AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
zdrówka!!Hej
Tak sobie wpadłam na chwilkę z wieczora. Igor mi wydobrzał i przeszło na Alicję
Bidna taka dzisiaj była, trochę lepiej jak już gorączka spadła.
miłego wieczorka
Już doczytałam ze trochę lepiej ale mam nadzieję ze uda wam sie wybrać na tą wycieczkę!dziewczyny ja juz wyslalam papiery Olki do fundacji, niebawem powinnam miec odpowiedz zwrotna. ale dzieki za zainteresowanie
mi dzis drugi dzien z rzedu glowa peka...niech sie wreszcie pogoda unormuje bo cos mnie trafi...
jutro w planach mam jakies zakupy, moze zaszaleje i sobie tez cos nabede od niepamietnych czasow....pozniej musze troche w domu posprzatac bo B na calusienkie dwa dni zjedzie..
oby w niedziele pogoda bylo bo chce do Stegny pojechac...
Kittek dobry ten tekst z dragami wziewnymi hehe
uciekam soac bo u nas burza a ja sie tego zjawiska boje...
dobrej nocki
już widze jak dzieciaki stoją z tymi piłkami ... a chłop jak to chłop przesadzaZielona- sama słodycz! Kostka ślicznie tęskni
Wczoraj wróciłam z pracy, otwieram drzwi, a za nimi oba moje słoneczka, każdy ze swoją piłką plażową, w krótkich gatkach i skarpetkach (koszulek niet, bo duchota była) i tak stali przed tymi drzwiami, z minami Aniołeczków, że sie prawie poryczałam, ich tata wykończony w pokoju, bo próbowali zaanektować wszystkie jego narzędzia pracy ;-) a jak ja na te buźki popatrzyłam, toż to najgrzeczniejsze dzieci świata, zaś mąż coś przesadzał z opisem, twierdząc że uciekli z Gremlinów
I w ogóle widać, że pogoda piękna, bo nikogo niet Mój stwór spi, matka 2 ciasta machnęła z rana, chata ogarnięta, ale już nie widać, bo zabawki miały nogi i chodziły :-)
Marta może gdzieś w okolicy Sarbinowa?? My tam będziemy Nie wiem na ile taniego pokoju szukacie ale jak co to polecam ten pensjonat co na "wakacje nad morzem"Kittek juz zamowilam maskotke
ja sie dzis dowiedzialam ze B zgodzil sie na tydzien wolnego od 15sierpnia... ciekawe czy znajde jakis niedrogi nocleg dla nas nad morzem na pare dni...pewnie tylko na chwile pojedziemy bo na przelomie sierpnia i wrzesnia chcialabym Olce turnus zrobic...
u nas od 18 nie bylo kupy tfu tfu tfu, wiec moze to byla tylko reakcja na zmiane sondy...
uciekam spac bo o 8 chcemy wyjezdzac
Dobranoc!
U nas szaleństwo i to dosłownie.
Wczoraj dziadkowie wzięli chlopców na mega plac zabaw i dzieciaki przyjechały zadowolone i przyjarane z lekka na słońcu... a po południu rozłożyliśmy basen i laliśmy wodę ze studni (więc zimna). Jezu jaka radość! nawet nie przeszkadzała tym małym diabłom temperatura wody tylko non stop wariactwo w basenie ...
a ja poplewiłam ale jeszcze mi duużo zostało. Poza tym jakaś zmęczona jestem... z niewyspania bo M. jest tak duszno w nocy że się drze...