reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anansie witaj :-) Zapraszamy w nasze skomne progi :tak:
ps. w pierwszym porywie przyczytałam twój nick jako Ananasie... głodnemu chleb na myśli:zawstydzona/y::-D

Wredzia mnie dzis rozbroila... Mloda uwielbia gryzc, gryzie wszystkich i w co tylko popadnie. Chwila nieuwagi i mozna miec odbite zebolce na tylku na przyklad. Dzis malzon poszedl biegac. Wrocil spocony jak swinia, usiadl na chwile. Oczywiscie Wredzia wykorzystala ta chwile i dziabnela malzona w noge. Zaczela pluc i z wywalonym jezykiem podbiegla do recznika i zaczela tym recznikiem szorowac jezor... :-D

:-D padłam i wstać nie mogę!!Dawno sie tak nie uśmiałam :-D a jak sobie to wyobraże to już w ogóle kwicze

reklama
Witam anansie :)

Zielona - Kosta mnie doprowadziła do łez

A co do naszych wiesci - to po wizycie u pediatry wiemy tyle, że osłuchowo ok - więc skąd kaszel, katar jest - ale to od zębów - bo moje drogie idą nam na raz trójki i piątki - Lekarz kazał przez trzy dni na wieczór dawać Małej Ibum, do tego dostała syroperk i krople do nosa

Witam anansie :)

Zielona - Kosta mnie doprowadziła do łez

A co do naszych wiesci - to po wizycie u pediatry wiemy tyle, że osłuchowo ok - więc skąd kaszel, katar jest - ale to od zębów - bo moje drogie idą nam na raz trójki i piątki - Lekarz kazał przez trzy dni na wieczór dawać Małej Ibum, do tego dostała syroperk i krople do nosa
Tyle zębów naraz.... Niby trójki ciężko idą, to zależy ale w połączeniu z piątkami może być ciężko.

Anansie - witamy wśród nas... nigdy nie ma złego momentu na dołączenie w nasze szeregi

Justa - Welcome back!!

zielona - Kostka ma nauczkę ;-) mała terrorystka

LOVE - czekam na wyniki... myślałam dzisiaj o was...

Ostatnia edycja:
witaj anansie.
zielna- u nas to samo, to chyba jakis dziwny etap, badz zabawa. bo nas tez ciagle mały gryzie po nogacy, po pietach, paluchach :-Dzwlaszcza przy jedzeniu a on pod stolem szaleje, lub przy ogladaniu tv.
nata-no to wslóczuje małej, i Tobie .

Witajcie,
Mamy już wyniki , nie wszystkie moja mama ma jutro odebrac jeszcze TSH.
Wszystko wyszło w normie, lecz zbytnio mnie to nie uspokoiło, bo dziś znów była rzadka kupka i waga spadła. Nie wiem co mam o tym myslec. dostala dziś lek na odrobaczenie brzmi to niesmacznie, ale podejrzenie robaków, że moze to one sieją zamęt w jej organizmie. Jednak z tego co pisała mi Marta udam sie jeszcze do gastroenterologa i poradni żywienia dzieci gdyż nie wyobrażam sobie by 14 miesieczne dziecko ważylo niespełna 8 kg, waga się ciągle waha , sińce pod oczami...
dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków.

Love i bardzo dobrze:)
wizyta u specjalisty nie zaszkodzi a napewno moze pomoc. i sluszne podejscie ze nie jestes spokojna skoro waga leci mimo wynikow ok.. u nas lekarzom udalo mnie sie zmylic na poczatki, a jak zaczelam szukac pomocy to bylysmy juz na skraju niedozywienia...:(

trzymam za Was kciuki

reklama
Nata u Julki juz piatki? oj mozesz iec wesolo...

u nas znowu zeby ida dziwnie...ida dolne trojki, tzn jeden juz sie przebil, no i na dole zebow jest sztuk 7 a gory-cale 3....

Do góry