Hejka
Dzisiaj zaliczyłyśmy z Helenką wyjazd do Leszna, pojechałyśmy na cmentarz do babci,porozmawiałam sobie z nią a Helenka cały czas mówiła baba, baba:-) na koniec zrobiła pa pa i tak cieplutko zrobiło mi się na sercu.
Mamusia pewnie zmęczona jesteś po całym dniu szkolenia
Marta zdrówka dla Oli i możesz jeszcze skropić jej poduszkę amolem albo oldbasem wtedy też będzie jej się oddychało.Spokojnej nocy.
Love myślę że ten zły humor Zosi , katar i temperatura to na bank zębole
MamoPaulinkino brzusio miałaś niezły
Elvieja przy Mateuszu byłam ponownie nacięta bo położna bała się że będzie pęknięcie ale nic mnie nie bolało i nawet rana goiła się lepiej niż ta pierwsza. Co do kilogramów to przy chłopakach przytyłam tyle samo tylko przy Helence bardzo mało
Zielona witamy wczasowiczkę:-)
Daga pomalutku Olka się przystosowuje
A ty normalnie szalejesz z zakupami ale wiadomo wracasz do pracy i trzeba jakoś się prezentować
Kuruj się kochana
Aniez też polecam Tantum Verde w spraju bo jest rewelacyjny mój małż ciągle ma coś z gardłem i używa tylko tego.
Kubuś i Bartuś świetnie sobie radzą w przedszkolu i w żłobku, dzielne chłopaki
Katik mój małż powiedział wczoraj tylko tyle że Polacy zawsze przegrywają w ostatnich minutach i co i się sprawdziło
po jaką cholerę trzeba było robić zmianę Błaszczykowskiego, aby mu podziękować za gola a za chwilę już nie było tak wesoło
Annadobre wieści po usg pewnie teraz będziesz spokojniejsza
Agnieszka no to twój gołąbek przyleciał
romantycznego wieczorku życzę
Zmykam się popluskać w wannie.