Witam się w słoneczny poranek -zaliczyłam już śniadanie do łóżka i jak zrobi je mój S i tak pięknie poda z kwiatami w wazoniku to od razu większy apetyt mam:-) teraz lecę do fryzjera bo wyglądam jak wiedźma a nie mogę sobie przecież pozwolić na straszenie ludzi i podtrzymywanie stereotypu że kobiety w ciąży są brzydkie
Coyote oczywiście taki kalendarz to sprawa indywidualna. Ja lepiej czuję się w takim dziennym opisie choć na tygodniowy, miesięczny i kwartalny też zaglądam
jeśli chodzi o zdjęcia usg to najlepiej opisze wszystko mój lekarz bo wystrzegam się takiego porównywania bo świra dostanę -czasem dzidzia jest młodsza niż wychodzi z obliczeń i wtedy jest klops -nie ważne jaki kalendarz, ważne zebyśmy były świadomymi mamami i zeby nasze dzieci urodziły się zdrowe i różowe
Czekam na wieści od lekarza -a moze zrobi Ci już USG i zobaczysz małego bombelka?
Ella witaj!!!! ja trzymam kciuki za każdą z nas -oby szczęśliwie przebyć tą drogę, spokojnie i radośnie:-) najważniejsze to cieszyć się i pamiętać ze wtedy nasz dzidziuś też jest radosny
Ilonka1985 witaj!!! musi być szczęśliwie -z takim wsparciem musi sie udać:-) nie wstawaj więc za szybko kochana, powolutku bo jeszcze Ci się w głowie zakręci i po co to WAM
teraz dwójeczkę musi Twój organizm nosić więc ostrożnie!!!
AgnieszkaR my w drugim cyklu dwa razy:-) nie spodziewałam się że taka płodna jestem -szczególnie z problemami hormonalnymi i bez leków, ale widać los chce zebym miała swoją kruszynkę przy sobie i żadne hormony nie są przeszkodą:-) co do obecnego samopoczucia -póki co znadzwyczaj dobrze się czuję!!!
choć nie zapeszam bo ostatnio od 6 tc to była męczarnia z nudnościami -nie nadawałam się do życia!
Kasiulek czyli jeszcze troszke potrwa zanim bóle przejdą? ja się troszkę ich boję choć już wczoraj po południu lżej mi było i lepiej się czułam. Każda z Nas jest inna...
Toola ja również mam nadzieję że to jednorazowy incydent z tym plamieniem . U mnie było raz w 32dc i dzięki bogu sie nie powtórzyło. Mam nadzieję że u Ciebie będzie tak samo i nie bedziesz się więcje niepokoiła. W razie wątpliwości jedź do lekarza albo szpitala -oni mają obowiązek Cię zbadać i uspokoić ale mam nadziję że nie będzie takiej potrzeby. Odpoczywaj i nie martw się na zapas
Ja czuję sie dziś świetnie i oby tak dalej!
Pozdrawiam Was ciężarówki i do napisania:-)