reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobry wieczór!

Zaglądałam do Was tak wyrywkowo. Mąż dostał fuchę na 3 tyg i dokształca jakieś dziewczyny w fotografii, a ja na barkach mam dziecko i pracę jednocześnie więc lipa. Muszę z młodym w pracy siedzieć. Bajka to nie jest. Nudzi sie szybko i głowa mi pęka od jego pisków. A robi to na takich wysokich tonach, ze zadna dziewczyna mu nie dorowna. Moja praca kompletnie nie wydajna, więc nadrabiam teraz.
No, ale jestem :-)

love gratulacje!!! koniecznie pochwal sie reakcja partnera
kamisia szkoda mi Ciebie. Nie wiem nawet jak pomóc. Antosiek jada malo, a tu pewnie jeszcze zabki dokazuja...
mamusia daj znac kiedy trzymac kciuki
maonka teraz utrzymujcie babcie w przekonaniu, ze operacja bardzo wazna. Oby szysbko do niej doszlo. Moja babcia niestety zmarla po zlamaniu reku
zielona fajnie, ze kupki unormowane. Zaoszczedzisz teraz na mleku
elvie mamusko! zwolnij troche! Ciaza chyba energii Ci jeszcze dodała, bo tyle co TY robisz w jeden dzien ja bym na tydzien rozlozyla
mamaPaulinki bede razem z Toba isc w szeregu, by dziecko wodą dopajac. jakos sie musze motywowac. Adas ma taki wodowstret , ze wymiekam szybko przy jego protescie. glos ma holernie donosny, ale popieram - trzeba byc wrednym dla dobra

reklama
E tam Salamandra zaoszczedze. Litr mleka to 13 pesos, a 1,6kg MM to 180 w ofercie i tyle MM na prawie 2 miechy nam starczalo. A mloda pije szklanke mleka na noc i rano tez albo owsianka, albo platki...

mamusiu przykro mi ale wygrana sprzatam ja:) no ewentualnie Olka bo miala swoj czynny udzial w skreslaniu numerkow na jednym kuponie:)

jeju jak mnie glowa napieprza to szok...nic nie pomaga, nawet zdrzemnelam sie w dzien, czego nie lubie, a i tak dalej bol niesamowity...do tego Ola maruda, no i humoru brak...

Olce idzie chyba gorna trojka i tak sie meczy biedna ze szok...a placzliwa sie zrobila....a glos to ona tez ma...zawsze jak do kosciola chodzimy to jak inne dzieci zaplacza to nikt nawet nie zareaguje, ale jak Ola przestraszyla sie dzwonow ostatnio to przez chwile nie bylo slychac dzwonow tylko moja syrene:) wszyscy wiedzieli gdzie spojrzec hehe

ide do mojej paskudy bo juz sie chyba wyspala...

Ehh ja też totka puściłam a co .
Mam już nawet plan jak wygram , pojadę na jakieś malediwy czy inne cudo a tam się zastanowię co zrobię z resztą :)
a i jeszcze przed wyjazdem zrobię jakieś przelewy dla Paulinki , OLi i Natalce na operację . o taki mam plan he he .

ja dziś w hurtowni byłam więc od rana na nogach . ale jakoś dałam radę . przez tydzień sama zostaję więc musiałam sobie wykombinowac zastępstwo do odbierania SZymka ale jakoś dało radę .

reklama
Padam, W jutro na kontrole, dzisiaj uczelnia, ikea i padamm......

Mamusiu i mi by sie przydalo bo konto juz puste oj puste a ile przed nammi jeszcze

Do góry