reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nela mi się zaziębiła. Kurde, jak w taką pogodę można mieć gile do pasa i rzęzić jak traktor, wrrr... Na szczęście gorączki nie ma, więc zaraz na spacer mykamy.

My zoo zaliczyliśmy w poniedziałek. Ogromnie się zdziwiłam, bo to młodsza była zafascynowana, a starsza tylko plac zabaw/jedzenie/samochodzik/balony/małpi gaj i zwierzęta jej w ogóle nie interesowały. Tylko paw i małpki były godne uwagi. I żyrafa. Słoń za duży, lwa się boi a niedźwiedzie się schowały.

Dziś wyniki w państwowym przedszkolu. Zobaczymy jak poszło. Póki co byliśmy na imprezie integracyjnej w tym katolickim i fajnie tam, tylko te godziny... Dopiero wieczorem będę myśleć, co zrobić, jak się dowiem czy tu też się dostała.

Zielona spokojnej podróży!

reklama
13 Witaj \, też się stęskniliśmy
Zielona Szczęśliwej podróży, a lecisz bezpośrednim, czy z przesiadką?
Judysia super, że masz do kogo się odezwać i nie jesteś sama, ale wiadomo, lepiej żeby ich nie było
Kici czekam jak na szpilkach na wyniki, ale tak jak dziewczyny pisały, nie dzwonią więc wieści są dobre

Udanych majówek, choć wieści nie mam dobrych, od poniedziałku ochłodzenie.
A my jutro wybieramy się do grodu, gdzie będą pokazy walk rycerskich. Fajna, coroczna imprezka.

ja czekam na wyniki naboru elektornicznwego do przedszkoli publicznych/
jako niepracujaca szans podobno nie mam zeby córę wyslac ale nadzieja matką takich jak ja :)
wyniki maja byc do 15:30

edit:

Ulanka przybij piątkę :)

Maonka trzymam kciuki

Wronia
witaj i żegnaj :)

13 Dzisiaj po południu wyjeżdżamy na majówkę i wracamy dopiero we wtorek nie będę miała dostępu do netu więc nie martwcie się o nas będziemy się byczyć u prababci na wsi ;)
POZDRAWIAMY :-):-):-) udanego weekendu!
moje dzieci tez maja prababcie na wsi, na takiej typowej gdzie psy dooopami szczekaja :) jest tam piekne jezioro
mam urlop w sierpniu jak uda sie malzonowi tez na sierpien zaurlopic to chyba tez odetniemy sie tam od siwata na tydzien

Kittek-
Eh... majówka... ja 2. w robocie :-( a wieczorem urodziny męża :-D to się 3. będziemy leczyć. Po raz pierwszy oddajemy dwójeczkę naszych skarbów do dziadków, oj będzie się działo!
łał ale macie czadowo
mam nadzieje ze kiedys i u mnie taki wieczór nastąpi :)

Judysiu

ciesze sie ze jest po Twojej mysli, trzymam kciukasy za Zosieńkę, na pewno da rade z tą chemią, kto jak nie ona?

Witam:-)

Zielona - szczęśliwej podróży!! wyobrażam sobie szczęśliwą minę małża i łzy szczęścia:-)

Moja Lenka śpi, a ja ślub oglądam:-) Oglądacie??

Hello!

Będę dziś do Was zaglądać,ale póki co biorę się za tłumaczenia... a tak mi się nie chce..

Wczoraj Maja robiła losowanie gdzie jedziemy bo sami nie mogliśmy się zdecydować. Mamy za dwa tygodnie wesele w W-wie,a teraz wzięło nas na wyjazd w strony męża i w góry bo stamtąd blisko. Jednak wyjazdy byłyby w ten weekend i za dwa tygodnie. Po pierwsze daleko, po drugie finansowo też skumulowane wyjazdy by sporo wyszły. Daliśmy więc Mai dwie kartki do wyboru. Na jednej napisaliśmy wesele, na drugiej góry. Wybrała wesele (śmiejemy się,że się chce ze swoją młodszą kuzynką spotkać). Jedziemy więc na wesele a w ten weekend może do Gdańska wyskoczymy :)
Dobra zmykam tłumaczyć póki Maja śpi.

Witam:-)

Zielona - szczęśliwej podróży!! wyobrażam sobie szczęśliwą minę małża i łzy szczęścia:-)

Moja Lenka śpi, a ja ślub oglądam:-) Oglądacie??

dobrze ze przypomnialas Elvie już włączam...
pięknie wygląda panna młoda
na prawdę ładna dziewczyna

KAtik taka balanga dziś na wyspach wszyscy sie tam pchaja a Ty na przekór do Polski wybylas :)

reklama
widze ze William zaczyna łysieć :)
w szoku jestem że ta ksiezniczka tak skromnie sie ubrala
pamietam ze Diana to miala bardzo strojna kiecke
a ta Kate wyglada skromnie i gustownie

Do góry