agnes1
Zaciekawiona BB
Witaj Apis,Karollla ale dużo będzie kwietniowych dzieciaczków:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mazia89, Marlenka2233, Moniat84, Katik, Forget me not, Makaronka, *Selena*, Wesoła24, Neska11, Małgosiek1986, Toola, Camela80, Milena11, KwietniowaStudjującamama, Coyote, Słonko26, Sandrahaha, Aneczka77, Paulinsien, Sospettosa, AgniesiaB, Agnieszkareymond, Kasiulek1982, Netula, 1kkarolaa1, Elisse, Olapolap, Olka84, Agnes1, Amande, Zielona maupa, Netula, Mycha30, Apis, Karollla Witajcie!!! Alfa, Ilona1985, Justys84 zapalam światełka dla Waszych aniołków (*) i życzę spokoju podczas tych 9 miesięcy wszystkim tutaj obecnym dziewczynom!!!
Witam serdecznie
Mam na imię Agata i chciałabym dołączyć do Waszego grona i zostać z Wami do 10 kwietnia 2010 roku. Chciałam zaczekać z przywitaniem się do środy czyli dnia wizyty u gina ale uważam to za formalność i już cieszę się na te 9 wspaniałych i mam nadzieję spokojnych dla Nas 9 miesięcy
Przerobiłyście już duzo tematów więc do niektórych sie odniosę
O ciąży powiem po wizycie u gina choć nie wszystkim bo ostatnio niestety mój dzidziuś nie został z nami...
Jem teraz więcej niż w poprzedniej ciąży ale dziś już mam mdłosci więc moze jak ostatnio schudnę trzy kilo na początku.
Torbiele się zazwyczaj wchłaniają w ciąży i u mnie na pierwszym usg był a na kolejnym już nie
Lekarz potwierdził mi poprzednią ciążę w 36dniu od ostatniej @, widział pęcherzyk na USG i inne objawy się zgadzały
Teraz czuję się inaczej niż przy pierwszej ciąży, brzuch wprawdzie boli od 26dc ale coraz mniej ale piersi już nie bolą tylko lekko drażnią.
Wielkość brzuszka jest sprawą indywidualną -macica się powiększa i może być nabrzmiały i większy.
Lekarze ciążę liczą od ostatniej @ i często dziecko zmienia szybko swoje rozmiary dlatego plus minus tydzień jest standardem.
My staraliśmy się 2 cykle z tym że pierwszy ze względu na progesteron nie przyniusł efektu a teraz -niespodzianka!! z pierwszym dzidziusiem to też był drugi cykl po odstawieniu hormonów.
BADANIA na cytomegalię i toxoplazmozę, cytologia, morfologia, HIV, mocz to według mnie podstawa
Cieszę się że mogę do Was dołączyć i trzymam kciuki za każde kwietniowe (i nie tylko) maleństwo.