reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wszystkie Kwietnioweczki w tej niepiekny, ale przynajmniej suchy dzionek :-)
W koncu ustalili mi termin obrony na 11go grudnia - mam nadz, ze juz go nie zmienia, bo wieczorem bilety kupuje:tak: Dobrze, ze w grudniu, bo jeszcze latac bede mogla, chociaz Aerlingus i tak wymaga zaswiadczenia od lekarza, ze moge leciec:wściekła/y:
Przez 4 dni mialam wolne i sobie spalam w dzien tak po pol godz, a dzis juz w pracy i tak mi sie spac chce, ze chyba zaraz sie na klawiaturze zdrzemne :zawstydzona/y:
Pozatym mialam na obiad zapiekanke i oczywiscie zjadlam jej za duzo, bo taka dobra byla i czuje sie jakbym miala kamienie w zolodku. Stary czlowiek, a glupi - przeciez wiedzialam ze tak bedzie jak tyle zjem. No ale co zrobic...

reklama
a ja znowu nie mam apetytu, i od dwóch dni żygam jak kot...myślałam że te mdłości będą ustępowały....ale nic:wściekła/y:dobrze , że częstotliwość z 6 pawiów zmalała do 1.
Masakra jakaś:no:....aż mi ręce opadły i wszystkie chęci pouciekały....

2nn3lbetd9e6dbef.png

a mi wczoraj ta babka ziemniaczana nie wypaliła bo mąż zadzwonił z propozycja zjedzenia na mieście, ale dziś już nie odpuściłam, starłam na tarce chyba z 2 kg ziemniaków, pokroiłam i podsmażyłam cebulkę i kiełbaskę, wbiłam jajeczka, dodałam majeranku i teraz czekam an efekty w piekarniku, nie mogę się doczekać tak pachnie :) i nawet śmietanka czeka od polania po wierzchu
o 21 mam wizytę u gina, ciekawe czy jego waga to wytrzyma :), chyba mu powiem, że ważę się rano :-D:-)

Kamisia to masz podobnie jak ja z tym apetytem ,tyle że ja nie wymiotuje i nie chwaląc dnia przed zachodem słońca do tej pory wymiotowałam tylko raz.

Ja mam wizytę 6.11 i dopiero ustali mi kiedy usg już nie mozemy sie z W doczekac. Jeszcze nie czuję ruchów mojego dzidziusia, a tak sie kręcił na ostatnim usg :(, ale czekam z niecierpliwością :):):), coś czuje że od razu to matce takiego kopiora sprzeda jak juz sie ruszy :)

a wlasnie kochane, pamietacie jak pytalam sie o sposob na kapusniaka bo zup nie umiem gotowac??.......

WLASNIE GOTUJE POMIDOROWECZKE :D
ROSOL JUZ SIE NAUCZYLAM I JEST IDEALNY.... DZISIAJ POMIDOROWKA, A NIRDLUGO BARSZCZYK LUB FASOLOWA :D!!!!

reklama
Do góry