reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Moja ciocia kiedyś się nacięła na bieliznę z firmy wysyłkowej Mirialle (chyba tak to się pisze). Najpierw za grosze przysłali jej 3 pary majtek, a wraz z nimi ofertę na fajny komplet. Ciotka się skusiła, komplet nie dotarł. Być może ktoś wyjął go ze skrzynki, bo ona mieszka w bloku. Firma zaczęła jej upomnienia wysyłać, a wysłali podobno bieliznę zwykłym listem i w środku był rachunek. Nawet firma windykacyjna do niej pisała. Muszę zapytać jak się to skończyło, bo trwało ponad 2 lata:szok:

Kurcze wczoraj jedną tabletkę apapu wzięłam i dzisiaj znów chyba muszę, bo już nie wytrzymuję z tym zębem:-(

reklama
Elvie już miałam ci napisać że sio do łóżka bo musisz odpoczywać ale widzę że bidulko ząb cię nadal męczy:no:
Co do tej bielizny to też tak miałam że druga przesyłka nie dotarła ale pewnie z ich winy bo był błąd w kodzie pocztowym , napisałam pismo że nie dostałam i nie zamierzam płacić i się odczepili ich problem jak wysyłają zwykłym listem i na zły adres:tak:

Oj widze, ze nie tylko mnie bol glowy meczy.
Od 2 dni @ mnie wizytuje, i przy okazji i bol glowy....

Jutro troche porzadkow mnie czeka, bo wieczorem goscie sie melduja.
Pogoda nadal nam dopisuje, jest tak pieknie, ze az sie wierzyc nie chce. Polka dzis siedziala w samym tshircie w piaskownicy, i uciechy jak diabli miala z zasypywania sobie nog piachem.
Szok, jeszcze tydzien temu w kurtkach chodzilismy, a klapki schowalam juz do pudla z zamiarem wyciagniecia ich za rok....

kittek jeżeli masz internet bezprzewodowy, lub z kablówki to masz dynamiczne IP - niech szukają - pewnie znajdą Twój adres gdzieś w hamburgu - pierwsze trzy IP są nie do szczytania - treceroot nie łapie ich.

A co płacenia - NIE płąc - niczego nie podpisałaś

Dzieńdoberek:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla:

KUBUSIA,BARTUSIA, MARECZKA, SEBASTIANA, ANTOSIA, ADASIA,KACPERKA,MATEUSZKA , TYMOTEUSZKA, BORYSKA, ADASIA,JANKA, KUBUSIA,IGORA ,SZYMONA,

w Dniu ChŁOPAKA
życzą cioteczka Gosienka i Helenka :-):-):-)

Dzin dybry.

Wszystykiego co najlepsze dla:

Adasia, Antosia, Adasia, Bartuli, Emila,Igora, Janka, Kacperka, Kubusia, Qbusia, Mateuszka, Mareczka, Mateuszka, Sebastiana, Szymona, Tymoteuszka :-)

oraz dla Wszych dużych chłopaków:-)

heheh to i ciotka akaata podpina się pod życzenia.

Wszystkiego najlepszego dla naszych chłopaków, dużo zdrówka i słodyczy ciotka klotka Wam dziś zyczy! :-)

reklama
Do góry