Witam porannie, dzisiaj znowu upał, więc pewnie znowu będę "zdychać", mam trochę problem z tętnem, ogólnie jestem nadciśnieniowcem, ale tak to sie ma, że w ciąży moje ciśnienie jest idealne, a wręcz książkowe, inaczej jest z pulsem, zawsze mam wysokie (powyżej 100) a teraz to nawet do 127 mi raz podskoczyło - źle się wtedy czuje i troche zawrotów glowy przy tym mam - a przy takich upałach to jest katorga dla mnie :-( A bądź tu człowieku słopojny i sie nie ruszaj przy 2,5 letnim dziecku, hehe :-) niemożliwe :-)
:-)
Jak widac ciaza na Ciebie dobrze wplywa
Ja pierdziele, Wy juz sie zaczynacie smarowac na rozstepy, to moze i ja zaczne :-)
:-)
A co se bedziesz zalowac?
no, na samym poczatku to napewno nie jest sielanka,dziecko pomimo tego, ze nie ma ząbków ma bardzo twarde dziąsła i "gryzie" zanim naczyczy się prawidłowo ssać, dlatego też na samym poczatku ciaży polecam juz zakupic kremy na ranki na sutkach - bo napewno sie przydadzą, napewno nie polecam kaptórków - zatrzymują laktację :-( i zniechecaja dziecko do brania piersi :-(
Co to sa kapturki? Jak szybko trzeba zaczac karmic dziecko piersia zeby pokarm nie zaniknal?