reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

marta, zaciskam kciuki. Bedzie dobrze.

mamusiu, mi dosc czesto sie zdarza, ze budze sie, a mala spi u mnie w ramionach, albo co lepsze - otwieram oczy, patrze a to jestem w lozeczku Kostki. I tez nie mam pojecia jak to soe dzieje. Mozg matki ma nieslychane mozliwosci, na przyklad sensowne dzialanie w trakcie snu... lub spanie w trakcie dzialania hahhaa

Mloda padla przed 20ta i juz ponad 4 godziny spi bez budzenia, nieslychane! to pewnie zasluga deszczu, ktory popadal przez 20 minut

reklama
Witanko :-)

ładnie już na dworze :-D przed 7 bylo już 13 st :-D

mamusia, Zielona he he he też miałam takie akcje

reszte pozdrawiam i spadam :-p
do nie wiem kiedy :-D

Witam i zmykam,
znajomy dziś do nas przyjeżdża przed 14.00 , więc trzeba dom ogarnąć, bo Lenka bajzel zrobiła nieziemski.
Rano dosypiałam, pilnował ją M. i tak pilnował, że się do paczki z kosmetykami dorwała i powyciągała 18 pudrów prasowanych z opakowań, a maseczki nawilżające w ilości 20 leżą dosłownie wszędzie. Moja mała kobietka:-D

mamusiu - a może Natalka sama przyszła?;-) Nieżle zmęczona musiałaś być, mnie jeszcze taka sytuacja się nie przydarzyła, ale ja młodej do nas nie targam, bo ona zwyczajnie nie lubi u nas spać. Nasze łóżko służy jej do rozrabiania, do spania ma własne i w nim się super wycisza i lula:-)

Agnieszka - u nas już koło 20 stopni będzie, o ile nie więcej, bo mam balkon otwarty a ja w krótkich spodenkach i topie śmigam i gorąco mi:-)

Czesc laseczki.Wpadam na chwile tylko,bo kazda wolna chwile poswiecam na siedzeniu w necie i szukaniu informacji na temat tego nieszczesnego AZS.Jest coraz gorzej.Mala mi pol nocy dzis przewyla bo to placzem nazwac nie mozna.Ten swiad ja wykonczy,a przy okazji mnie.Plakalam razem z nia,bo nie wiem jak jej pomoc.Raczki tak podrapane,ze szok.Wczoraj na placu zabaw to patrzyli na nia jakby byla jakas tredowata.Wyglada to okropnie.Lekarze tutaj nie potrafia pomoc,ale ja juz nie licze nawet na polskich lekarzy.Tyle juz masci i roznych srodkow wyprobowalam ze juz nie mam nadziei.Jedyna nadzieja jeszcze w tych testach,bo bede w Pl robic.

mamusia zdrowka dla babci.Oby to nie bylo nic powaznego.
Ja takie akcje mam czesto.Nieraz sie budze a mala lezy na skraju lozka.Jeden ruch i by byla na ziemi.Tez nie wiem jak to sie dzieje bo zawsze spi od sciany.

filonka oj biedni wy.Zdrowka dla Kaperka i dla Ciebie.

wronka Ty juz chodzisz z malym do fryzjera.Matko z Ami to pewnie nawet za dwa lata nie pojde bo nie bedzie z czym.

marta super ze Olunia tak nadrabia.Gratulacje.

mamapaulinki bidulinka niunia.Niech te zabki szybko wyjda i juz nie mecza.

elvie przeciez kosmetyki sa najfajniejsza rzecza do zabawy.Ami jak wpadnie do lazienki to lapie wszystko szybko i ucieka bo wie ze za chwile jej wezme.U nas to jest tak ze tymi dwoma zabkami sobie wszystkie kremy i zele i co tam jej w rece wpadnie otwiera i juz ja lapnelam na tym ze pila balsam do ciala.

U nas tez skawer- słońce pięknie świeci w końcu.
Mały lula- był z babcią na spacerku- jak wróćiłąm z pracy poszedł w kime wiec jak wstanie mykamy w trase :)aż żal w domu siedzieć.
Tymczasem zabieram się za ogarnięcie chaty bo też mam niezły meksyk- wszedzie wszystko rozrzuca ten mój mały bączek....
Od kilku dni Antoś już sam stoi i się niczego nie trzyma...a wczoraj zrobiłswoje pierwsze dwa kroki- ależ jestem dumna , łzy wzruszenia mi aż popłynęły....On mi każdego dnia dostarcza tyle radości....achh:)

Witam sie i ja. Po wizycie u gastrologa jestem jeszcze bardziej zestresowana:( olka ma podwyzszone leukocyty i cynk (norma cynku stokilkanascie a u nas 200) musze jej jeszcze badania zrobic:( az mi sie dzis plakac chce. do tego od lipca bedziemy oli zmniejszac dawke odzywki a ola dalej nic nie je:(
Na cwiczeniach za to fajnie, ola nie plakala pani ja dzis bardzo chwalila, od przyszlego tyg bedziemy jezdzic 3razy bo pani uwaza ze mala teraz fajnie nadrabia. mam nadzieje ze kasy wystarczy
Nogi mi w tylek wlaza tak dzis sie nachodzilam, ide odpoczac, moze jeszcze wpadne

Gosiek- tulam! Biedna Ami! A ludźmi się nie przejmuj!!! Niech sobie myślą, co chcą!!! 3mam kciukasy, żeby jej się szybko poprawiło!!!

reklama
Do góry