Widzę,że tu jeszcze świąteczne pustki, hehe
U nas święta minęły cudnie! Pracowicie,ale bardzo miło. Urodzinki udały się i było fajniej niż planowałam. Maja kazała na siebie czekać bo usnęła o 15tej (goście byli zproszeni na 16ta) i wstała o 17:30, tak długo to dawno nie spała w dzień,ale za to w jakim humorze wstała. Całą imprezę zaczepiała wszystkich i prezentami się bawiła, nasza śmieszka kochana. Na urodzinach było 19 osób więc trochę zalatana byłam,ale mama i siostra przygotowały prawie wszystkie dania więc mi tylko przekąski zostały.
Tort Maja miała pralinowy i wszyscy się zachwycali. Mai na imprezie oczywiście robiłam naleśniki bo to jej ulubione danie ostatnio, hehe
W dyngusa pojechaliśmy nad morze i o ile u nas w krótkim rękawku chodziliśmy to tam nas wywiało.
Maja dała nam pospać i po imprezie urodzinowej spała od 21 do 9 (mleczko i toaleta na nocniczku) i jak usnęla to obudziliśmy się wszyscy o 11tej. Śpioszek mój
Judysiu trocik bomba. Masz kobieto talent!
Sospettosa gratuluję. Mam nadzieję,że Wam szczęście w końcu zacznie dopisywać!
Aguś fajnie,że sobie odpoczeliście tak rodzinnie i super,że katar Mareczkowi zniknął!
MamoPaulinki dbaj o siebie! 3mamy kciuki za wyniki!
Ella gratki dla Waszej tuptulinki Julki! I niech ząbki szybko wyjdą!
Kamisia tak samo się pobeczałam jak ty w rocznicę urodzin naszej niuni. Fajnie,ze dżampreza urodzinowa się Wam udała!
Gosia Maja robi siusiu i kupkę na nocniku,ale ja sama to kontroluję, tzn sadzam ją tuż po przebudzeniu rano i po drzemkach, spacerku oraz przed pójściem spać. Od miesiąca 4-6 razy dziennie robi siusiu na nocniczek i 1-2 zdaży się w pieluszkę. Fajnie by było gdyby mi sama nocniczek przynosiła. No i nie wiem co robić jak jedziemy na dłużej na spacer bo ona ewidentnie trzyma,ale czasami za długo jest dla niej a nocnik nie wszędzie wezmę.
Magda jak Zosia, przeszła jej temperatura?
Katik domyślam się,że dziadkowie się Polusią nie mogą nacieszyć. Jeszcze raz Wam miłego pobytu życzę.
Elvie to swięta się widać udały jak nie miał kto samochodem wracać, hehe
Podeślij trochę pizzy do nas
Kici a może spróbujcie mu dać coś fajnego do rączki przed posadzeniem na nocniczek aby się zajął?
Aniam jak tam wczasy? Też u was tak wieje na plaży?
Odpisywałam na raty, więc trochę mi zeszło. Pozdrawiam Was wszystkie i lecę dalej ogarniać wątki i zdjęcia
Do jutra!