reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wy sie smiejecia, a ja cala obolala chodze. Ze dwa dni temu Wredzia zrobila dziubek, to ja dawaj lece z calusem, a ta zmija jak mnie w warge nie dziabnie... normalnie Andzelina J. moglaby mi po tym ugryzieniu ust pozazdroscic...

reklama
Witam

Love dobrze że te wyniki ok :tak:
Masz rację to nie rodzic jest lekarzem i nie on powinien drążyć jak zaczyna być coś nie tak ...

M. dzisiaj znowu strasznie sie w nocy darł... ja juz nie wiem co mu jest...

Wronka moze tp 3dniowka ? u nas przez 3 dni byla sama temp po 39 prawie 40 C. Po 3 dniach wysypka. bylismy u lekarza,ba nawet w szpitalu na IP i diagnozna :3dniowka.

będziemy działac dalej, lecz co dla mnie jest zastanawiające to fakt, iż to matka sama musi szukac przyczyn i latac od specjalisty do specjalisty. nie tak to powinno wygladac

Z jednej strony tak choć z drugiej Ty widzisz dziecko cały czas , a lekarz 10 min , ale jak juz się do niego trafi powinien szukać , a nie zbywać

witam w ten deszczowy dzień

u nas też gorączka, poza tym nic, no lekki katarek, ale taki, że tylko rano cos tam i wieczór, ale też wszystko do japolka pacha.
Ja wczoraj wypisałam zaproszenia dla Młodego do przedszkola na urodziny. Wymyślił sobie salę zabaw na przyjęcie, w sumie nawet się nastawiłam, bo w jego przedszkolu taka moda, ale cenowo:no:, nie chce się zastanawiać co będzie za kilka lat. Ale najważniejsze, że Igor będzie zadowolony.
Witajcie,
Mamy już wyniki , nie wszystkie moja mama ma jutro odebrac jeszcze TSH.
Wszystko wyszło w normie, lecz zbytnio mnie to nie uspokoiło, bo dziś znów była rzadka kupka i waga spadła. Nie wiem co mam o tym myslec. dostala dziś lek na odrobaczenie brzmi to niesmacznie, ale podejrzenie robaków, że moze to one sieją zamęt w jej organizmie. Jednak z tego co pisała mi Marta udam sie jeszcze do gastroenterologa i poradni żywienia dzieci gdyż nie wyobrażam sobie by 14 miesieczne dziecko ważylo niespełna 8 kg, waga się ciągle waha , sińce pod oczami...
dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków.

Love, a może to jakaś alergia. A może zrobicie Zosi badanie na lambrie. koleżanka z pracy przez 1,5 roku chodziła z synem po lekarzach, że mały, że drobny (rok starszy od mojego syna, a mniejszy od niego do niedawna był, a mój to raczej taki średni jest) i dopiero niedawno lekarka na badania ich pod tym kątem wysłała i po kuracji Młody w ciągu 3 miesięcy urósł 4 cm i zdecydowanie przybrał na wadze.

Wy sie smiejecia, a ja cala obolala chodze. Ze dwa dni temu Wredzia zrobila dziubek, to ja dawaj lece z calusem, a ta zmija jak mnie w warge nie dziabnie... normalnie Andzelina J. moglaby mi po tym ugryzieniu ust pozazdroscic...

prawdziwa Gryzelda
usmiałam się z Kostusi

Anansie witaj

Ostatnia edycja:
Anansie witaj :-)

Zielona jak to sobie wyobraziłam to oplułam monitor :-D Kostka jest niesamowita w swoich pomysłach :tak:
Love drąż dalej, ja też z małą u gastro byłam, ale powiedział to co wszyscy, na jej 1100g startu to 7 kg jest ok, no a do tego spastyka w kończynach wyciąga kalorie, ciągłe rehabilitacje... Ale Ty masz powody do niepokoju, więc idź za radą Marty do specjalisty. Trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego
Nata współczuję, jeszcze nie przerabiałam 3 i 4 i 5.
Kici gdybym zapomniała jutro (bo dopakować się trzeba czyli upchać ile się da), to juz teraz mówię, że w niedzielę jadę na 2 tyg na działkę i jak wrócę to możemy się spotkać, jak Ci będzie oczywiście pasowało

Dziewczyny od soboty na 2 tyg nie mam netu, tylko telefon, jak coś to kontakt jest.
Dorota, jasne, że mi będzie pasowało!! :-) ja urlop generalnie mam dopiero we wrzesniu, więc teraz będę cały czas do dyspozycji.

LOVE - Mam nadzieję, że TSH też wyjdzie oki... i tak jak dziewczyny napisały nie zaszkodzi iść do specjalisty, a nie wolno bagatelizować spadku wagi skoro wyniki są dobre. 3mam kciuki za żuczka! nasz Q też ma mało ząbków :-) u góry ma 4 plus dwie czwórki wychodzące a na dole tylko jedynki.

Ostatnia edycja:
Ta pogoda normalnie mnie dobija, ciągle pada i strasznie wieje.Jedyny plus to to że dzieciaki pospały do 8 :tak: przytargały się koło 6 do naszego łózka i tak spaliśmy w trójeczkę do 8 uwielbiam te moje przytulaki:tak:

Wronka mam nadzieję że temperatura Boryskowi się unormowała, zdrówka

Zielona no prawdziwa gryzelda z twojej Kostki, pamietam że Mateusz też tak gryzł ale upodobał sobie tylko Emila, pociesze cię że mu przeszło:-D

Anna zdrówka dl córeczki.Co do przyjęć urodzinowych to mam to szczęscie że nie jest to u nas modne bo chłopcy chodzą do szkoły poza miastem a tam wiadomo sytuacja finansowa rodziców różna:-( My zapraszamy dzieciaki do nas na wieś razem z rodzicami, dzieciaki się bawią a my pijemy kawkę potem wspólne ognisko.

Agnieszka kurcze biedny Mareczek:-( niech te zęby w końcu wyjdą.Przytul go od cioteczki.A jak tam twoja formuła 1 ?:-D

reklama
Agnieszka kurcze biedny Mareczek:-( niech te zęby w końcu wyjdą.Przytul go od cioteczki.A jak tam twoja formuła 1 ?:-D

przytule jak tylko wstanie :tak: a formuła 1 szaleje teraz w przedszkolu :-D ale grzeczny jest od jakiegoś czasu i boje się zapeszyć :-D
Coś mi dzisiaj ta moja Formuła 1 zaczęła kaszleć i to tak nieciekawie. Dałam Elofen i zobaczymy co będzie jak po niego pojadę do przedszkola. Jak co to sie umówie do pediatry na kontrole...

Do góry