reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anansie witaj :-) Zapraszamy w nasze skomne progi :tak:
ps. w pierwszym porywie przyczytałam twój nick jako Ananasie... głodnemu chleb na myśli:zawstydzona/y::-D

Wredzia mnie dzis rozbroila... Mloda uwielbia gryzc, gryzie wszystkich i w co tylko popadnie. Chwila nieuwagi i mozna miec odbite zebolce na tylku na przyklad. Dzis malzon poszedl biegac. Wrocil spocony jak swinia, usiadl na chwile. Oczywiscie Wredzia wykorzystala ta chwile i dziabnela malzona w noge. Zaczela pluc i z wywalonym jezykiem podbiegla do recznika i zaczela tym recznikiem szorowac jezor... :-D

:-D padłam i wstać nie mogę!!Dawno sie tak nie uśmiałam :-D a jak sobie to wyobraże to już w ogóle kwicze

reklama
Witam anansie :)

Zielona - Kosta mnie doprowadziła do łez

A co do naszych wiesci - to po wizycie u pediatry wiemy tyle, że osłuchowo ok - więc skąd kaszel, katar jest - ale to od zębów - bo moje drogie idą nam na raz trójki i piątki - Lekarz kazał przez trzy dni na wieczór dawać Małej Ibum, do tego dostała syroperk i krople do nosa

Witam anansie :)

Zielona - Kosta mnie doprowadziła do łez

A co do naszych wiesci - to po wizycie u pediatry wiemy tyle, że osłuchowo ok - więc skąd kaszel, katar jest - ale to od zębów - bo moje drogie idą nam na raz trójki i piątki - Lekarz kazał przez trzy dni na wieczór dawać Małej Ibum, do tego dostała syroperk i krople do nosa
Tyle zębów naraz.... Niby trójki ciężko idą, to zależy ale w połączeniu z piątkami może być ciężko.

Anansie - witamy wśród nas... nigdy nie ma złego momentu na dołączenie w nasze szeregi

Justa - Welcome back!!

zielona - Kostka ma nauczkę ;-) mała terrorystka

LOVE - czekam na wyniki... myślałam dzisiaj o was...

Ostatnia edycja:
witaj anansie.
zielna- u nas to samo, to chyba jakis dziwny etap, badz zabawa. bo nas tez ciagle mały gryzie po nogacy, po pietach, paluchach :-Dzwlaszcza przy jedzeniu a on pod stolem szaleje, lub przy ogladaniu tv.
nata-no to wslóczuje małej, i Tobie .

Witajcie,
Mamy już wyniki , nie wszystkie moja mama ma jutro odebrac jeszcze TSH.
Wszystko wyszło w normie, lecz zbytnio mnie to nie uspokoiło, bo dziś znów była rzadka kupka i waga spadła. Nie wiem co mam o tym myslec. dostala dziś lek na odrobaczenie brzmi to niesmacznie, ale podejrzenie robaków, że moze to one sieją zamęt w jej organizmie. Jednak z tego co pisała mi Marta udam sie jeszcze do gastroenterologa i poradni żywienia dzieci gdyż nie wyobrażam sobie by 14 miesieczne dziecko ważylo niespełna 8 kg, waga się ciągle waha , sińce pod oczami...
dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków.

Love i bardzo dobrze:)
wizyta u specjalisty nie zaszkodzi a napewno moze pomoc. i sluszne podejscie ze nie jestes spokojna skoro waga leci mimo wynikow ok.. u nas lekarzom udalo mnie sie zmylic na poczatki, a jak zaczelam szukac pomocy to bylysmy juz na skraju niedozywienia...:(

trzymam za Was kciuki

reklama
Nata u Julki juz piatki? oj mozesz iec wesolo...

u nas znowu zeby ida dziwnie...ida dolne trojki, tzn jeden juz sie przebil, no i na dole zebow jest sztuk 7 a gory-cale 3....

Do góry