reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniołku, bez urazy, ale Ty chyba co chwilę się denerwujesz przez swojego faceta i zamierzasz odejść, a nie odchodzisz i sytuacja jak błędne koło wraca.. I znów żale i dołujące posty na forum..
Jak podjęłaś decyzję to w niej trwaj.
A jak Ci kopa motywacyjnego brakuje to ode mnie możesz dostać;-)
Może jestem nietolerancyjna, ale.. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które trwają u boku idiotów i z ich powodu cierpią, zachowując się tak jakby ostatniego chłopa za świecie uwiodły.
Życie samotnej matki łatwe nie jest, ale spokojnie można sobie poradzić. Mnie i siostrę również wychowywała tylko Mama. Jak się chce to można!!
Masz dla kogo żyć, więc się zastanów co jest ważniejsze: facet-kretyn czy Ty i dziecko, które niebawem przyjdzie na świat?

reklama
Kwiatuszku! No boski ten Twoj brzusio! Nie wiem, jak pozostale dziewczyny, ktore juz maja dzieciaczki, ale mnie w tej ciazy tez juz 'wyrzucilo' i jest arbuzek (szczegolnie wieczorem). Poprzednim razem dopiero w 5tym miesiacu chodzilam z pilka przed soba. Ale kumpela mnie utwierdza w fakcie, ze w kolejnej ciazy szybciej ma sie brzusio :szok: Mam nadzieje, ze nie urosnie wiekszy niz poprzednim razem :szok::szok::szok:

Porty ciazowe nadal jednak odsuwam od siebie kijem... szczegolnie, ze nowych jeszcze nie kupilam, a na poprzednie patrzec nie moge, bo mi zdarzyly zbrzydnac ;-)

wrzucajcie zdjecia brzucholkow tu albo na spolecznosciowe, tak fajnie poogladac jak rosniemy!

Ja sie wczoraj posprzeczalam z mezem. O jego mamuske... jak zwykle zreszta. Dlaczego moja tesciowa musi byc chodzaca alfa i omega :no::no::no: nawet w tematach na ktorych sie wogole nie zna...

I boli mnie dzis gardelko :-( Musze poplukac woda z sola, bo na niezawodnych Strepsils pisze, ze bez konsultacji z lekarzem w ciazy ani rusz....

Kwiatuszku, ależ Ty masz brzuszek!!:szok:
Nie wiem ile ważyłaś przed ciążą, ale mi to na 6miesiąc wygląda:tak:
Ty mnie nawet nie strasz... Moj baniak jeszcze wiekszy, a wczoraj zaczelam sie pocieszac, ze skoro to 5ty miesiac juz, no to moze ten moj brzusio taki pieciomiesiaczny jest :-D:-D

Ja ważyłam 57,5kg przy 171cm wzrostu i nadal tyle ważę.
Katik, nie stresuj się!! Zdjęć mojego brzucha nie będę póki co wklejać;-)
Wkleję jak już cokolwiek widać będzie:tak:

Właśnie..orientujecie się, jakie tabletki/syrop na ból gardła w ciąży można?

Ja sie wczoraj posprzeczalam z mezem. O jego mamuske... jak zwykle zreszta. Dlaczego moja tesciowa musi byc chodzaca alfa i omega :no::no::no: nawet w tematach na ktorych sie wogole nie zna...

masz szczęscie ze tak daleko od isebie mieszkacie i tylko przez chwile masz tesciowa na glowie, a nie ciągle...
powodzenia na USG!!

kwiatuszku
brzuszek rewelka:) wreszcie jakiś nieanorektyczny:)

aniołku na pewno dasz rade, trzymam za Ciebie mocno kciuki!!

reklama
Katik umieściłam an społecznościowym siebie w całości :-), piękny masz brzuszek

Ja ważyłam 57,5kg przy 171cm wzrostu i nadal tyle ważę.
Katik, nie stresuj się!! Zdjęć mojego brzucha nie będę póki co wklejać;-)
Wkleję jak już cokolwiek widać będzie:tak:

Właśnie..orientujecie się, jakie tabletki/syrop na ból gardła w ciąży można?
Kochana właśnie zauważyłam, że masz do mnie i Katik całe 3 tygodnie przez które wiele może się zdarzyć :) a więc wszystko przed Tobą, na razie się nie porównuj ;-)

Do góry