reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej i jak samopoczucie u Justynek i wszystkich kwietnióweczek :-) ? Dawno mnie nie było ponieważ net mi niestety siadł :wściekła/y: Chciała bym wiedzieć ile do tej pory przybrałyście na wadze , bo ja jak na razie 1,5 kilo ,ale i tak się boje że dobije do 27 tak jak ostatnio.

Ja nie przytyłam prawie nic ponad normę.
Od początku ciąży bardzo dużo wymiotowałam i waga spadła mi o 4 kg teraz dobiłam do początkowej i mam chyba z 60 kg obecnie....ale nie wiem bo od niedzieli nie stałam na wadze.
Z racji tego , że do tej pory mam mdłości mało jem i nie przybieram....no dziś jest wyjątkowy dzień bo od rana nie nawiedził mnie żaden paw i nawet mam chęć na jedzonko.

2nn3lbetd9e6dbef.png

A w poprzedniej ciąży ??

Poprzednim razem było 8/9 kilo na plusie :tak: (dokładnie nie wiem ile bo na końcu prawie 2 tyg. leżałam w szpitalu a tam nie ważyli, a ja leżałam i jadłam :-D... czerwiec był i mąż mnie truskawkami ze śmietaną tuczył). Ale wszystko bardzo szybko zeszło i wróciłam do wagi sprzed ciąży. Tym razem jak urodzę planuje się odchudzić konkretniej, bo już więcej dzieci nie mam w planie :-)

A i poprzednio pod koniec 4 mca też było 2 kilo na plusie... ale ja się wagą tak naprawdę będę martwić najmniej.

reklama
Do góry