reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
U mnie + 7kg, już Wam o tym pisałam. Odkąd tydzień temu przeszłam na dietę - waga stoi jak zaklęta :-)

Mam nadzieję, że nie przytyję więcej niż 20 kg - potem siłownia, dieta i na jesieni MUSZE wbić się w rozmiar 38 :-)

Witajcie dziewczynki nadrobiłam waszą produkcję ale nie mam siły odpisać każdej bo znowu od wczoraj odwiedzam kibelek i nie jest za fajnie . Jestem blada jak ściana od tych wymiotów i już nie mam siły.ale dzidzia najważniejsza :-):-) życzę wam miłego dnia
buziaczki
ja od początku bardzo wymiotuje i schudłam 4kg a że dalej wymiotuje to nie tyje więc ja na razie zero tylko minusik.

Witajcie dziewczynki nadrobiłam waszą produkcję ale nie mam siły odpisać każdej bo znowu od wczoraj odwiedzam kibelek i nie jest za fajnie . Jestem blada jak ściana od tych wymiotów i już nie mam siły.ale dzidzia najważniejsza :-):-) życzę wam miłego dnia
buziaczki
ja od początku bardzo wymiotuje i schudłam 4kg a że dalej wymiotuje to nie tyje więc ja na razie zero tylko minusik.

karola bidulko- to witaj w klubie. Ja też wymiotuje jak na zawołanie od początku ciąży...ale głowa do góry- ja dziś po dłłłłłuuuuugim czasie mam pierwszy dzień bez mdłości...no!! ale nie chwale dnia przed zachodem słońca:angry:bo u mnie nie ma reguły o której mi się zachce....

2nn3lbetd9e6dbef.png

Hej i jak samopoczucie u Justynek i wszystkich kwietnióweczek :-) ? Dawno mnie nie było ponieważ net mi niestety siadł :wściekła/y: Chciała bym wiedzieć ile do tej pory przybrałyście na wadze , bo ja jak na razie 1,5 kilo ,ale i tak się boje że dobije do 27 tak jak ostatnio.

Ja teraz 63 przed 56 kilo czyli ......7 kilo na + ale nie mam się co stresować bo w pierwszej ciąży przytyłam 40 kilo:-D:-D:-D tak więc :-D:-D:-D jedno co jest teraz fajne ,że od 1,5 miesiąca przytyłam tylko 0.5 kilo resztę na samym początku (lody i słodycze swoje dają ;-):tak:)

buziaczki

znajoma miała to samo lekarz poradził jej herbatę imbirową nie wiem czy od niej :-p ale wymioty ustały:tak:

ja mam z 63 teraz 68 wiec plus 5 kg

a co do tych skurczów to nie mam ich od rana, przeszły po nospie, ale byly bolesne i przez bite 4 godziny co kilak minut, probowalam dzwonic na kom do gina dwa razy ale nei odebral, wiec opisalam wszystko w smsie i tez nei odpowiada narazie czekam az sie doezwie, bo nei wiem czy sie martwic :(

hej dziewczynki Justynki ja też mam na imię Justyna ;-) no to jesteśmy już trzy :-)
jak miło

kwiatuszek mam rodzinke pod szczecinem :D!!!!
te to zrobimy ogolny zjazd :D!!!!
a o tym brudziu to fajny pomysl :)...

spoko jestem za

reklama
Ja teraz 63 przed 56 kilo czyli ......7 kilo na + ale nie mam się co stresować bo w pierwszej ciąży przytyłam 40 kilo:-D:-D:-D tak więc :-D:-D:-D jedno co jest teraz fajne ,że od 1,5 miesiąca przytyłam tylko 0.5 kilo resztę na samym początku (lody i słodycze swoje dają ;-):tak:)

Oj ja też 7 kilo do przodu co mnie strasznie przeraża bo to troszkę dużo :zawstydzona/y: ale co zrobić :confused2: wymiotów zero a apetyt od samego początku dopisuje. Najgorzej jak mam w nocy pobudkę to nie zasnę dopóki nie zjem bo tam mnie siorbie :wściekła/y:

Do góry