reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jest chlopak.56cm dlugosci i 3.950.Kawal chlopa.Wszystko oki jest jeszcze z nia nie rozmawialam bo nie chce jej meczyc ale mama mowila ze dobrze.Kamien spadl z serca.

Gosiek gratuluje ciociu!! Suuuper. No duży chłopak...coś o tym wiem bo M. był podobny wzrostowo i wagowo :-)

zaraz zmykamy na spacer bo słonko ladnie świeci choć wiatr chłodny wieje ale co tam ubierzemy się i będzie git :-D

reklama
witam się, wszystko poczytałam przed moja tygodniową przerwą

Wczoraj się pogoda skiepściła i średnio się nam urodziny udały. Szwagierka zaplanowała na ogrodzie, ale po 1,5 godziny marznięcia przenieśliśmy się do domu. No ale w domu to już z dzieciakami nie tak łatwo.
Dzisiaj od rana pakowanie. Byliśmy tak zajęci, że nie zauważyłam kiedy Alicja kamień do buzi wsadziła (mój syn ma zwyczaj sprzed domu przynosić, to takie małe ozdobne i jako swoje skarby przechowywać), na szczęście udało mi się jakimś cudem go wytrząsnąć z niej. Igorowi się od B oberwało, aż się biedny popłakał. Potem ojca wysłałam co by Młodego przeprosił, bo to w końcu my powinniśmy jej pilnować.

Jest chlopak.56cm dlugosci i 3.950.Kawal chlopa.Wszystko oki jest jeszcze z nia nie rozmawialam bo nie chce jej meczyc ale mama mowila ze dobrze.Kamien spadl z serca.

gratulacje dla cioci

spadam zjeść kolacje i dopakować ostatki rzeczy

gdybym już nie zdążyła zajrzeć do zobaczenia za tydzień

Witam,
korzystając z cudnej pogody wybrałam się dzisiaj z Lenkę i ciocią do ogrodu botanicznego - pięknie tam i chyba karnet roczny wykupię, bo jednorazowe wejście 10zł a karnet jest za 100zł i można wchodzić bez ograniczeń, a mam ten ogród 5min. od domu. No i mini plac zabaw tam też jest:-) Lence się jednak zrywanie kwiatków podobało najbardziej:zawstydzona/y:

Sospettosa - uśmiałam się jak przeczytałam posta o Twoim wzroście. Ja bym nie dała rady w poprzek spać:-D

aniez - my chodzimy na plac przy stawie tym, co ostatnio foty wrzucałam ze spaceru świątecznego. nie wiem kurcze jaka to ulica, ale dość blisko mamy i ładnie tam jest. Na wyspę to Lenka raczej z mamą chodzić nie będzie chciała:-D Tam to na podryw, na pierwsze fajki i pierwsze piwo pewnie pójdzie;-)

gisiek - gratuluję, ciociu! Kawał chłopa!!

annaoj kce - bawcie się dobrze!! Dobrze, że Alicji nic się nie stało!!

Właśnie pogodę oglądam i od 11 maja ma być 27 stopni!! Yupi:happy2:

Gosiek- gratulacje, cioteczko!!! Ja w czerwcu będe ciocią... to już za momencik w sumie :-D
Elvie- eh... nie te czasy kochana, na Wyspę to się teraz z dziećmi biega ;-P poważnie, tam jest fajny plac zabaw i okoliczności przyrody dość urocze :-D

Hej dziewczyny!

Nadrobiłam i wszystkie Was pozdrawiam!

Dziś cały dzień poza domem byliśmy. Rano pojechałam na giełdę, kupiłam pół auta kwiatów, hehe :) Piękne surfinie oraz bacopy:)

Znalazłam takie:
surfinia_6089.jpg

Ale marzą mi się jeszcze takie:

Dobra nie zanudzam wam tu o kwiatkach,ale wiecie,że mam fioła na tym punkcie :)))

Później był basen, spacer po parku i obiadek na którym Maja mnie załamała pod względem niejedzenia.... Zamówiliśmy we włoskiej trzy dania dla i żadnego nie tknęła. A myślałam,że będę miała dziś z głowy kucharzenie,ale gdzie tam naleśniki musiały być. Później znów spacer, kościółek gdzie Maja nawijała głośniej niż ksiądz i smokiem jej się nie dało zatkać, hehe.

Dziewczyny ostatnio mam totalny problem ze zorganizowaniem sobie dnia. Nie mogę wygospodarować sobie czasu....
wkurzam się bo ciągle gdzieś gonię a i tak wielu rzeczy nie zrobię....
Rany kiedy ja sobie ostatnio z książką albo z gazetą leżałam???? Chyba w ciąży...........

Wiem marudzę...... no nic idę prasować

Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:

Gratuluje ciociu .

Anna miłego wypoczynku .

Elvie u nas często też tak jest na placyku , ja z sąsiadką siedziemy z dziećmi w piaskownicy , a mamusie na ławkach .

annaoj udanego wypadu wam zycze.Co do kamieni to moja ciagle ma jakiegos w japce.Na szczescie tylko je sobie mieli.Kiedys dalam jej odrobinke cukierka.Po jakims czasie patrze a ona dalej cos mieli w buzce.Zagladam a tam kawalek orzeszka.Pewnie byl w cukierku.Ona nic nie polknie.Chociaz tyle nie musze sie tak martwic.

elvie 100 zeta sie oplaca jak najbardziej.Jak masz blisko to bedziecie ciagle tam smigac.

kittek bardzo aktywny dzien.Tez bym taki chciala bo u nas to nuda wieje strasznie.Nigdzie nie jezdzimy nigdzie nie wychodzimy tylko siedzimy w domu jak stare dziadki.

Dziekujemy za gratulacje.Jeszcze z siora nie gadalam i martwie sie,bo nie odbiera telefonu.Jest sama bo szwagier w domu z corcia i pewnie zmeczona moze spi.No nic jutro zadzwonimy.
A ja siedze sama.Troche sie poklocilismy z mezem i wzial Amelune na fieste,a ja siedze i sie smuce.Moglam jechac z nimi bo teraz jeszcze gorzej bedzie.

Gosiek, ja tam gratuluje mamie wielkoluda :) Niech sie chlopak zdrowo chowa!

Juz probowalam z mala ten numer z zapachem, ale nie przechodzi, jej zalezy na obecnosci kogos blisko niej. No i najlepiej zeby to byla mama.

Kostka dzis doprowadzila mnie do lez szczescia. Szczesliwie siedziala ojcu na ramieniu ogladajac whiskacze w sklepie. Nagle zobaczyla mnie, zaczela smiac sie, piszczec, wierzgac nozkami i wyciagac lapki do mnie, dlonmi robiac ¨sloneczka¨. Rany, jak ona sie ucieszyla na moj widok, jakby mnie 100 lat nie widziala.

doberek
ja już na nogach od 6 wiadomo dzięki komu ;-)
znowu zapowiada się ładny dzień więc pewnie mnie dzisiaj za wiele tu nie będzie

Kittek ja też ostatni taki super leniwy dzień miałam 4 lata temu :-d w ciąży z J. ;-) a tak to wiecznie coś...a wieczorem to padam na pysk i zasypiam....

reklama
dobry den :)
oby pogoda się nie zepsuła to będzie piękny dzień

u nas trochę się pokomplikowało mojej babci która do tej pory pilnowała Natalki wysiadły kolana ma ból okropny nie da rady się schylać wchodzić po schodach i wiele innych rzeczy dzisiaj ma iść do lekarza i zacząć jakieś leczenie bo do tej pory próbowała sama temu zaradzić ale nic z tego nie wyszło ehhh no i narazie do końca maja moja teściowa jest na zwolnieniu lekarskim więc może zająć się małą ale co my zrobimy w czerwcu ?? już na samą myśl się boję co to będzie oby u babci to nie było nic poważnego bo będzie kiepsko ...

Do góry