reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się tylko po weekendzie... byłam na uczelni dlatego mnie nie było... w pracy mam zapieprz, więc tylko poczytałam co u was i uciekam... do tego mój smerf terrorysta mnie wykańcza... heh... ostatnio przywalił mi z główki w nos, że aż mi się czarno zrobiło przed oczami... popłakałam się, a on zaczął się na maxa ze mnie śmiać :errr: mały potworek :eek:

reklama
Witam po weekendzie. Wypad ze znajomymi bardzo udany -5 par, 6 dzieci, więc brygada do opanowania. Pogoda dopisała, miejsce świetne, jedzenie dobre. Szkoda, że częściej nie udaje nam się tak spotkać, choć może właśnie w tym urok :-)

Pisałyście o zabawkach w piaskownicy - hehe, to nie dzieci dziwne, że swoich rzeczy pilnują, to taki wiek :-) Mania najpierw zabierała cudze, a własne ją nie interesowały, więc inne dzieci sobie pożyczały i było ok. Teraz jak chce wziąć czyjeś to pyta mnie czy może, natomiast jak ktoś się zbliża do jej to zaraz zgarnia i mówi, że to jej. I jak są dzieci młodsze, to robią jak ona jeszcze rok temu, a jej rówieśnicy tak jak ona teraz.

Mamusia, zdrowia dla Babci

Zapracowanym - dużo sił
Wszystkim - ięknej pogody za oknem i udanych spacerów

hejka
ja na sekunde,
mały mnie zaraził. od wczoraj chodze zasmarkana, z okropnym kaszlem,łzami w oczach, bólem glowy i czasem z goraczka.
najgorsze ze musze łazic w maseczce non stop by jeszcze bardziej malego nie doprawic.
strasznie sie boje ze moge mu zaszkodzic. a nie mam jak sie odilozowac.:-:)wściekła/y:

na dodatek znów dopadlo mnie jakies uczulenie na lek , bo opuchl mi nadgarstek. tak wiec u nas koszmar trwa.

milego dnia i wszystkim duuuzooo zdrowia

Witam,
szkrabinka śpi to mam chwilę na ogarnięcie netu;-)

mamusiu - zdrówka dla babci i nie martw się na zapas! Będzie dobrze!!

kici - z Kuby rzeczywiście mały terrorysta rośnie.. ale wszystkie Kubolki jakie znam to małe potwory są:-D

ulanka - Lenka ma teraz ten etap, że ją cudze zabawki rajcują. Musimy to przetrwać:-D

filonka - zdrówka dla Ciebie i dla Kacperka!

Pogoda u nas dzisiaj bajeczna, mam nadzieję, że macie podobną. Jak Lenka wstanie to mykamy na spacer:-)

Dzień dobry:-)

Pogoda cudna dzisiaj. Zaliczylam dzisiaj fryzjera z rana, a konkretnie nie ja a Borys:-), zapisalam go w piatek, bo stweirdzilam, że co profesjonalista, to profesjonalista, ja bym mu znowu schody na grzywce zrobiła:-). O ile ostatnio nie bylo z tym wielkiego problemu, bo nosil czapy gdyż zimno było, tak teraz coraz cieplej i bedzie śmigac bez czapy to wyglądac jakos musi. Nawet jestem dumna z niego bo grzecznie siedzial, troszkę główką krecil, ale generalnie byl grzeczniutki;-)

Teraz śpi, a poxniej na spacerek mykamy.

Wczoraj za to cały dzien na dworze. Pojchalismy na działke, mama zajmowala się Borysem , corcia się bawila a ja z T przekopywalismy ogrod. Matko narobilam się ,że hej, nie mowiac juz o tym jaka brudna byłam heheheh. No ale pohakaliśmy, przekopaliśmy, trawe posialiśmy i dzieciaki bedą mialy miejsce na zabawe. Będzie gdzie Borysowe prezenty roczkowe postawic:-)

gosiek...gratuluje ciociu, no chłop jak dąb...troszkę mniejszy od mojego Borysa hehehehe

mamusia...zdrówka dla babci

ulanka...fajnie ,że impreza udana;-0

filonka...zdrówka dla Was :tak:

Isabela...kciuki nadal trzymamy;-)

kici...no niezły aparat z Kubulka;-0

No to tyle...lece:-)

dotarlam wreszcie:) ola zepsula mi tym razem komputer, polowa klawiszy nie dziala, wiec mamie znowu buchnelam

gosiek gratulacje dla dla siostry:)
mamusia zdrowka dla babci, obyscie nie musieli nic na czerwiec juz kombinowac
filonka zdrowka dla Ciebie i Kacperka! kurcze ze tez w taka ladna pogode cos sie musialo przypaletac

u nas wsio ok, jutro do gastrologa jedziemy, strasznie sie boje o ostatnie badania, nie wiem co tam wyjdzie, juz stresa mam:( wizyta dopiero o 12, siwa bede do tego czasu... dof tego Ola wymiotuje, najczesciej flegma :( no i brzuszek ja boli, podkurcza nozki z taka sila ze jej odprostowac nie moge:( no i luj maly caly bozy dzien potrafi nie zmruzyc oka ani na minute...czekamy jeszcze na wizyte u neurologa, nie podoba mi sie jedna rzecz u malej, ale to dopiero na poczatku czerwca...
z pozytywow to Ola w siadzie w koncu zaczela uzywac rak do podporu...nie zawsze ale jednak juz cos...

trzymajcie kciuki za jutrzejsze wyniki. uciekam kapac mala i spac
do jutra laski!

No i ja jestem, narobiłam się ale wreszcie mam zdjętą folię z okien to pomyłam z tego syfu ;-)
Gosiek gratki dla siostry, super chłopak i duży ;-) no moja tyle ważyła na pół roku :-D
Kittek te surfinie to pachnące o ile pamiętam, mój gust, też się przymierzam do kwiatków na balkon, żal mi że nie mam ogródka, u rodziców każdą wolną chwilę spędzałam grzebiąc w ziemi a i działeczkę nad Bugiem mamy :-)
Marta, a nie mówiłam? W końcu pomalutku rączki się wzmocnią a wtedy to już tylko lepiej może być. Trzymam kciuki za wizytę, my mamy 6.06...

Mała nam wariowała przez te zęby ale dziś już temp 37, tylko katar został i spaliśmy tak smacznie, że wstaliśmy dopiero o 9.30 :zawstydzona/y: A ząb dalej napuchnięty i się nie może przebić :no:
Ajjj uciekam, bo J mi lody kupił i tak moją dietę szlak trafia :-p

wronka - ciekawa jestem nowej fryzurki Boryska:-) pierwszy kosmyk włosów zostawiłaś na pamiątkę? moja mama do dzisiaj moje pierwsze kłaki ma:-D
marta - gratulacje dla Oli, zuch dziewczynka, niebawem zacznie raczkować:tak:

Zaliczyliśmy rodzinny spacer i Lenka dotrwała grzecznie do kąpieli. Od 15minut już słodko śpi:-)

No Marta gratulacje dla Olki :tak:

Moje dwa skarbki też już smacznie lulają :-D ufff w końcu...trochę to potrwało ale co tam trzeba buntownika utemperować. Szkoda tylko że młody na tym cierpi bo spać mu nie daje :-( ale zabranie braciszka z pokoju działa na starszego jak cudowny lek :-D

Padnięta jestem...ide... dobranoc

reklama
marta super ! gratulujemy postępów, Ola to dzielna dziewczynka!
mamaPaulinki oby kolejne ząbki wychodziły bezboleśnie ! biedna niunia
Borysku pokaż się nam z nową fryzurą :)

Witam porannie wczorajszy wieczór spędziliśmy w piaskownicy a po kąpieli która przypominała kąpiel błotną Natalka padła jak zabita a ja wraz z nią.
W nocy przeżyłam szok budzę się a obok mnie leży Natalka jak ja to zrobiłam kiedy ją przyniosłam do nas nie wiem ale byłam w ciężkim szoku jak ją zobaczyłam

Do góry