reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej, nadal słonecznie, więc korzystamy z pogody i całą trójką byliśmy na basenie, ale użądliła mnie pszczoła w stopę :wściekła/y:, więc musieliśmy się zwinąć. Alicja po drodze padła. Kurcze jak to cholernie boli. Cała stopa opuchnięta. Wieczorem chyba muszę się znieczulić ;-) Mąż wybywa na ryby, więc komp tylko dla mnie :-) A więc do wieczorka

reklama
Biciecolicuadora :-)
To z dzisiejszego spaceru. Roweroblender :-) Na sprzedaz blender, ktory adaptuje sie do kazdego roweru, ewentualnie jest na sprzedaz z rowerem w dobrym stanie. Meksykanin potrafi!

030.jpg

Maonka ja też się znieczulam dziś wieczór, więc nie będziesz sama ;-) Muszę odreagować dzisiejszą wizytę u neurologa, bo mi właśnie 100kg z barków kobieta zdjęła :tak::tak::tak: Paulinka nie będzie miała wpisanego MPDz!!! Reszta opisana na naszym wątku na wcześniakach...

Zielona padłam

duszę sobie grzybki z pomidorami i śmietaną i już mi ślinka cieknie na kolację :-p

edit: mloda zafundowalla mi pobudke juz po 5ej. dziekuje coreczko
hehehehehehe:-D

blender dobry, ale chyba nie pobije salonu VW :-):-)

a ja Zielona autentycznie nie mam w domu ani grama alkoholu ( nie jestesmy z AA :-), ale najzwyczajniej cale lato barek czyscilismy;-P ), poza 1/5 butelki tequilli, ktora chyba z 4 lata tak stoi. nie wiem z czym pic,zeby mi zasmakowalo. Z braku laku dałabym sie dzis namowic...:-p

Brawo dla Paulinki!! A Ty mama zrobiłas mi smaka. Niestety wciągnęłam już dwie tortille i na grzybki miejsca brak, choc czuję juz ich zapach

salamandra a jaka to tequila? ja tam zawsze pije sama, sacze sobie powoli i pozwalam zeby jej aromat i moc :-) dotarly wszedzie, gdzie trzeba. jakies takie bezmyslne wlewanie w siebie z sola i cytruskiem nie przemawia do mnie.

Sól do tequili jest bleee, ale cytryna ma pewne uzasadnienie, po tym nigdy nie miałam kaca ;-) pojęcia nie mam dlaczego, ale tak jest :-)
Ktoś mi mówił, że 'złotą' się pije z pomarańcza i cynamonem, ale uważam to za obrzydliwe połączenie :-(

Sól do tequili jest bleee, ale cytryna ma pewne uzasadnienie, po tym nigdy nie miałam kaca ;-) pojęcia nie mam dlaczego, ale tak jest :-)
Ktoś mi mówił, że 'złotą' się pije z pomarańcza i cynamonem, ale uważam to za obrzydliwe połączenie :-(

oj tam obrzydliwe :-) fajne jest. no i nie powinno sie pic tequili z cytryna ale z lemonka. tak czy inaczej ja tak nie pije, bo mi nie smakuje. Po 2 shotach mam dosyc i bol glowy na drugi dzien. dlatego wole sie delektowac. I koniecznie reposado albo aniejo, bo mloda teqila jest bleee. Kiedys pilam niezykla nalewke. Przepis jest tajny, ale byla ona wlasnie na pomaranczach, widzialam kawalki cynamonu i chyba anyzku. byly tam inne cuda. Nalewka smakowala wybornie!

reklama
Witam i ja z pracy słoneczko nieśmiało wygląda zza chmur mam nadzieję że się rozpogodzi i nie będzie powtórki z wczorajszej burzy

Zielona koszmar jakiś z tymi domami . Wyobraziłam sobie dom z twoich marzeń mmmm ale piękny życzę ci żeby marzenie się spełniło :tak:

maonka spóźnione 100lat :-)
apropo twojej histori o zgubionych okularach przypomniało mi się co opowiedział mi w sobotę przyszły szwagier.
Szwagier - Sz
Babcia - B
Mama Szwagra - M
B mojego Sz wybrała się ze swoją siostrą na bagna zbierać borówki po powrocie M mówi do B : mamo co ci się stało źle się czujesz jakoś źle wyglądasz zmieniłaś się na twarzy no i tak ją ogląda aż w końcu mówi a gdzie są twoje zęby?? B na to zdziwiona że pewnie zostawiła pod poduszką ale przeszukały całe łóżko i nie znalazły owych zębów. Po dłuższym zastanowieniu mówi córciu a może zgubiłam je na borówkach jak się potknęłam i upadłam. B była bardzo zmartwiona że będzie musiała wydać 800zł na nowe zęby po dwóch dniach znowu poszła na bagna żeby nazbierać borówek z wcześniej wspomnianą siostrą i tak sobie zbierają i nagle siostra krzyczy: Jadzia chodź tu!!! B nic sobie z tego nie zrobiła i dalej zbiera, siostra znowu krzyczy: cipo!!! chodź tu szybko znalazłam twoje zęby!!!!
MOŻECIE SOBIE TYLKO WYOBRAZIĆ RADOŚĆ BABCI NA WIDOK ZĘBÓW LEŻĄCYCH W BAGNIE :-)

:-D:-D:-D

Zielona masakra jakaś z tymi domami :szok:
a próg może małż sam da rade wykonac ?

u nas noc ciężka o 4:30 Z stwierdziła , że czas już na powitanie dnia i tak hasała przez dobrą godzinę, o 6:30 pobudka , teraz cwaniak mały odsypia, ja juz mam ugotowany krupnik , kurczak się upiekł ale jakoś brak pomysłu na sałatkę. u nas hitem jest teraz starta marchew z jabłkiem ale czas na coś innego, bo je to od tygodnia.

wczoraj w piaskownicy byłam świadkiem dziwnej sytuacji , ręce mi opadły...dziewczynka ok 1,5 roku z wozeczkiem i z mamą. podchodzi jakaś 2 latka i pyta czy może zobaczyc wozek na co młodsza nie i zabiera go do siebie, matka na siłe zaczeła jej wyrywac ten wozeczek krzyczała ze ma pokazac bo tamta przeciez chce tylko zobaczyc i wyrwała corce z rąk mała tak potwornie zaczela płakac ze az mi serce sciskało a kochana mamusia podniesionym glosem dalej swoje...na szczescie mama starszej dziewczynki zabrała ją i poszły....

Ja nie pozwalam dzieciom wyrywać moim dzieciom ich ulubionych zabawek . jak będą chcieli to sami dadza .

helooo
nie nadrobie tego tygodnia od razu mówie. podczytywalam czasem wieczorkiem ale to tyle.

dzis juz jedna grupa wakacjowiczów pognała na lotnisko do Wawy.
a nastepna grupke zawozimy my w sobote. zachcaczymy o kolezanke ze sr szkoly i powrót do domu. chcielismy na noc ale K nie chce na zwykłym parkingu auta zostawiac na Białostockich blachach bo zle sie to moze skączyć, Warszawskie realia.brak tolerancji.

Katik- u nas to samo, jestem pewna ze Kacper nie spi po nocach bo bije sie z dziennymi wrazeniami. jak siedzimy w domu i bez wiekszych atrakcji to noc super... tylko jakis wypad na miasto, rodziny, znajomych itp, to noc nalezy do koszmarów.
Mamusia- :-D:-D

Chyba troszkę przesadzasz pełno tam mieszka ludzie z różnych miast ,wsi i co drugie auto nie ma warszawskich blach i jakoś nic się nie dzieje. Sami stawialiśmy , bo nie raz miał J z pracy na jakiś dziwnych numerach i też nic się nie działo .
Najgorszy niestety jest śląsk tam się wawy nie trawi i raz nam auto porysowali . Do tego policja na krawaciarzy wręcz poluje

Do góry