reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobry Wieczór mamunie!
Witaj paulus08 w naszym gronie
Judytko zbyt praktykujaca katoliczka nie jestem, ale odkad Was tu poznalam, Ciebie i Zosienkę, znacząco sie w tej kwestii zmienilam. Nic by tak naszych serduszek nie ucieszylo, jak Wasz powrot ze zdrowiutką córeczką do domku. Dlatego w kazdej modlitwie o Was wspominam.
I bardzo Cię podziwiam za chęci i cierpliwosc w tworzeniu tej bizuterii. Widać, że Twoja pasja :-)
Martus a nie zapominasz przypadkiem jeść? Napewno żyjesz Oleńką, ale koniecznie dbaj o siebie. Wiem, ze sama masz wszystko na głowie. Oj widze to tez po szwagierce, której mąż tirami po swiecie jezdzi i w domu moze jest tydzien w ciagu miesiaca, a trojke dzieci maja. Zapewne jestes przemeczona, dlatego duzo witaminek, warzyw i owocow
kot-kot wzruszające jak małe się kochają... :-)
kwiatek 5 skręcenie?! Chyba za wysokie obcasy nosisz :-)

Adasiek tez poszedł za raz po 11 miesiacu. Teraz szogun biega, ale po prostym i twardym. W ogrodzie wogole nie chce ręki mojej puscic. I tez mam wrazenie, ze mniej bedzie gadatliwy. Lubi bardzo szeptac, albo w skrajnosci glosno sie drzec, ale nic poza mama, tata, baba i da nie powie. na muchę jedynie tita woła :-) Wogole ma jakas faze na muchy. Rano zaraz po pobudce wstaje w lozeczku i pokazuje palcem gdzie lata. A jeszcze co , to chyba bedzie lunatykiem. Co noc wybudza sie i cos gaworzy, a czasem nawet wstanie, przejdzie lozeczko wzdluż i pada.
Idę zaglądnąc do niego i resztke watkow odwiedzic.pa

reklama
Kwiatek- jak raz skręciłaś nóżkę, to taka kontuzja może się potem odnawiać :-( dobrze, że we wtorek idziesz do poradni!
Maonka- Kuba nam wycinał taki numer z odpinaniem pasów, ale znacznie poóźniej, zatrzymaliśmy wtedy auto i powiedzieliśmy mu, że jak pasy rozpięte, to nie jedzie, bo popsute... uwierzył :-D ale miał wtedy więcej siły... wymieńcie ten fotelik.
Salamandra- jak masz bezpiecznie na ogrodzie (tzn. wiesz co leży na trawce) puść małego w skarpetkach- będzie lepiej czuł podłoże, poza tym to bardzo zdrowe dla stopy.

Kuba wstał, młodszy śpi... :-( matka śli z otwartymi oczami :-( kawa nie pomaga :-(

Aniez u mnie odwrotnie. Starszy śpi a młody wariuje i sie drze
Przyznam szczerze że czytam na raty i nic z tego nie wiem co przeczytałam:wściekła/y:...a M. nie da mi spokojnie poczytać
Salamandra mój to już nawet po nierównym trawniku zaiwania jak mały samochodzi wyścigowy. Co najlepsze przewróci sie i wstanie... jak to sie mówi "po mnie"
u nas dzisiaj w dzielnicy festyn po południu...

miłego dnia

Aniez nie będę się bawić w wymianę fotelika, więcej mi wyjdzie na przesyłki, niż to warte. Wczoraj cały wieczór wybierałam fotelik i zdecydujemy się na taki Fotelik Cybex Pallas (ECLIPSE 2011) SKLEP W-wa (1609989050) - Aukcje internetowe Allegro Obejrzę go na żywo w jakimś sklepie i jak będzie wszystko w porządku to zamówię na allegro. (dobrze, że są jeszcze Alicji pieniądze z chrzcin). Może któraś z Was ma taki? Stoi najwyżej w rankingu, więc myślę, że to dobry wybór.
A do śmiechu mi nie było. Starszemu można jeszcze wytłumaczyć, ale takiemu bąblowi.
Sorki, że tutaj o tych fotelikach, ale jak już poruszyłam ten temat to dokończę.

Dziś czeka mnie sprzątanie i inne duperele. Dobrze, że P. w domu, więc łatwiej coś zrobić. Udanej soboty

witam się sobotnie, mały dał mi dzisiaj pospać do 8 więc jestem wyspana- ba wstałam nawet chwile przed nim... Teraz znowu lula więc mam labę, bo wczoraj już posprzatałam wszystko i teraz pozostało mi tylko zrobić obiad i powiesić pranie, a jak Pan tata wróci z pracy pójdziemy na spacer, tudzież na zakupy gdzieś skoczymy , bo mamy manko w garderobie letniej ....a już na pewno ja !!!

Maonka- nieźle z tym fotelikiem,dobrze że się mała z niego nie wyślizgnęła albo coś...
Kwiatek- a Ty się nie forsuj z tą nogą .

No dobra ide popatrzeć co tam na innych wątkach - na szczęscie nie ma dużo nadrabiania
miłej soboty i dddużo słonka ( u nas znowu wieje jak cholera)

Salamandra - oj kochają się bardzo ale na codzień tego nie widać bo się kłócą o byle pierdołę.
maonka - fotelik wygląda porządnie. My mamy cybexa do edytki ale tego od 15 kg. nam się zepsuła regulacja wysokości ale może mieliśmy po prostu pecha. K zmontował to na stałe i jest ok.

A moja smerfeta wstała przed 6.00 i marudziła do 11.00 nic jej nie pasowało. Już miałam głowę pełną jej wrzasków. No ale teraz śpi więc mam chwilkę bo Edysia poszła z tatusiem na rower. Później może razem do jakiegoś parku pojedziemy. Pa pa na razie.

Aniez nie będę się bawić w wymianę fotelika, więcej mi wyjdzie na przesyłki, niż to warte. Wczoraj cały wieczór wybierałam fotelik i zdecydujemy się na taki Fotelik Cybex Pallas (ECLIPSE 2011) SKLEP W-wa (1609989050) - Aukcje internetowe Allegro Obejrzę go na żywo w jakimś sklepie i jak będzie wszystko w porządku to zamówię na allegro. (dobrze, że są jeszcze Alicji pieniądze z chrzcin). Może któraś z Was ma taki? Stoi najwyżej w rankingu, więc myślę, że to dobry wybór.
A do śmiechu mi nie było. Starszemu można jeszcze wytłumaczyć, ale takiemu bąblowi.
Sorki, że tutaj o tych fotelikach, ale jak już poruszyłam ten temat to dokończę.

Dziś czeka mnie sprzątanie i inne duperele. Dobrze, że P. w domu, więc łatwiej coś zrobić. Udanej soboty

Maonka lepiej przymierz w sklepie fotelik do samochodu bo z tego co czytałam jak ja kupowałam fotelik dla M. to są modele samochodów gdzie nie starcza pasa żeby dopiąć ten fotelik...
My mamy recaro young sport 2.0 i jestem zadowolona ale to fotelik 9-36 kg i co najważniejsze ma alarm informujący właśnie o odpięciu tych 5punktowych pasow...

Mam dwa foteliki z taką ladą , i mimo że ona super bezpieczna to zapięcie jej kończy się wyciem dzieci także jej nie używamy .

Agnieszka To mnie teraz zastrzeliłaś. Wkrótce będziemy wymieniać samochód na pakowniejszy, ale jeszcze nie wiemy na jaki. Choć z tą wymianą to może nawet potrwać pół roku.

reklama
Witam:-)
Wieczorkiem poczytam co u Was, bo dzisiaj wielkie sprzątanie rozpoczęłam - wenę mam to korzystam, M. kontynuuje malowanie, a ja w trakcie warzywne zakupy zrobiłam i obiad wyczarowałam;-) Mama przed chwilę zadzwoniła, że mała raczyła się obudzić i już w stronę domu jadą, więc trzeba będzie szogunkę ogarnąć bo szalała 2h w piaskownicy i nakarmić.
Miłego weekendu! Mam nadzieję, że wszystkie macie taką śliczną pogodę jak my we Wrocku.

Do góry