reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nata ja pisalam maila do nich i mozna z takim maluchem jak nasze dziewczyny przyjsc, a zaznaczyc trzeba w tym formularzu 12miesiecy. mi najbardziej pasowaloby te wczesniejsze ale zobacze czy mam pociag po 17 to wtedy byloby mi bez roznicy:) tylko jesli ta pozniejsza godzina to pewnie przyjechalabym tez z mama

edit
sprawdzilam i mam pociag powrotny o 17.15 i poziej jeszcze kolo19 wiec moge sie wybrac spokojnie na te popoludniowe spotkanie:) tylko z mama przyjade jak cos

Ostatnia edycja:
reklama
ale tu dzisiaj puchy ;) uuuuu gdzie są wszyscy :-)
marta nata zazdroszczę spotkania szkoda że to tak daleko bo chętnie bym się z wami spotkała

Witam sie poki mala spi.U nas jest bardzo zle.Ami ma straszne rany na dloniach od tego drapania.Na noc jej zabandazowalam raczki ale i tak dostala sie tam gdzie chciala.Najgorsze miejsce to tu miedzy palcem wskazujacym a kciukiem.Pekniecie takie ze dziure widac.:-:)-:)-(Jeny plakac mi sie chce.Probowalismy jej zabandazowac te raczki tak zeby nie miala dostepu ale ona w minucie to rozwali.Nie chodzimy na plac zabaw bo boje sie ze piasek jej zaszkodzi bo jednak sa rany.
Nie umiem jej pomoc:-:)-:)-(

gosiek tulam was mocno bardzo mocno !!! kurcze że żaden lekarz nie może wam pomóc najgorsza jest ta bezsilność duuuużo siły ci życzę

Gosiek bidulka kurcze :( Może potrzeba wam z Polski jakis specyfików ?. Nie wiem czego używacie . daj znać może na tych forach laski coś piszą . bo jak coś mogę Ci powysyłać , tylko ja nie wiem co :( Może jakieś robione ? Wycyganie jak coś recepty od swoich lekarzy . Poczytaj . Bo ja to się kompletnie na tym nie znam :(

Jestem
Wczorajszego dnia nie pamiętam taki był młyn...
Dziś już lepiej no i pogoda dopisuje:)

Taaaa wypoczynek....
Mieliśmy w planach i akurat nici z tego bo S wyjeżdża na miesiąc... sama sie nie zabiorę -nie ma szans...
Siostra ma wtedy egzaminy, mama pracę i buuuuu
lipa

uciekam -jutro mam wolne więc szwędacz przez cały dzień:)

Gosiek.... nie wiem co napisać...

reklama
Do góry