reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Mamuska - zimne, najlepiej z Kahlua i wodeczka
ja kupony posprawdzam jutro oby chociaz kupony sie zwrocily
wczoraj zapomnialam przekzac pozdrowienia dla Was od Kittek, biedna tyle ma roboty z ta szkola ze nie moze nas ponadrabiac..nawet jak z nia pisalam to cos do mnie zapisala i zniknela, okazalo sie ze wziela na hwile testy i gidzinka zleciala..
no nic poczytalam, poogladalam, ide na kube wojewodzkiego i spacku
dobrej nocki!
Edit
jeju Zielona kocham Cie- od poltora roku probuje sobie przypomniec co dobrego pilam kiedys u znajomych, mialam na koncu jezyka a teraz jest- Kahlua, musze sklepy obleciec jutro, moze na dolka pomoze
wczoraj zapomnialam przekzac pozdrowienia dla Was od Kittek, biedna tyle ma roboty z ta szkola ze nie moze nas ponadrabiac..nawet jak z nia pisalam to cos do mnie zapisala i zniknela, okazalo sie ze wziela na hwile testy i gidzinka zleciala..
no nic poczytalam, poogladalam, ide na kube wojewodzkiego i spacku
dobrej nocki!
Edit
jeju Zielona kocham Cie- od poltora roku probuje sobie przypomniec co dobrego pilam kiedys u znajomych, mialam na koncu jezyka a teraz jest- Kahlua, musze sklepy obleciec jutro, moze na dolka pomoze
zielona maupa
Zaczynam sie zastanawiac czy pokoj Konstancji nie jest nawiedzony... Mala padla o 18ej. Po godzinie przebudzila sie, wiec pobieglam zeby ja polozyc. Wlazlam do jej lozeczka, klade ja, a ona w placz. Lzy lecialy jej ciurkiem, wpatrywala sie w jeden punkt i zanosila placzem. Wyjelam ja z lozeczka, zanioslam do nas do pokoju i natychmiast przestala plakac, a za chwile znow zasnela... Kurcze, to nie pierwszy raz. Ona za nic w swiecie nie spedzi nocy w swoim pokoju. Jak miala lozko u nas to budzila sie co jakis czas, ale wystarczylo ja potulic i zasypiala.
zielona maupa
Marta, na pewno pomoze, tylko trzeba wiecej wodeczki niz kahlui czy mleka
Zielona Natalka też tak płacze jak ją odkładam do łóżeczka. Mogę ją odłożyć dopiero jak zaśnie w naszym łóżku a potem jak się przebudzi w nocy to nie ma mocnych wyje i trzeba ją zabrać do nas i krzyczy przez łzy "tam tam tam"
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
doberek
J. mnie zaskoczył... wstał przed 7 i chciał z tatą do przedszkola jechać
M. nakarmiony, ja zaraz coś też pochłonę. Potem spacerek z M.
Nic mi się nie chce...łeb mi zaczyna rozwalać... coś mi się zdaje że zmiana pogody idzie :-(
J. mnie zaskoczył... wstał przed 7 i chciał z tatą do przedszkola jechać
M. nakarmiony, ja zaraz coś też pochłonę. Potem spacerek z M.
Nic mi się nie chce...łeb mi zaczyna rozwalać... coś mi się zdaje że zmiana pogody idzie :-(
reklama
egzamin mam przełożony na jutro... jakaś farsa... więc jutro i pojutrze po pracy będę miała ciekawe zajęcie - pisanie egzaminów; bo w piątek też mam egzamin. Dziękuję za trzymanie kciuków i za życzenia zdrówka dla Q
aniez podaję mu codziennie dicoflor i soczki owocowe z witaminkami, mam nadzieje, że to wystarczy, bo generalnie to on się dobrze czuje.
mamusia - gratuluję złożenia pracy... ja nawaliłam z tym i nadal nie napisałam nic
maonka to dobrze, że babcia w końcu się zgodziła! super! mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej.
salamandra to widzę, że nasi się zmówili z tym piszczeniem... Q tak ostatnio daje czadu że szok! przez to ucho i fakt, że jest w domu a nie w żłobku pozwala sobie za bardzo i jak coś jest nie po jego myśli to piszczy aż uszy pękają...
aniez podaję mu codziennie dicoflor i soczki owocowe z witaminkami, mam nadzieje, że to wystarczy, bo generalnie to on się dobrze czuje.
mamusia - gratuluję złożenia pracy... ja nawaliłam z tym i nadal nie napisałam nic
maonka to dobrze, że babcia w końcu się zgodziła! super! mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej.
salamandra to widzę, że nasi się zmówili z tym piszczeniem... Q tak ostatnio daje czadu że szok! przez to ucho i fakt, że jest w domu a nie w żłobku pozwala sobie za bardzo i jak coś jest nie po jego myśli to piszczy aż uszy pękają...
Ostatnia edycja: