reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej dziewczyny

ja tylko tak na chwilkę. Przez dwa dni byłam teraz na warsztatach innowacyjności. Bardzo fajna sprawa, szkoda, że tylko 2 dni. Wniosek podstawowy przez całe dzieciństwo wszyscy zabijają w nas kreatywność, a potem robimy wszystko by ją w sobie rozbudzić. Stwierdziłam, że muszę w takim razie jakieś zabawy stumulujące kratywność wprowadzić, bo na etapie szkoły dzieciaki przejdą w etap tłamszenia.
Jeśli chodzi o szkołę to zaczynam mysleć, za niecały rok czeka mnie decyzja. Sama nie wiem na co się zdecydować.

Zielona- jako że pamiętam że kiedyś reklamowałaś się że masz dużo interesujących e-booków zapytuje czy masz może coś Jonathana Carolla?
Przeczytałam teraz jednym tchem KRAINE CHICHÓW, i jako że zaczarowała mnie ta książka chętnie pochłonęłabym inne pozycje J C z nadzieją że są równie fajne
ja polecam 'ZAŚLUBINY PATYKÓW'. Czytałam wiele jego książek i ta mi najbardziej się podoba. Jeszcze opowiadania 'CZARNY KOKTAJL"

Wszystkim wypoczywającym życzę co by pogoda się ustabilizowała, słoneczko wyszło, a Wy wyluzujcie i wróćcie pozytyywnie naładowane.

hejo

a u nas od rana leje.
dom ogarniety, mały spi.

mamusia- daj jej czasu tak jak kwiet. pisza, nasz tez czasem sie czegos wystraszy i wlasnie jakiegos strsznego huku , czy ujadajacego psa, lub w sytuaji kiedy jest po raz pierwszy i nagle cos zahałasuje.to wtedy zaczyna plakac.

kamisia- u nas Kacper tez ma nieraz napady złosci , furri, i bierze wszystko po kolei i rzuca we mnie , w sciane, byle gdzie. i przy tym krzyczy nie nie nie lub cos po swojemu.jesli go chce uspokoic to wzmaga w nim to jeszcze wieksza zlosc i glosniejszy krzyk i placz. wiec w koncu go ignoruje i jak widzi ze nie reaguje to se daje na luz.

dziweczynom wyjezdajacym , spotykajacym sie , szczesliwej podrózy i miłych spedzonych chwil.

jejku zazdrszcze tym co maja czas na dobra ksiazke, ja czasem kupie se gazete bo spragniona druku i to zanim poczytam to dobre 2 tyg minie, tylko obrazki przelece od razu.
jedynie co cytam to małemu bajki w dzien jak i na dobranoc.

Dżem dobry
Nadrobiłam ostatnie dni- w pracy większy luzik więc znalazłam czas na przyjemności
Aniez-no no Bartolini to chłop jak dąb- rośnie ciacho ojj rośnie
Nata- Julinka wielkolud?? doć to drobnisia mała

ale zazdroszcze wszystkim wyjeżdzajacym urlopowiczkom wypoczynku i spotkań w Bbbomowym towarzystwie. Ja miałam się jutro z MAonka i Alą spotkać bo stacjonują w chałupach a jako że mój maż idzie do pracy to niestety nie wypali. Bo zanim on wróci to juz za póxno będzie na jakikolwiek wypad za miasto.

Pogoda nam się popieprzyła- jakaś złośliwośc losu- do wczoraj skwar był niemiłosierny a tu dzisiaj klops- no ale już zdązyłam sie przyzwyczaić do takiej kolei spraw

Kittek i Marta- cudownego weekendu wam zycze- tym bardziej w tak doborowym gronie:)

uciekam na insze wątki...a za 2,5 h home sweet home

Dzien dobry:-)

Pogoda się zrypala, i zaczynam się bac czy się z ciuchami pomieszcze:szok:, jestem w trakcie pakowania i jestem przerazona, no ale nie mam wyjscia, musze przeciez wziac bluzy, kalosze, dresy itd. itp., mam nadzieje ze jakos to zmieszcze do mojego biednego samochodzika:-)

No to się odmeldowuje na jakies dwa tygodnie...papa

Wronki, Onki, Marty, Kitteczki : udanego biesiadowania jutro. Mam nadzieje, ze Borysiu oszolomiony trojka Lasek wokol nie zapomni o Polince ;-)

Nata, widze ze Twoja corenka taka drobinka jak moja, Polcia w zeszlym tygodniu miala 10.200 ;-) czyli w sam raz wyprzedza Jule o te kilka dni urodzone wczesniej :-)

U nas pogoda w kratke, raz slonce swieci, raz zaciagna takie chmury, ze mam wrazenie ze bedzie lalo. Poki co pranie na ogrodku, mam nadzieje ze wyschnie.

Jestem na moment:-) Znikłam dziś po południu na ploty z koleżankami na 3,5h i mam tyły w domu, więc muszę ułaskawić M. dlatego długo dziś tu nie zabawię:zawstydzona/y:

Marta, Onka, Wronka - udanego grillowania u Kittków;-) Niech Wam pogoda dopisze!!

reklama
u nas wreszcie przestalo padac. Nawet zaliczylysmy kilkukilometrowy spacer. Troche wialo i mam nadzieje, ze mloda nie ucierpiala przez to. Mala az skacze z radosci jak widzi ptaki. Piszczy i pokazuje paluszkiem :-), a jak widzi psa lub kota - wzglednie inne zwierzatko - wola hau!!!

Dziewczyny, niech Wam i dzieciaczkom posluza nadmorskie klimaty!!!

Do góry