reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam kochane ja wróciłam ze szpitala miałam usg ginka zrobiła takie szczegółowe i okazało się że z dzidzią jest dobrze ma koło 10cm i serduszko biło 156 uderzeń na minutę i wierciło się bardzo:-).
Miałam usg przez brzuch i dowcipnie i nie ma nigdzie miejsca skąd te upławy wychodzą dostałam dalej zastrzyki i teraz na wizytę będę chodziła co dwa tygodnie bo raz na miesiąc to za długo a jak nie miną jeszcze jakiś czas to szpital mnie czeka. Teraz wizytę mam 10listopada i może się dowiemy co siedzi w brzuszku bo dzisiaj dzidzia się odwróciła i nic nie było widać ale mi się coś wydaje że będzie dziewczynka:-).

witam , w nocy nie brudział i dzis rano tez, dopiero niedawno znów zaczęłam lekko brudzić na brązowo, mąż juz poszedł do pracy, mój lekarz jutro dopiero przyjeżdza i dopiero jutro mam wizytę, dopóki plamienie nie bedzie wieksze i nie bedzie mnie nic bolec poczkeam do wizyty, a jak coś to polece do szpitala, chyba dobrze mysle, a teraz kłade sie i ide coś obejrzec by nie myslec

ticker.php

Witam kochane ja wróciłam ze szpitala miałam usg ginka zrobiła takie szczegółowe i okazało się że z dzidzią jest dobrze ma koło 10cm i serduszko biło 156 uderzeń na minutę i wierciło się bardzo:-).
Miałam usg przez brzuch i dowcipnie i nie ma nigdzie miejsca skąd te upławy wychodzą dostałam dalej zastrzyki i teraz na wizytę będę chodziła co dwa tygodnie bo raz na miesiąc to za długo a jak nie miną jeszcze jakiś czas to szpital mnie czeka. Teraz wizytę mam 10listopada i może się dowiemy co siedzi w brzuszku bo dzisiaj dzidzia się odwróciła i nic nie było widać ale mi się coś wydaje że będzie dziewczynka:-).

Karola- to dobrze że wszystko z dzidziusiem dobrze.Teraz to powodzenia z tymi wstętnymi upławami....chciałoby się powiedzieć niech sobie idą w pis**ale to mało polityczne więc niech sobie idą w cholere:angry:

2nn3lbetd9e6dbef.png

amorek i karola niech te upławy wreszcie dadzą w Wam spokój, ile można???
ja tez mam jakieś, ale takie w normie, nic brązowego ani czerwonego, lekarka w kółko mnie chciała na nie leczyć w NFZ, ale dziś ide pierwszy raz prywatnie do tego gina co w pierwszej ciąży i on mi już zrobi wymaz i wszystko co trzeba, ciekawe czy podejrzy płeć na USG, wizytę mam na 21:10 !!!! także jutro Wam zdam relację

Kochane dziękuję wam ale naprawdę nie mam już siły do tych upławów leże i odpoczywam cały czas i już jestem naprawdę wykończona ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze z dzidzią. Teraz za dwa tygodnie mam wizyte i może uda się podejrzeć co w brzuszku siedzi:-):-)

no a ja za tydzien bede biec do gina :)... wtpie zebysmy zauwazyli plec na poczatku 16tc... ale na kolejnej czyli 26.11 to juz chyba tak ... to juz bedzie 19tc - hmmmm to odrazu na polowkowe sie dziabne :D.... ojej za 4tyg to juz bedzie polowa ciazy?? <szok>

reklama
i jak sie nie poprawi to rozwod i tyle...... proste :)...

oj nie takie proste, rozwod przy malym dziecku to ciezka sprawa, bo niby dobro maloletniego najważniejsze czy cos
poza tym i tak bedzie musial dziecko uznac bo domniemanie ojcostwa jest dopiero od 180 dni po zawarciu malzensctw wiec w USC tyle samo zalatwiania, a niektóre walki rodzicow "o dziecko" po to tylko zeby zrobic drugiemu na zlosc sa normalnie przerazające... juz nie wiem czy nie lepiej miec dziecko z NN ojcem

Karola
strasznie sie ciesze ze z dzidzią oki!!

amorku mam nadzieje ze do jutra jakoś spokojnie wytrzymasz! powodzenia!!

u mnie po obiadku, chyba sie zbierzemy już do jednego dziadziusia na cmentarz, bo jutro moge nie przetrwać zajęć, wizyty w dziekanacie, 2 cmentarzy i jeszcze wizyty u tesciowej...

Do góry