przy jedzeniu też nie bardzo mogę tą lewą stroną gryźć, tylko prawą, więc dziwnie mi się jadło:-D

gosienka - no to jesteśmy umówione:-D

Hej Kobitki, melduje, ze goscie dotarli cali i zdrowi.
Dziewczyny tak poszalaly, ze do 23 spac nie chcialy, potem padla Alijka ( nie dziwie sie, bo wg jej czasu to juz po polnocy bylo), a potem dopiero Pole tata dal rade uspic.
Ciekawe do ktorej jutro pospia.

Ja się tylko szybko witam :-)
U nas po faaaatalnej nocce (M. darł się przez 3 h) piękna pogoda :-) Już byliśmy we 4 na basenie (ależ szał był :-D i to zarówno w wykonaniu J. jak i M.), teraz czekamy aż się teściowej bogracz upichci to go spałaszujemy i na urodzinki dzisiaj mykamy także udanej soboty :-)

Dzieńdoberek :-):-):-)

Widać że pogoda ładna i wszystkie babki wywiało:tak::-D

Katik to się Pola z Alijką wybawiły ale podejrzewam że rano nie dały wam pospać;-)

Elvie jak tam zębol?

Agnieszka co to ten bogracz??? Udanej imprezki :tak:

Miłej soboty:-)

Witam i ja;-)
Młoda wstała przed 7.00 ale zajęła się nią babcia, więc pospaliśmy do 9.30. Jak wstałam to mama i Lenka spały:-) Teraz są na spacerze, a ja ogarniam mieszkanie, robię obiad i ogórki z chili i miodem, bo M. je uwielbia a ostatnio zrobione już zjadł.

Katik - czekamy na zdjęcia małych księżniczek i tych dużych też;-)

Agnieszka - porannego basenu zazdroszczę! Nam się zawsze trudno zmobilizować, ale jak juz pójdziemy to tak nam się podoba, że obiecujemy sobie chodzić regularnie, ale później nic z tego nie wychodzi:zawstydzona/y:

gosienka - dziękuję, już wszystko ok. Nic mnie kompletnie nie boli, a jest sobota, więc dentystki fatygować nie będę. Przejdę się do niej na spokojnie w poniedziałek.

Miłego weekendu, dziewczyny!!

Witam weekendowo
Operacja w końcu się odbyła, babcia jest przytomna i ma się dobrze, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
Nadrabiać będę w poniedziałek, bo teraz mam męża i nie chcę tracić cennego czasu z nim.
Buziaki dla Was i cieplutkiego październikowego weekendu, u nas bosko

reklama
Do góry