reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka
witam swiatecznie i okropnie obzarta... i chyba z 2 kilo do przodu...brrrr
katiki nas odwiedzili na weekend, bylo super tak sie spotkac i na zywo pogadac, i napewno to nie bylo nasze ostatnie spotkanie, super sie rozumiemy i juz planujemy z mezem wylot do englandu... hihi

reklama
witam i ja- światecznie obzarta że aż dychać nie idzie
dopiero usiadłam na dooopie bo w kuchni na jutrzejszą impreze żarło przygotowywałam, na jutro zostało mi tylko nafaszerować pieczarki i nadmuchać balony i wsio:)
pogoda nam się zrypała, ale spacer i piaskownice obowiazkowo zaliczylismy

Witam Was kochane!!!
Oj nawet nie odpalałam wcześniej kompa! Wczoraj sprzątanie i cały dzień w kuchni, wczesniej zakupy, no i Zosia, Zosia, Zosia, teraz jest główną atrakcją w domu!

Chcieliśmy Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych. Dużo zdróweczka dla Was i waszych najbliższych, wytrwałości w pokonywaniu codziennych zmagań z rzeczywistością, dużo uśmiechu i zadowolenia z pociech. Przesyłamy buziaki! Ja, mąż i Zosiaczek!

Biorę się za jutrzejszy torcik dla malutkiej. Mamy się swietnie, Zosia wraca do formy, dopiero w domu odkrywamy jak wiele potrafi, jak szybko sie uczy i jaka jest bystra. Jest zaciekawiona wszystkim co ją otacza i codziennie odkrywa nowe rzeczy których dotąd nie znała. Uciekam bo czas goni i Zosia wzywa. Buźka!

sospettosa -gratulacje pracy.
elvie - to Wam mały króliczek niespodziankę zrobił i ruszył na dwóch nogach - fajnie - gratulacje dla Lenki.
Isabela, Kamisia - udanej imprezki
judysia - musicie być pewnie szczęśliwi, że tak Zosieńka w domu odkrywa otocznie domowe. Życzę by jak najszybciej stało się to codziennością. A ... i też udanej imprezy roczkowej.

A u nas dziś pogoda się zrypała i lało do 16 ale później zaświeciło słonko więc wybraliśmy się na spacer. Edytka wypróbowała swoje nowe rolki,
Weronika zaliczyła rower a Zosia - no cóż huśtawki nie odpuściła - uuuuwielbia się huśtać.
Pa pa do jutra.

Dzień dobry:-)
Siedzę i czekam na dzisiejszą gwiazdę bo mi ją chrzestna na spacer porwała:-)
Torcik Zosi:
IMG337 (2).jpg

Święta święta i po świętach.
Jakoś tak mało świątecznie było. Wczoraj rano spacerek z dziewczynami, potem obiad u rodziców. Długo nie posiedziałam, bo Zosia temp dostała, nie miałam leków ze sobą i musiałam się ewakuować do domu. Nie wiem czy to zęby czy resztki przeziębienia, dziś na szczęście bez temp ale i bez apetytu.
Rano P przyszedł z pracy, Ola jeszcze na korytarzu się z wodą zaczaiła, radochę miała.
Dziś wreszcie się cieplusio zrobiło więc cały dzionek na dworze

Sospettosa super z tą pracą:-), może wreszcie zaświeci dla was słonko
Elvie to pięknego "zajączka" od córci dostaliście, zuch dziewczyna.
Judysia piękny torcik

Witamy

Żyjemy ale po imprezie padniete i zmęczone jak tylko można, odpoczywamy zdjęcia będą jutro w prawowite urodziny
Ale jak sobie przypomne, że teraz to ja już zdychałam od 13.30 i byłocoraz gorzej, a zakończyło się następego dnia o 17.15 ale za to jak :-)

Do jutra

reklama
hej ho hej ho

my tez sie odmeldowujemy, cali i zdrowi, ale troche zabiegani... jak to zwykle bywa.
Dziadkowie zachwyceni wnusia, az sie juz zaczynam zastanawiac co to bedzie gdy odwiedzinek czas sie skonczy...
Pozatym pogoda byla cudna,a teraz cos sie skiepszczyla, szkoda.

Do góry