aga002
Fanka BB :)
Jeszcze raz wklejam to samo obrócone w dobrym kierunku:-)
Zobacz załącznik 175610
dziękować , dziękować bo na gimnastykę (nawet karku ) będę miała czas po porodzie ;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 175610
Zobacz załącznik 175610
Bylismy dzis u behawiorystki. Psa musimy "ukrócić" i pokazac mu, ze w stadzie jest daleko za nami. Czyli - przez najblizsze 2-3 miesiace musimy totalnie nie zwracac na niego uwagi. Nie wiem jak ja to przezyje, bo ten pies stale byl glaskany.Psy są strasznie zazdrosne o właścicieli, dziecko traktują jak rywala, trzeba bardzo uważać - żal mi waszego psiaka, bo zwierzaki nie rozumieją pewnych rzeczy, a z drugiej strony strasznie żal dziecka. Jak mała? Będzie miała blizny na buzi?
Ja juz zaczynam marzyc...Laski wyluzujcie, brzuszki jeszcze tak Wam urosną, że będziecie marzyć o płaskim;-)
hehe, ja tez sie podjaralam, ze to juz 5ty miesiacw sobotę będę już w piątym,a wiec na wszystkich świętych jak zobaczę się z rodzinką i będą się pytać, który to będę mogła się chwalić, ze już piaty jupiii, mała rzecz a cieszy chyba się za bardzo podjarałam tym suwaczkiem :-) he he
ale ladny brzusio... moj to jest jedna wielka bania juz....Jeszcze raz wklejam to samo obrócone w dobrym kierunku:-)
Zobacz załącznik 175610
kurde w szoku jestem, pogonilabym juz go dawno, taki facet to nikomu nie potrzebny, dobrze jednak zrobilas, lepiej samemu byc niz dac sie poniewierac przez facetaah.... chyba ma inna.... przestal o mnie pamietac.... przychodzi z pracy : "gdzie jest obiad" i jeb, nie pogada ani nic, pieniadze znikaja, jak sie pytam co z nimi to on ze mam sie nie interesowac!! pisze z innymi laskami.... nawet nie wiem czy serio jest bo ostatnio ma jakies zlecenia na juz teraz (jest ochroniarzem)!!
i wszystko mi wytyka..... krzyczy i wyzywa od najgorszych a ja juz nie moge udawac ze tego nie slysze....
hehe znam to, moj maz tez juz mnie nie raz zlapal na tym ze go nie slucham, ale i na odwrot tez tak nieraz jest, i chyba masz racje - przez to czlowiek taki szczesliwy w malzenstwie hihiNo to już nie jest wesoło bo nikt ciebie nie powinien obrażać szczególnie teraz
mój po 11 latach wpadł na pomysł przepytywania mnie z tego co przed chwilą powiedział ,tyle lat nie zwracał uwagi ,że go nie słucham a teraz --powtórz co przed sekundą powiedziałem jakiś nawiedzony i tao jego kiwnie głową dlaczego ty mnie nie słuchasz a przecież dlatego jesteśmy szczęśliwi 11 lat
trzymamy kciuki, wszystko bedzie dobrze i odezwij sie koniecznieDziewczyny ja tak szybko dostałam kolejne zastrzyki jutro na 10.00 jadę do szpitala na usg żeby zobaczyć co z dzidzią boli mnie cały czas brzuch i boję się że coś jest nie tak. Dziwne mam te bóle. Trzymajcie kciuki jutro mocno jak wrócę jutro to się odezwę o ile mnie nie zatrzymają:---(.
waniliowa, ja kocham kawę. ale moja gin powiedziała, żebym nie piła, bo kawa zmniejsza wagę płodu... no to nie piję w ogóle... :-(
jedynie inke pije... ale to nawet nie pachnie jak kawa
Moj gin powiedzial, ze nie nalezy popadac w paranoje i jedna kawa dziennie nie zaszkodzi... To nie popadam... A co do wagi plodu to w pierwszej ciazy tez pilam kawe i wazyl 3800... Mnie sie zdawalo, ze to calkiem sporo...
Dziewuszki mam pyanie
KTO JEST ASEM W PRAWIE PRACY????
jak to jest z terminowymi dodatkami? mam np sporo dodatków ale do dnia 01.01.2010r. teraz będąc na L4 co z nimi? mogą i pewnie powiedzą że nie ma mnie w pracy, nie wykonuję obowiązków i mi to zabiorą -mogę w sumie wrócić w styczniu i dostać je na kolejny rok ale to mi się mija z celem...
MA KTÓRAŚ POMYSŁ???
Będę wdzięczną za pomoc...
bedac za zwolnieniu zachowujesz prawo do 100% wynagrodzenia, jednak dotyczy to podstawy płacy, czyli nie wliczmy w to zadnych dodatków, premii itd.
kochane, wlasnie zdecydowalam ze zostane samotna mamusia ....
moj facet to jednak palant, a ja sie ludzilam ze sie zmieni!!!!!
ale sie nie zmienilo....
wracam do domku, chyba juz nawet jutro ...
Dziewczyny ja tak szybko dostałam kolejne zastrzyki jutro na 10.00 jadę do szpitala na usg żeby zobaczyć co z dzidzią boli mnie cały czas brzuch i boję się że coś jest nie tak. Dziwne mam te bóle. Trzymajcie kciuki jutro mocno jak wrócę jutro to się odezwę o ile mnie nie zatrzymają:---(.
dzięki za rade, bede dużo piła wody i kłade sie do łóżeczka jutro napisze jak jest
Bylismy dzis u behawiorystki. Psa musimy "ukrócić" i pokazac mu, ze w stadzie jest daleko za nami. Czyli - przez najblizsze 2-3 miesiace musimy totalnie nie zwracac na niego uwagi. Nie wiem jak ja to przezyje, bo ten pies stale byl glaskany.
Co do malej - rana jak to lekarka okreslila jest bardzo ladna, szycie dobrze zrobione, i blizna powinna byc malo widoczna. W dodatku jest w miejscu tego zagiecia policzka przy usmiechu, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle.
Ale i tak jak przyjade do anglii rozejrze sie za jakimis specyfikami na blizny.
Najlepsze jest to, ze Klaudia stale placze w domu , bo chce przyjsc znow do mnie i Gastona (psa) w odwiedziny... Kochana taka moja, dzielna....
.
Ja tez pije jedna z mlekiem a mleko neutralizuje kofeinę .
Zreszta jak ktoś ma ekspres to jest kawka illy bez kofeiny mozna nabyć w niektórych sklepach