reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kwiatuszek mam rodzinke pod szczecinem !!!!
te to zrobimy ogolny zjazd !!!!
a o tym brudziu to fajny pomysl ...
te to zrobimy ogolny zjazd !!!!
a o tym brudziu to fajny pomysl ...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
milo poznac kolejna Justysie !!!hej dziewczynki Justynki ja też mam na imię Justyna ;-) no to jesteśmy już trzy :-)
Aniash2
Fanka BB :)
Hej i jak samopoczucie u Justynek i wszystkich kwietnióweczek :-) ? Dawno mnie nie było ponieważ net mi niestety siadł Chciała bym wiedzieć ile do tej pory przybrałyście na wadze , bo ja jak na razie 1,5 kilo ,ale i tak się boje że dobije do 27 tak jak ostatnio.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja nie przytyłam prawie nic ponad normę.
Od początku ciąży bardzo dużo wymiotowałam i waga spadła mi o 4 kg teraz dobiłam do początkowej i mam chyba z 60 kg obecnie....ale nie wiem bo od niedzieli nie stałam na wadze.
Z racji tego , że do tej pory mam mdłości mało jem i nie przybieram....no dziś jest wyjątkowy dzień bo od rana nie nawiedził mnie żaden paw i nawet mam chęć na jedzonko.
Od początku ciąży bardzo dużo wymiotowałam i waga spadła mi o 4 kg teraz dobiłam do początkowej i mam chyba z 60 kg obecnie....ale nie wiem bo od niedzieli nie stałam na wadze.
Z racji tego , że do tej pory mam mdłości mało jem i nie przybieram....no dziś jest wyjątkowy dzień bo od rana nie nawiedził mnie żaden paw i nawet mam chęć na jedzonko.
aniez
Fanka BB :)
A w poprzedniej ciąży ??
Poprzednim razem było 8/9 kilo na plusie (dokładnie nie wiem ile bo na końcu prawie 2 tyg. leżałam w szpitalu a tam nie ważyli, a ja leżałam i jadłam ... czerwiec był i mąż mnie truskawkami ze śmietaną tuczył). Ale wszystko bardzo szybko zeszło i wróciłam do wagi sprzed ciąży. Tym razem jak urodzę planuje się odchudzić konkretniej, bo już więcej dzieci nie mam w planie :-)
A i poprzednio pod koniec 4 mca też było 2 kilo na plusie... ale ja się wagą tak naprawdę będę martwić najmniej.
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana ewakuacja sprzed tv....
ogladacie rozmowy w toku?? o boze..... masakra ....
ogladacie rozmowy w toku?? o boze..... masakra ....