reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam- my takie cudeńko mamy http://www.youtube.com/watch?v=LeNRu19H-g0&NR=1&feature=fvwp YouTube - Wrocław Fontanna Mutimedialna (piękna i bestia)
A taki pokaz machnęli dla Platiniego... lizusy... http://www.youtube.com/watch?v=E9_FAFpkjdQ
Dla zainteresowanych pokazy nocne są najlepsze :-D:-p podobne cudo to ja widziałam w Barcelonie :-D Tym razem z rozmachem przesadzili :sorry:

Agnieszka- Bartolini też ząbkuje i tak, jak się dziś wnocy darł, to się chyba nigdy nie darł... 2 dwójka postanowiła wyjść... tylko czy wylezie przed naszym wyjazdem, tego nie wie nikt... na zęba jedyne rozwiązanie to ibuprom i tyle inne metody sa u nas mało skuteczne :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy witamy my vorki marnotrawne

Jestem jednak nienadrobie bo dalej natrzekamy na brak czasu totalny ale juz teraz bede pisac na bierzaco.

Hmm u nas po staremu, Antonina co raz bardziej mnie zadziwia, a jak wracalam z matur to nie odstepowala mnie na krok a jak kolejny dzien z rzedu wychodzilam o tej samej porzek to juz 20 minut wczesniej sie przyklejala robila papa i ze smutna mina szla do dziadka

O fotntannach slyszalam moze jak wybierzemy sie do Wa-wy na jakis weekend wakacyjny do siostry W miedzy sesja poprawkowa uduponych przez nia studentow a rozpoczenciem roku

Teraz jestesmy na etapie poszukiwania fajnych ofert wakacyjnych w Zakopanym okolicach, juz nawet znalazlam fajny pensjonat ale trzeba zadzwonic i zapytac co i jak

Znow zmienilam fryzure i powrocilam do brazow i scielam wlosy, fotki w pozniejszym terminie

Teraz szukam kierunku studiow i mysle, geodezja i kartografia, geologia ( ze wzgeldu na to iz uniwerek dzki podpisal z nasza kopalnia umowe o przyjecie studentow do pracy a kierunek ma 2 lata) , architektura krajobrazu itp itd....

Lece sie wyspac bo jeszcze nie odespalam :-)
Do jutra

Aniam- marketingowo byliśmy pierwsi :-p Warszawa nie zniosła konkurencji :-D:rofl2: A tak poważnie to kosztowało to 'cudo' 20 mln zeta z budżetu miasta... można to było na jakiś inny cel wydać, tym bardziej, że akurat m-ce stwarza możliwości, bo Pergola nie dość, że zabytkowa, usytuowana obok Hali Stulecia, która jest budynkiem zabytkowym klasy 0, Parku Szczytnickiego i Ogrodu Japońskiego (o ZOO nie wspominając), to od zawsze było to m-ce wycieczek dla Wrocławian, a Ci na siłę upchnęli tam dodatkową atrakcję turystyczną i już nie ma spokoju, nie ma gdzie usiąść, nie ma leżaków dookoła stawu, jest Fontanna :-( eh... dla Wrocławian Fontanna to drażliwy temat :-) dla turystów atrakcja... mamy tez inne atrakcje, jak zabytki na przykład, ale urzędas wie lepiej :-(
Teraz stadion budują i remont lini taramwajowych robią, a dziury jak były, tak są :sorry: wszystkich ciekawi jak kibice będą się przemieszczać np. z Poznania, bo krajowa 5 to akurat jest historia (czyt. histeria)... dobra pomarudziłam sobie, idę czytać :-)

Witam z rana na szybko bo za chwile z J. do przedszkola
Aniez weź ty mi nie mów o drodze Wrocław-Poznań... PORAŻKA... a wczoraj mąż jechał z Legnicy na Poznań i mówił że godiznę w plecy jest z trasa bo remont i droga zamknięta... ehhh

Good morning dziołszki
Melduje się z pracy - nie chce mi się jak sialala... Pospałam z Tośkiem do 7 - zuch malina przespał całą nocke:)
ide zjesc sniadanie i troche popracowac. Od czwartku musze isc na urlop , bo tesciowa nie bedzie mogla przyjechac, bo musi pomóc szwagierce sw przygotowaniach do komunii więc muszę zabłysnąc, coby mnie puściłą Dyrka. Z tym może być kiepsko- bo jutro wraca z urlopu i jak zobaczy wyniki sprzedazowe a raczej ich brak to zawału dostanie i ja bede sie musiala tłyumaczyc za cały region, ale że przygotowałam ładny media plan na II kwartał to może wyjdę z tego żywa

Aniez w wawie jeden wielki remont cały czas trwa , nie mozna przejechać niedawno robili w centrum jedną z głownych ulic a cały czas buduję się metro ( odkrywkowo ) więc jest mega sajgon .
A dziury we wrocku to tragedia jak byłam tylko z Szymkiem jeszcze i z wózkiem to myślałam że zwariuje . wawa jednak mniej dziurawa jest przynajmniej w centrum .
No cóż wsio się robi pod turystów bo z tego jest kasa jakby nie było , a te fontanny to teraz na topie chyba .

Agnieszka mój mąż niedawno jechał wrocek poznań i też marudził ale najlepsza porażka teraz to jest katowicka od mszczonowa do piotrkowa bo przerabiają na ekspresową , na 100km jest masakra .A z wawy na gdańsk miejscami nie ma drogi

reklama
Do góry